Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οταν ΠΡΟΤΑΘΕΙ επιτελους κατι αλλο, θα το εξετασω σοβαρα ως εναλλακτικη λυση για την ψηφο μου.
Προς το παρον δεν εχω ακουσει ΤΙΠΟΤΑ.
Για πες μας ρε alex τι θεωρεις σοβαρο κατι που ειπε η νδ η το μπατσοκ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οταν ΠΡΟΤΑΘΕΙ επιτελους κατι αλλο, θα το εξετασω σοβαρα ως εναλλακτικη λυση για την ψηφο μου.

Τι έργο παρουσίασε το Πασοκ + συγκυβέρνηση που κάνει τη διαφορά;

Επισκέπτης

Να προταθεί από ποιούς ;;;;
Από κοτεράτους, που μεγάλωσαν σε σπίτια 5000τμ στο Παλιό Ψυχικό , προικώα του πατρός τους ;;;;;;;;;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εσυ σωστα τα λες φιλε, αλλά νομιζω οτι τελικα οι λογικα σκεπτομενοι ειμαστε πολυ λιγοι...
Εδω ακουμε επιχειρηματα του στυλ "ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατεστρεψαν την Ελλαδα, αρα (???) ψηφιζουμε Καμμενο/ΧΑ/ΚΚΕ....", επειδη λεει ο Καμμενος θα παρει δανειο απο τη Ρωσια... :2funny: :2funny:
Δυστυχώς έτσι είναι. Τείνω να πιστέψω ότι οι Ελληνες που έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι προσεγγίζουν μονοψήφιο. Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι ψήφισαν 3 φορές τον Αντρέα και ότι από το 80 και μετά διατηρούν στη δημόσια ζωή κάθε προδοτοαριστερό, αντεθνικό, αντικοινωνικό, μπιστοκουναλάκειο έμεσμα;

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Θέλει μεγάλη προσοχή ο δημαγωγός και πολιτικός απατεών που ακούει στο όνομα Καμμένος. Χρησιμοποίησε την ΟΝΝΕΔ για να βγει από το σωρό, παντρεύτηκε την κόρη του γιαουρτά για να χρηματοδοτείται και να εδραιωθεί στην πολιτική ζωή, τη χωρησε για τη δικηγορίνα και στην κρίσιμη στιγμή που παίζεται κορώνα γράμματα το μέλλον των επόμενων γενεών ονειρεύεται πρωθυπουργιες συμπρατωντας με ένα συνονθύλευμα τύπου Καζακη, Τσιπρα κλπ. Κάθε ψήφος στον Καμμενο είναι ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας.
Bρε βρε....Τοσα χρονια που ηταν πρωτος βουλευτης στην εκλογικη περιφερεια του,και σας εφερνε ψηφους,ηταν καλος ε?
Λοιπον,νεοφιλελευθερα γαλαζια προβατακια ακουστε καλα...Τοσα χρονια,φτανει...Ψηφιζω απο το 1996 ΝΔ....Α-Π-Ο-Γ-Ο-Τ-Ε-Σ-Η..κια όχι μόνο αυτο....Στις κρισιμοτρες στιγμες της πατριδας,η παραταξη φαινεται όχι παλως λίγη,αλλα ακολουθει (και εχει συμφωνησει απολυτα να τηρησει )όσα εκανε ο δοσιλογος ΓΑΠ και το μειοδοτικο ΠΑΣΟΚ....Ο Καμμενος,ειναι πιστος στις αποψεις του(δεν κρινω σωστες ή λαθος) ....Και πραττει οπως πραττει αλλα αυτα τα ελεγε...τα φωναζε...Εσεις δεν ακουγατε και εσεις αλλαξατε....Οποτε,παπαγαλακια,ο,τι και να κανετε,το χετε χασει...και με τη σταση σας,με το να ριχνετε ξαφνικα τοση λασπη,μονο καλο κανετε στο νεο κινημα....Μυαλο ΔΕΝ βαλατε..

Επισκέπτης
Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι ψήφισαν 3 φορές τον Αντρέα και ότι από το 80 και μετά διατηρούν στη δημόσια ζωή κάθε προδοτοαριστερό, αντεθνικό, αντικοινωνικό, μπιστοκουναλάκειο έμεσμα;

Καλά τα λες, αλλά όχι από 1980.
Από το 1974.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Bρε βρε....Τοσα χρονια που ηταν πρωτος βουλευτης στην εκλογικη περιφερεια του,και σας εφερνε ψηφους,ηταν καλος ε?
Λοιπον,νεοφιλελευθερα γαλαζια προβατακια ακουστε καλα...Τοσα χρονια,φτανει...Ψηφιζω απο το 1996 ΝΔ....Α-Π-Ο-Γ-Ο-Τ-Ε-Σ-Η..κια όχι μόνο αυτο....Στις κρισιμοτρες στιγμες της πατριδας,η παραταξη φαινεται όχι παλως λίγη,αλλα ακολουθει (και εχει συμφωνησει απολυτα να τηρησει )όσα εκανε ο δοσιλογος ΓΑΠ και το μειοδοτικο ΠΑΣΟΚ....Ο Καμμενος,ειναι πιστος στις αποψεις του(δεν κρινω σωστες ή λαθος) ....Και πραττει οπως πραττει αλλα αυτα τα ελεγε...τα φωναζε...Εσεις δεν ακουγατε και εσεις αλλαξατε....Οποτε,παπαγαλακια,ο,τι και να κανετε,το χετε χασει...και με τη σταση σας,με το να ριχνετε ξαφνικα τοση λασπη,μονο καλο κανετε στο νεο κινημα....Μυαλο ΔΕΝ βαλατε..
Εσυ ψηφιζες ΝΔ.
Και μιλας για γαλαζια "προβατακια".
Ναι, καλα. Τι καιρο κανει στην ιπποκρατους λεβεντη μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς έτσι είναι. Τείνω να πιστέψω ότι οι Ελληνες που έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι προσεγγίζουν μονοψήφιο. Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι ψήφισαν 3 φορές τον Αντρέα και ότι από το 80 και μετά διατηρούν στη δημόσια ζωή κάθε προδοτοαριστερό, αντεθνικό, αντικοινωνικό, μπιστοκουναλάκειο έμεσμα;
Δεν πειραζει φιλε.
Ούτως ή άλλως, παντα οι λογικοι ειναι λιγοι, και τραβανε το καρο και για τους υπολοιπους...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Καλά τα λες, αλλά όχι από 1980.
Από το 1974.
Θα συμφωνήσω στην παρατήρηση όσον αφορά μόνο το οικονομικό πεδίο καθώς το θαύμα της 7ετίας δεν το προσέγγισε κανείς. Σε εθνικο, πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο από το 74-80 γίναν λάθη. Από το 80 ως σήμερα γίναν εγκλήματα. Τουλάχιστον ο Καραμανλής μας έβαλε και στην ΕΟΚ όταν η αντιπολίτευση και η ηλίθια αριστεροκακομοίρα κοινή γνώμη έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Υπ' αυτή την έννοια δεν ταυτιζω τις 2 περιόδους. Για να επανέλθουμε όμως, αν ο Καμμένος παρασύρει με τη φτηνή συνθηματολογία και τον ανεύθυνο λαϊκισμό πολύ κόσμο, η τύχη της χώρας τίθεται εν αμφιβόλω. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ανεξάντλητη υπομονή να ανέχονται ες αεί τα καραγκιοζιλίκια μας.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εσυ ψηφιζες ΝΔ.
Και μιλας για γαλαζια "προβατακια".
Ναι, καλα. Τι καιρο κανει στην ιπποκρατους λεβεντη μου?
Εσυ λαμογιο σου εχουν κανει 3 ερωτησεις...μην εθελοτυφλεις..!Εαν εχεις @@ απαντησε αλλιως ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ...Ξερεις εσυ αυτο που προσπαθουν να κανουν τα πουλημενα ΜΜΕ και τα χουντικα κομματα συγκυβερνησης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα συμφωνήσω στην παρατήρηση όσον αφορά μόνο το οικονομικό πεδίο καθώς το θαύμα της 7ετίας δεν το προσέγγισε κανείς. Σε εθνικο, πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο από το 74-80 γίναν λάθη. Από το 80 ως σήμερα γίναν εγκλήματα. Τουλάχιστον ο Καραμανλής μας έβαλε και στην ΕΟΚ όταν η αντιπολίτευση και η ηλίθια αριστετοκακομοίρα κοινή γνώμη έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Υπ' αυτή την έννοια δεν ταυτιζω τις 2 περιόδους. Για να επανέλθουμε όμως, αν ο Καμμένος παρασύρει με τη φτηνή συνθηματολογία και τον ανεύθυνο λαϊκισμό πολύ κόσμο, η τύχη της χώρας τίθεται εν αμφιβόλω. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ανεξάντλητη υπομονή να ανέχονται ες αεί τα καραγκιοζιλίκια μας.
Απόλυτα σωστος.
Βλεπουν οι ευρωπαιοι οτι αντιμετωπιζουμε την κριση με...ανοδο του ΚΚΕ και του Καμμενου και πασης λογης κομματιδιου, και με απεργιες και καψιμο της αθηνας και αηδιαζουν.
Οντως δεν νομιζω οτι θα αντεξουν για πολυ τα καραγκιοζιλικια μας και τη βλαχομαγκια μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εσυ λαμογιο σου εχουν κανει 3 ερωτησεις...μην εθελοτυφλεις..!Εαν εχεις @@ απαντησε αλλιως ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ...Ξερεις εσυ αυτο που προσπαθουν να κανουν τα πουλημενα ΜΜΕ και τα χουντικα κομματα συγκυβερνησης
Φερτε τη Δημοκρατικη Χρυση Αυγη και το Δημοκρατικο ΚΚΕ να σας κυβερνησει, και διωξτε τη χουντικη ΝΔ και το χουντικο ΠΑΣΟΚ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φερτε τη Δημοκρατικη Χρυση Αυγη και το Δημοκρατικο ΚΚΕ να σας κυβερνησει, και διωξτε τη χουντικη ΝΔ και το χουντικο ΠΑΣΟΚ.
Καλα απαντα πρωτα...!Θα στο ποσταρω συνεχεια μεχρι να απαντησεις...3 ερωτηματα ιδια εχεις...Αλλιως..τραβα στα αφεντικα σου...τετοια πορνη που εισαι...!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα απαντα πρωτα...!Θα στο ποσταρω συνεχεια μεχρι να απαντησεις...3 ερωτηματα ιδια εχεις...Αλλιως..τραβα στα αφεντικα σου...τετοια πορνη που εισαι...!
Δεν ειδα ερωτηματα, αλλά ακομη κι αν τα επαναλαβεις δεν προκειται να απαντησω σε καποιον που με βριζει χωρις λογο.
Η μαλλον με βριζει για τις ιδεες μου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ειδα ερωτηματα, αλλά ακομη κι αν τα επαναλαβεις δεν προκειται να απαντησω σε καποιον που με βριζει χωρις λογο.
θα ηθελες..να σε βριζω αλλα δεν σε βριζω απλα σε χαρακτιριζω οπως αρμοζει σε ατομα που πετανε λασπες...!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
« Απάντηση #782 στις: σήμερα στις 01:31 » Οριστε λοιπον να σου την υπενθυμισω

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εντάξει δεν ξέρω αν ο Alex εννοεί ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει και το Πασοκ. Εκεί θα διαφωνήσω. Το Πασοκ θα πρέπει να μαυριζεται σε αυτόν τον τόπο για τα εγκλήματα του στον αιώνα τον απαντα μέχρι να καταντήσει πολιτικό απολίθωμα και να διαλυθεί όπως του αρμόζει. Η άποψη μου (και η μόνη λογική στην παρούσα φάση) είναι ότι θα πρέπει να δοθεί αυτοδυναμία στη ΝΔ μπας και μπορέσει να συμμαζέψει τίποτα στο κράτος και να μην κάνει τα ίδια λάθη με την κυβέρνηση ΝΔ επί Κωστάκη που δεν τόλμησε και απλώς διαχειριζόταν ένα πασοκοδίαιτο κράτος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εντάξει δεν ξέρω αν ο Alex εννοεί ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει και το Πασοκ. Εκεί θα διαφωνήσω. Το Πασοκ θα πρέπει να μαυριζεται σε αυτόν τον τόπο για τα εγκλήματα του στον αιώνα τον απαντα μέχρι να καταντήσει πολιτικό απολίθωμα και να διαλυθεί όπως του αρμόζει. Η άποψη μου (και η μόνη λογική στην παρούσα φάση) είναι ότι θα πρέπει να δοθεί αυτοδυναμία στη ΝΔ μπας και μπορέσει να συμμαζέψει τίποτα στο κράτος και να μην κάνει τα ίδια λάθη με την κυβέρνηση ΝΔ επί Κωστάκη που δεν τόλμησε και απλώς διαχειριζόταν ένα πασοκοδίαιτο κράτος.
χαχαχαχαχα εχεις πλακα...!Νομιζεις ρε φιλε η κεφαλη κανει κουμαντο στα κομματα?Ποιος θα με σωσει? Ο αλογοσκουφης? ο Αδωνις?ο Βοριδης?Ποιος???????Το θεμα δεν εχει να κανει με την καθε παραταξη...αλλα με τα λαμογια που φιλοξενει...!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτοδύναμη κυβερνηση αυτη τη στιγμη ούτε απο τα νουμερα μπορεί να προκυψει, ούτε χρησιμη θα ειναι.
Απαραιτητο ειναι να ηττηθεί ο λαικισμος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτοδύναμη κυβερνηση αυτη τη στιγμη ούτε απο τα νουμερα μπορεί να προκυψει, ούτε χρησιμη θα ειναι.
Απαραιτητο ειναι να ηττηθεί ο λαικισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom