Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το καμένο ειναι απλά αχώνευτο. Εκανε κομμα επειδή ειναι και γαμω τους πολιτικους και το εφτιαξε μαζί με αρχισυνδικαλα τεμπέλη και ακαμάτη - το μανώλι. Τουλάχιστον εδω ξέρεις τι να περιμενεις. Λαϊκισμό, μπαρούφες και τρίχες κατσαρες να εντυπωσιάζονται οι μαλάκες απο την τηλεόραση.
Γιατί ρε από ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ δεν ξέρεις τί να περιμένεις;;; :grin: :grin: :grin:

URL]]

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το θέμα της δανειοδότησης της Ελλάδας το έχω ψάξει μέχρι αηδίας. Αυτά περί δανειοδότησης από Κίνα και Ρωσία με 1% επιτόκιο για το σύνολο των δανειακών αναγκών του κράτους σε βάθος δεκαετιών που θα είναι κλειστές οι αγορές είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο που μετά το 2010 να δάνειζε την Ελλάδα πλην του Ισραήλ, κι αυτό για 20 δις ευρώ. Θυμίζω ότι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ είναι 130 δις μέχρι το 2015 και άλλα 200 δις μέχρι το 2020 που υπολογίζεται ότι το χρέος θα φτάσει πάλι στο 120% με αρνητική δυναμική οπότε και υπάρχει αμυδρά ελπίδα να ανοίξουν οι αγορές (καμία κατά τη γνώμη μου). Θυμίζω ότι κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού το φθινόπωρο του 2011 στην Ελλάδα συνοδεία του Κινέζου πρέσβη δηλώθηκε επισήμως ότι "η Κίνα στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας (δηλ. την εφαρμογή κατά γράμμα του Μνημονίου). Αντίστοιχες δηλώσεις έχει κάνει και ο Λαβρόφ ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες του συρφετού Καμμένου - Καζάκη - Τσίπρα που λένε ενσυνείδητα ψέμματα στον κόσμο και επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγανάκτησή του για μικροκομματικά οφέλη. Έλληνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το θέμα της δανειοδότησης της Ελλάδας το έχω ψάξει μέχρι αηδίας. Αυτά περί δανειοδότησης από Κίνα και Ρωσία με 1% επιτόκιο για το σύνολο των δανειακών αναγκών του κράτους σε βάθος δεκαετιών που θα είναι κλειστές οι αγορές είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο που μετά το 2010 να δάνειζε την Ελλάδα πλην του Ισραήλ, κι αυτό για 20 δις ευρώ. Θυμίζω ότι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ είναι 130 δις μέχρι το 2015 και άλλα 200 δις μέχρι το 2020 που υπολογίζεται ότι το χρέος θα φτάσει πάλι στο 120% με αρνητική δυναμική οπότε και υπάρχει αμυδρά ελπίδα να ανοίξουν οι αγορές (καμία κατά τη γνώμη μου). Θυμίζω ότι κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού το φθινόπωρο του 2011 στην Ελλάδα συνοδεία του Κινέζου πρέσβη δηλώθηκε επισήμως ότι "η Κίνα στηρίζει την ευρωπαική προοπτική της χώρας (δηλ. την εφαρμογή κατά γράμμα του Μνημονίου). Αντίστοιχες δηλώσεις έχει κάνει και ο Λαβρόφ ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες του συρφετού Καμμένου - Καζάκη - Τσίπρα που λένε ενσυνείδητα ψέμματα στον κόσμο και επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγανάκτησή του για μικροκομματικά οφέλη. Έλληνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!
Σε μια χωρα που ακμαζει ο λαϊκισμος φιλε, ολα αυτα ειναι φωνη βοωντος εν τη ερημω...
Τελικα ισως σαν χωρα δεν αξιζουμε σωτηριας...
Εδω γινεται μαγκας ο ...Καζακης...
Τις δηλωσεις του Λαβροφ τις ξερω κι εγω, αλλά βλεπεις δεν ηταν πιασαρικες και δεν επαιξαν πολυ...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί ρε από ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ δεν ξέρεις τί να περιμένεις;;; :grin: :grin: :grin:

Οπως και απο  κκε και από το κόμμα του μαλάκα του πως τον λένε το απολίτιστο συριζο-γυφτάκι που το παιζει ιστορία

Μανόλι-καμένο = θα μπουνε βουλή τώρα. Δυσκολα θα ξαναμπουνε. Θα παρουνε καλή σύνταξη όμως (που θα την πληρώνω όμως και εγω)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε μια χωρα που ακμαζει ο λαϊκισμος φιλε, ολα αυτα ειναι φωνη βοωντος εν τη ερημω...
Τελικα ισως σαν χωρα δεν αξιζουμε σωτηριας...
Εδω γινεται μαγκας ο ...Καζακης...
Τις δηλωσεις του Λαβροφ τις ξερω κι εγω, αλλά βλεπεις δεν ηταν πιασαρικες και δεν επαιξαν πολυ...
Toν Καζάκη τον έχεις ακούσει έστω μία φορά;;; :coffee:

Ο Βαρουφάκης σου αρέσει ή κ αυτός σου βρωμάει;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οπως και απο  κκε και από το κόμμα του μαλάκα του πως τον λένε το απολίτιστο συριζο-γυφτάκι που το παιζει ιστορία

Μανόλι-καμένο = θα μπουνε βουλή τώρα. Δυσκολα θα ξαναμπουνε. Θα παρουνε καλή σύνταξη όμως (που θα την πληρώνω όμως και εγω)
Ο Μανωλης και ο Καμμενος εχουν ηδη εξασφαλισει την βουλευτικη συνταξη, επειδη εχουν ΗΔΗ εκλεγει δύο φορες βουλευτες.
Αυτη ειναι η μονη προυποθεση για τη βουλευτικη συνταξη.
Η επί δυο φορες εκλογη.

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΜΕΝΟ
Η ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΚΟΥΒΕΛΗ Η ΟΤΙ
ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  :jerking: :jerking: :jerking:
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (BRUTAL)) ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΙ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΝΑ NOSTALGV EKEINES TIS ONEIRIKES ΜΕΡΕΣ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΑ  :rockon:
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ   :fuck1:
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ
ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?
ΥΓ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ
ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΧΑΧΑΧΑ
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  :pipa1:
ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ξερω εαν ειναι αρλουμπες....αυτο που ξερω ειναι ντοκουμεντα...και χαρτια που φωναζαν ΟΛΗ ΜΕΡΑ εκεινες της μερες...!Κοιτα και εγω να ημουν ρωσσια η κινα ουτε εγω θα δανειζα στον ΓΑΠ γιατι ειχε κατεβει τοτε με τα λημανια οσο αφορα τους κινεζους και σταματησε τον αγωγω...!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Εεε καλά εσύ ψήφισε Χρυσή Αυγή δε θα τα χαλάσουμε. :grin:

xrysh_avgh.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΜΕΝΟ
Η ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΚΟΥΒΕΛΗ Η ΟΤΙ
ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  :jerking: :jerking: :jerking:
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΑ ΠΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (BRUTAL)) ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΙ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΝΑ NOSTALGV EKEINES TIS ONEIRIKES ΜΕΡΕΣ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΑ  :rockon:
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ   :fuck1:
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ
ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?
ΥΓ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ
ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΧΑΧΑΧΑ
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  :pipa1:
ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Κι αλλος δεξιος που κατηγορει τους νεοδημοκρατες.
Σαν τον προηγουμενο που μιλαγε για δεξια προβατακια και παπαγαλακια, και ψηφιζε ΝΔ απο το 1996.
Απλα το αναφερω. Ασχολιαστο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και οι δυο λενε ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
ΣΣΣ εσυ δεν εχεις αποψη ειπαμε..! Εσενα σου εχουν κανει 3 ερωτησεις...μην εθελοτυφλεις..!Εαν εχεις @@ απαντησε αλλιως ...Ξερεις εσυ αυτο που προσπαθουν να κανουν τα πουλημενα ΜΜΕ και τα χουντικα κομματα συγκυβερνησης

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τσου

Πάντως το ''ανοησίες'' από αδαή στα οικονομικά ή τελοσπάντων με γνώσεις καφενείου είναι λιγάκι χοντρό δε νομίζεις;;;

Ο Καζάκης είναι λίγο μεγαλομανής κ ξεφεύγει πολύ(μακάρι να έχει δίκιο),ο Βαρουφάκης πάντως λέει το αυτονόητο το οποιό δεν βλέπουν οι (ευρω)παίοι(οι κυβερνήσεις τους δηλαδή).

Α και νομίζω κρίνεις χωρίς να τους έχεις ακούσει ποτέ(είμαι σίγουρος βασικά). :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom