ANGEL007SEX
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 4
(3)Δεν γληφω πατούσα στα πόδια και κωλο ..
Επίσης γιατρεύω προστάτιδα ; Ψυχολογική υποστήριξε ; Αποτοξίνωση ; Απεξάρτηση :-* με αγάπη μόνο ... :-*
(3)Δεν γληφω πατούσα στα πόδια και κωλο ..
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ οπότε βρίσκομαι μαζί σου περνάω τέλεια. Κορμάρα κ ξηγημενη είσαι καύλα μου. Όταν έρθω Αθηνα θα σε ξαναπροτιμησω.Με προτο κύριο που έγραψε .. ξέρω καιρό .,. Σηγνομη που άλλαξα ώραριο και ξεκινάω πρωί και ήταν και προτη μου μέρα μετά διακοπές μου .. μετά 1.00 βράδυ έγινε .. με άλλον δεν είχαμε συνάντηση -είπα όχι όταν έστειλε μηνημα αργά πόλη - απλά είπα δεν μπορώ τώρα και αρνήθηκε μαζί μου ...
..το ακαποτα εξω που γραφεις,εννοεις πιπα με προφυλακτικο? Επισης παλαιοτερα δεν δεχοσουν δαχτυλα..τωρα εισαι οκ με αυτο?Καλησπέρα σουλειμανη μου ... το (2) όχι ακαποτα μέσα και έξω ! ... έχει και (3 ) ... κάτι που δεν κάνω ...
Βγες εσύ έτσι μπροστά στον ήλιο και θα φωτίσει αυτός ακόμα περισσότερο!Καλή εβδομάδα σε όλου κύριοι ... μετά της βροχή πάντα να έχουμε μόνο ήλιο ... :-* :-* :-*
Καλή εβδομάδα σε όλου κύριοι ... μετά της βροχή πάντα να έχουμε μόνο ήλιο ... :-* :-* :-*
Πας εκει που εγραψε η αντζελαΤηλέφωνο ANGEL007SEX ????
πω πω!!τι καβλα είσαι!!!η κοιλιτσα σου είναι τέλεια!!!!!Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους .. υπέροχος ήταν Ροδος τελιος οκτοβριου ... :-*
λειπει ενα 69????Καλησπέρα αγαπούσες ... :-* :-* :-*
Νομίζω όλη ξέρουμε ότι Ελλάδα ξεκινάει από 69..λειπει ενα 69????
το 69 που λειπει θα το κανουμε μαζιΝομίζω όλη ξέρουμε ότι Ελλάδα ξεκινάει από 69..
Ναι αστέρια μου ...το 69 που λειπει θα το κανουμε μαζι
...οποτε μπορεσεις απαντησε στη 2572 ερωτηση..Ναι αστέρια μου ...
που είναι αυτή 2572 ερώτηση .. Εγώ θέλω να γράφω και την δικι μου ιστορία εδώ ... και στο fb και tviter instagram της μόδας .. αλά όχι στα κλέψιμο και ψέματα .....οποτε μπορεσεις απαντησε στη 2572 ερωτηση..