CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το ιδιο πράμα ειναι - μη μπερδεύεσαι
Τελος τωρα το μάθημα.
Να'σαι καλά. Δε σε πληρώνω όμως . Κρίση
Το ιδιο πράμα ειναι - μη μπερδεύεσαι
Τελος τωρα το μάθημα.
Δηλαδη εμενα δεν πρεπει να μου ειχε ερθει χαρατσι αφου εχει κοπει το ρευμα απο 3/2011Ισχύει. Για πέρσι:
Επίσης απαλλάσσονται από το έκτακτο ειδικό τέλος:
α) Τα κτίσματα τα οποία δεν ηλεκτροδοτούνταν κατά την 17.9.2011.
ρε λατρεια σκεψου καποιος ειχε πει καποια στιγμη τον στριτ γελοιο ηλιθιο κατι τετοιο τελος παντων. απο τα πιο κουφα ποστ
Δηλαδη εμενα δεν πρεπει να μου ειχε ερθει χαρατσι αφου εχει κοπει το ρευμα απο 3/2011
όλα είναι σχετικά φλούφλη...
πουπη ο στριτ εχει εκτοπισμα σαρεσει ή οχι. μη ζηλευεις και κλαψε σιωπηρα τουλαχιστον μη φαινεται
μάστορα.Δηλαδη εμενα δεν πρεπει να μου ειχε ερθει χαρατσι αφου εχει κοπει το ρευμα απο 3/2011
για να μην πολυλογούμε,ψήφισε ΝΔ για να στρώσει η κατάσταση
ανέκαθεν με ΝΔ υπήρχε ένα μίνιμουμ προστασίας του μικρομεσαίου Έλληνα
σπιτάκι,μαγαζάκι,καταθέσεις,χωραφάκι,εξοχικό
καλημέραΠέρσυ, είχε μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση το antinews, για το πως η Ελλάδα έχει γίνει παράδεισος των απανταχού συμβούλων/βοηθών/μεσαζόντων.
Αν αθροίσεις τα λεφτά από τις αμοιβές τους, θα μείνεις άναυδος. Λεφτά υπάρχουν - αλλά όχι για τους (περισσότερους) έλληνες.
αυτόΗ τυφλη υπακοη των κομματοσκυλων ανεξαρτητου χρωματος μπορει να συγκριθει μονο με τους μουτζαχεντιν που ζωνονται με εκρηκτικα στο ισλαμαμπατ.
Οποιος ειχε την ατυχια τις μερες του πασχα να κατσει σε γιορτινο τραπεζι με ανθρωπους πανω απο τα 50 θα καταλαβε οτι αυτη τη χωρα δεν τη σωζει τιποτα.
μάστορα.
ΑΛΛΟ έχεις κάνει ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΑΛΛΟ ΔΕΝ σου παρέχονται οι υπηρεσίες επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
για τη ΔΕΗ έχεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ
Τα χριστούγεννα του 2010 (πριν καν αρχίσουν να μας χώνουν την πούτσα απ όλες μας τις τρύπες οι "εταίροι" μας) κάναμε το πατροπαράδοτο οικογενειακό τραπέζι. Επειδή ήταν τα πρώτα μου χριστούγεννα στην Ελλάδα μετά από 2-3 χρόνια η μάνα μου ήθελε καλά και ντε να φωνάξουμε όσους περισσότερους συγγενείς μπορούσαμε με την δικαιολογία "όλο ρωτάνε για σένα". Ειδικά με έναν θείο μου που είναι πατροπαράδοτο κομματόσκυλο παλιάς κοπής (ξέρετε απ αυτούς που σαν έφηβοι έτρεχαν για να αφησοκολλήσουν, σαν νέοι έτρεχαν στους κάθε τσαμπουκάδες, που στις συγκεντώσεις χειροκροτάνε ακόμα και όταν ο άλλος το μόνο που έχει πει είναι "ελληνίδες έλληνες" κτλπ) εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου, αλλά τι να κάνεις μάνα είναι μόνο μία. Για να μη τα πολυλογό ο τύπος ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ στη ζωή των παιδιών του ( ) πως με το μνημόνιο η Ελλάδα θα σωνόταν και πως οι "φίλοι" μας οι ευρωπαίοι δείχνουν την καλοσύνη τους "πληρώνοντας απ το υστέρημα τους" για τις δικές μας ατασθαλείες. ΦΥΣΙΚΑ και του υπενθήμισα ότι "δικές μας" ατασθαλίες ειναι να μπαίνουν τα παιδία μας στο δημόσιο από τη πίσω πόρτα χωρίς κανένα διαγωνισμό και χωρίς να πληρούμε τ ελαχιστα προσόντα επειδή είμαστε στο κόμμα 30+ χρόνια. ΦΥΣΙΚΑ και του υπενθήμισα πως "δικές μας" ατασθαλίες είναι η τυφλή υπακοή στο κόμμα χωρίς να έχουμε τη παραμικρή κριτική σκέψη. ΦΥΣΙΚΑ και έγινε πανικός στο τραπέζι που μετά απ όλα αυτά μόνο οικογενειακό μπορούσες να το πεις.Η τυφλη υπακοη των κομματοσκυλων ανεξαρτητου χρωματος μπορει να συγκριθει μονο με τους μουτζαχεντιν που ζωνονται με εκρηκτικα στο ισλαμαμπατ.
Οποιος ειχε την ατυχια τις μερες του πασχα να κατσει σε γιορτινο τραπεζι με ανθρωπους πανω απο τα 50 θα καταλαβε οτι αυτη τη χωρα δεν τη σωζει τιποτα.
μέχρι τότε είναι σα να είχες όμως.κάποτε όμως η ΔΕΗ καταγγέλλει τη σύμβαση.
έκτοτε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ.