1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε αμα παίρνει καμμιά συνταξούλα δεν υπάρχει θέμα;Εννοεις αν ο πεθαμένος ειναι εν ζωη;
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαααα
ε αμα παίρνει καμμιά συνταξούλα δεν υπάρχει θέμα;Εννοεις αν ο πεθαμένος ειναι εν ζωη;
μα γι αυτό ρε μάγκα φτιάχνουν το περιουσιολόγιο......
επί του πιεστηρίου.....
πλέον όταν θα δηλώνεις τα σπιτια στο Ε1 για τα τεκμήρια διαβίωσης θα πρέπει να πηγαίνεις και τον λογαριασμό της δεη. οποτε η διασταύρωση τετραγωνικών για ΤΑΠ και τεκμηρίων διαβίωσης θα είναι πις οφ κέικ.
Εννοεις αν ο πεθαμένος ειναι εν ζωη;
Εννοεις αν ο πεθαμένος ειναι εν ζωη;
Φορολογικά εννοούσα, αλλά καλή η παρατήρηση.
αλλάξαν τα κόζια μάγκα....Tύπε, περιουσιολόγιο έφτιαχναν από την εποχή του σιδερένιου με τον Δρεττάκη. Μέτρα χρόνια. Σαν και το κτηματολόγιο θα καταντήσει η δουλειά.
Όσο για την διασταύρωση, με συγχωρείς, εδώ δεν μπορούν να εκκαθαρίσουν τις δηλώσεις, θα πάνε να συνεργαστούν με τους δήμους για το ΤΑΠ;
Προεκλογική συνεργασία Δημαρά- Καμμένου
Βασισμένη σε δεκαπέντε αρχές.
Συμπόρευση στις εκλογές με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Π. Καμμένου αποφάσισε το «Άρμα Πολιτών», του Γιάννη Δημαρά.
Nαι το ειχα αφησει απληρωτο.Τότε μάλλον σε συμφέρει να το αφήσεις ως έχει. Ας πάνε να τον ξεθάψουν και να του τα πάρουν.
Όταν λες κομμένο εννοείς μάλλον ότι το άφησες έτσι, χωρίς να κάνεις διακοπή.
για να κάνεις διακοπή πρέπει μου φαίνεται να το πληρώσειςNαι το ειχα αφησει απληρωτο.
αλλάξαν τα κόζια μάγκα....
τώρα το φτιάχνουν για να στο παρουν.
μάστορα εάν δεν είχαν αποφασίσει οι ξενόπουστες να βάλουν χέρι στη ιδιοκτησία θα συμφωνούσα απολυτα μαζί σου.Οποιαδήποτε καταγραφή τέτοιας κλίμακας, θα πάρει τουλάχιστον μια δεκαετία για να γίνει, ακόμα και αν χτυπάει ο τόμσεν τον κώλο του κάτω νυχθημερόν. Ειδικά δε για το περιουσιολόγιο, μας έχουν βάλει την τελευταία δεκαετία να ξαναδηλώσουμε όλα το ακίνητα, τουλάχιστον 3 φορές. Έχουν κάνει τίποτα; @@
Ειδικά για το θέμα της συνεργασίας των φορέων, θα σου δώσω ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Όταν είχε σκάσει η γνωμοδότηση του ΝΣΚ, ότι πρέπει να δηλώνονται και οι ημιυπαίθριοι στην εφορία στις μεταβιβάσεις (γιατί άλλως υπάρχει προφανής φοροδιαφυγή), πως καταλάγιασε ο πανικός; Το ΥΠΟΙΚ εφηύρε το "φορολογικό" απόρρητο, διαβεβαιώνοντας όλους ότι οι εφορίες δεν επρόκειτο να ενημερώσουν τις πολεοδομίες για την ύπαρξη τους.
Nαι το ειχα αφησει απληρωτο.
μάστορα εάν δεν είχαν αποφασίσει οι ξενόπουστες να βάλουν χέρι στη ιδιοκτησία θα συμφωνούσα απολυτα μαζί σου.
μην εκπλαγείς εάν σε κάνα χρόνο σε παίρνουν τηλέφωνο ιδιωτικές εταιρείες συμβεβλημένες να κάνετε απογραφή περιουσιακών λόγω ασυμφωνιών διασταύρωσης στοιχείων.....
μάστορα εάν δεν είχαν αποφασίσει οι ξενόπουστες να βάλουν χέρι στη ιδιοκτησία θα συμφωνούσα απολυτα μαζί σου.
μην εκπλαγείς εάν σε κάνα χρόνο σε παίρνουν τηλέφωνο ιδιωτικές εταιρείες συμβεβλημένες να κάνετε απογραφή περιουσιακών λόγω ασυμφωνιών διασταύρωσης στοιχείων.....
Θα σου πω ακριβως εχει η φαση για να καταλαβεις τι παιζει.Τύπε, στην θέση θα έκανα το εξής (το έχω κάνει δηλαδή, με πεθαμένο ενοικιαστή): θα έπαιρνα τηλέφωνο την ΔΕΗ, και θα τους έλεγα ότι αγόρασα πέρσι ένα ακίνητο, δεν το χρησιμοποιώ, και ο πωλητής (που στο όνομα του είναι ο λογαριασμός) δεν είχε κόψει το ρεύμα. ΔΕΝ θα τους έλεγα ότι έχει πεθάνει - αυτό κάλλιστα μπορεί να μην το ξέρεις. Τι χρειάζεται να κάνεις για διακοπή, ποιος πληρώνει τι και τι κόστη θα έχεις. Απλά και ανώνυμα. Μετά αποφασίζεις.
Θα σου πω ακριβως εχει η φαση για να καταλαβεις τι παιζει.
Το ακινητο το κληρονομησα μετα τον θανατο του θειου μου,αυτος το ειχε αγορασμενο απο το 87 και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχετε απο τοτε στο ονομα οχι του θειου μου αλλα του προηγουμενου ιδιοκτητη.
Το ρευμα το εχω αφησει απληρωτο αλλα ερχετε κανονικα το χαρατσι,δημ τελη.
Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?