Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ΔΕΗ είναι ακόμα ΔΕΚΟ με μονοπωλιακά χαρακτηριστικά συνεπώς δεν είναι τόσο εύκολο να σου κόψει τις παροχές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα χριστούγεννα του 2010 (πριν καν αρχίσουν να μας χώνουν την πούτσα απ όλες μας τις τρύπες οι "εταίροι" μας) κάναμε το πατροπαράδοτο οικογενειακό τραπέζι. Επειδή ήταν τα πρώτα μου χριστούγεννα στην Ελλάδα μετά από 2-3 χρόνια η μάνα μου ήθελε καλά και ντε να φωνάξουμε όσους περισσότερους συγγενείς μπορούσαμε με την δικαιολογία "όλο ρωτάνε για σένα". Ειδικά με έναν θείο μου που είναι πατροπαράδοτο κομματόσκυλο παλιάς κοπής (ξέρετε απ αυτούς που σαν έφηβοι έτρεχαν για να αφησοκολλήσουν, σαν νέοι έτρεχαν στους κάθε τσαμπουκάδες, που στις συγκεντώσεις χειροκροτάνε ακόμα και όταν ο άλλος το μόνο που έχει πει είναι "ελληνίδες έλληνες" κτλπ) εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου, αλλά τι να κάνεις μάνα είναι μόνο μία. Για να μη τα πολυλογό ο τύπος ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ στη ζωή των παιδιών του ( :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:) πως με το μνημόνιο η Ελλάδα θα σωνόταν και πως οι "φίλοι" μας οι ευρωπαίοι δείχνουν την καλοσύνη τους "πληρώνοντας απ το υστέρημα τους" για τις δικές μας ατασθαλείες. ΦΥΣΙΚΑ και του υπενθήμισα ότι "δικές μας" ατασθαλίες ειναι να μπαίνουν τα παιδία μας στο δημόσιο από τη πίσω πόρτα χωρίς κανένα διαγωνισμό και χωρίς να πληρούμε τ ελαχιστα προσόντα επειδή είμαστε στο κόμμα 30+ χρόνια. ΦΥΣΙΚΑ και του υπενθήμισα πως "δικές μας" ατασθαλίες είναι η τυφλή υπακοή στο κόμμα χωρίς να έχουμε τη παραμικρή κριτική σκέψη. ΦΥΣΙΚΑ και έγινε πανικός στο τραπέζι που μετά απ όλα αυτά μόνο οικογενειακό μπορούσες να το πεις.
Πάντως ΔΥΣΤΥΧΩΣ τις ίδιες μαλακίες δεν τις ακούς ΜΟΝΟ από 50χρονους. Τις ακούς, και τις διαβάζεις, και από ανθρώπους μικρότερης ηλικίας. Ακόμα και εδώ μέσα υπάρχουν ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ παραδείγματα

δημογραφικά βάσει των τελευταίων στοιχείων οι έλληνες ανω των 65 είναι περίπου 1.9 εκατομμύρια.
το εκλογικό σώμα είναι περίπου 9,2 εκατομμύρια.
αρα πρακτικά ο 1 στους 4 είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ και αποφασίζει για το μέλλον που εσύ θα έχει τα επόμενα 30 χρόνια.
συνοπτικά, ή εκτελέστε τους ή δώστε τους βάλιουμ να μην πάνε να ψηφίσουν.
αλλιώς για άλλα 30 χρόνια θα πληρώνετε τις μαλακίες μιας χώρας ψρεοκοπημένου γηροκομείου.

Επισκέπτης
δημογραφικά βάσει των τελευταίων στοιχείων οι έλληνες ανω των 65 είναι περίπου 1.9 εκατομμύρια.
αρα πρακτικά ο 1 στους 4 είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ και αποφασίζει για το μέλλον που εσύ θα έχει τα επόμενα 30 χρόνια.
αλλιώς για άλλα 30 χρόνια θα πληρώνετε τις μαλακίες μιας χώρας ψρεοκοπημένου γηροκομείου.
showarticleimage2.php

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20120417_195042.jpg&width=360&height=240[/img[/URL]]
[/quote]κάτσε να σου πω και το καλύτερο...

βάσει των εξιτ πολς του 2007 στις ηλικίες 55 και ΑΝΩ πασοκ -νδ ψήφισαν με ποσοστό 86%.

αμα βάλεις και τους ΚΚΕ παμε στο 93%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τάχει εάν υπολογίσεις ότι ανω των 55 είναι περίπου 3 εκατομμύρια και κάνεις την πράξη θα καταλαβεις ότι απο τα 5,8 εκατομμύρια που ψηφίζουν πασοκ νδ οι ΜΙΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.

το θέμα είναι εάν ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

Απαγορευση ψηφου στους ανω των 65. Ειναι τοσο απλο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ανω των 55 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-κακο-πουστη περσον....πες το καθαρα...ΤΡΑΒΟΜΟΥΝΗ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ 6 ΜΑΙΟΥ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ανω των 55 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-κακο-πουστη περσον....πες το καθαρα...ΤΡΑΒΟΜΟΥΝΗ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ 6 ΜΑΙΟΥ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τραγούδα εσύ..

ας ψάξει το καμπριολέ παπάρι και τι εισόδημα δηλώνουν οι άνω των 55 και τι φόρους πληρώνουνε σε σχέση με το σύνολο του εισοδήματος που δηλώνουν οι έλληνες και μετά τα συζητάμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο πρόσφατο σκυλολοομάζεμα του οβελία υπήρξε μεγάλη κόντρα όπως έμαθα μεταξύ γέρων και παιδιών.....
οι παππουδες ΟΛΟΙ ψηφίζουν ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΔ και ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΝΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μιλάμε για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΨΙΜΟ.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά τραγούδα εσύ..

ας ψάξει το καμπριολέ παπάρι και τι εισόδημα δηλώνουν οι άνω των 55 και τι φόρους πληρώνουνε σε σχέση με το σύνολο του εισοδήματος που δηλώνουν οι έλληνες και μετά τα συζητάμε...

παιχτη εχεις χασει λιγο τη μπαλα και το νοημα μου φαινεται. σαρεσει γενικως το πατροναρισμα ή μονο εκει που σε συμφερει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στη χωρα αυτη οποιος λεει το σωστο ειναι φασιστας - δικτατορας.
Και τι να κανουμε δλδ γιαυτο...
Μαλλον ειμαστε φασιστες :2funny:
κάτσε να δεις που θα κάνουμε σύμπραξη με τον λάκη στο τέλος.  :grin:

Επισκέπτης
H μανα μου ψηφιζε χρονια ΠΑΣΟΚ.
Τι λεω μανα τι σκεφτεσε να ψηφισεις?
Κουβελη μου απανταει.
Της λεω μανα βρες τροπο να πας στο χωριο να ψηφισεις,εγω στο αμαξι δεν σε παιρνω :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
Κουβελη μου απανταει.
Της λεω μανα βρες τροπο να πας στο χωριο να ψηφισεις,εγω στο αμαξι δεν σε παιρνω :2funny: :2funny:
:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κουβελη μου απανταει.
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

λοιπον ο κουβέλης έχει εξελιχθεί σε άρθρο 44 του πολιτικού πρωταθλήματος.
είχαμε πανιώνιο και νέο πανιώνιο.
τώρα έχουμε πασόκ και νέο πασόκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παιχτη εχεις χασει λιγο τη μπαλα και το νοημα μου φαινεται. σαρεσει γενικως το πατροναρισμα ή μονο εκει που σε συμφερει?

κοίταξε και εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να ψηφίζουν μόνο όσοι είναι ενεργοί πολίτες και παράγουν.. δεν διαφέρω σε αυτό από την λογική του περσόνα...

κατ εμέ πρέπει να ψηφίζουν μόνο όσοι εργάζονται αποκλειομένων των συνταξιούχων, αιωνόβιων φοιτητών κλπ κλπ κλπ κατηγοριών οι οποίοι ζούνε είτε τρώγοντας αυτα που πληρώσανε (συνταξιούχοι) είτε ζούνε σε βάρος άλλων ....

αρα κάτι 25αρηδες, 27αρηδες αιώνιοι φοιτητές κάτι 50αρηδες συνταξιούχοι αποκλείονται όπως αποκλείονται και κάτι αργόσχολοι που ζούνε με τα ενοίκια σπιτιών που άφησε ο μπαμπάς ...

γενικός κανόνας... ψηφίζει όποιος παρουσιάζει εισόδημα από επαγγελματική δραστηριότητα ή μισθωτή εργασία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom