- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Ναι, στα επεισόδια για το χάραγμα και τα τσιπάκια δικέ μου.αυτου του βουλωσαν το ματι τυπε?
Ναι, στα επεισόδια για το χάραγμα και τα τσιπάκια δικέ μου.αυτου του βουλωσαν το ματι τυπε?
δηλαδη ειναι μαχητικο στελεχος του φερη τυπεΝαι, στα επεισόδια για το χάραγμα και τα τσιπάκια δικέ μου.
αγαπαμε cult κ΄ trashΤο παρατήρησα δικέ μου. Φοβερή έκφραση παίρνει. Με άγγιξε. Γνήσια trash/cult μορφή. Πολύ ψαγμένη.
που ειναι ο πετραν να μας πει για την νεολαια του λαος?δηλαδη ειναι μαχητικο στελεχος του φερη τυπε
θα συμμετεχει στις διεργασιες του νεου κομματος και δεν θα μπορει να γραψει τυπεπου ειναι ο πετραν να μας πει για την νεολαια του λαος?
καλο παιδι αλλα πολυ φανατιλα δικε μου....!!θα συμμετεχει στις διεργασιες του νεου κομματος και δεν θα μπορει να γραψει τυπε
τυπε ειναι δυσκολοι οι καιροικαλο παιδι αλλα πολυ φανατιλα δικε μου....!!
τυπε δν νομιζω να πληρωνετε...απλα ειναι φανατιλα οπως εγω με την εθνικη ελπιδα!!!!τυπε ειναι δυσκολοι οι καιροι
καπως πρεπει να βγαζεις το ψωμι σου
τυπε η εθνικη ελπιδα ειναι ανερχομενο κομματυπε δν νομιζω να πληρωνετε...απλα ειναι φανατιλα οπως εγω με την εθνικη ελπιδα!!!!
τυπε πες στους διαχειριστες να αλλαξουν τον τιτλο και να το αντικαταστησουν με το: ανεξαρτητοι ελληνες το τελειωμενο κομμα του πανου καμμένουτυπε η εθνικη ελπιδα ειναι ανερχομενο κομμα
ο λαος ειναι αποκομμα
Εγώ προτείνω να το κάνουν "Ανεξάρτητος Έλληνας" καθώς έμεινε μόνος του ο Καημένοςτυπε πες στους διαχειριστες να αλλαξουν τον τιτλο και να το αντικαταστησουν με το: ανεξαρτητοι ελληνες το τελειωμενο κομμα του πανου καμμένου
ξεροχυνω τυπε μου!!!Εγώ προτείνω να το κάνουν "Ανεξάρτητος Έλληνας" καθώς έμεινε μόνος του ο Καημένος
παντως ο καμμενος δεν ξηγηθηκε καλα στον μανωληΕγώ προτείνω να το κάνουν "Ανεξάρτητος Έλληνας" καθώς έμεινε μόνος του ο Καημένος
μονο χρυση αυγη τυπε!!!!!!!! Ερχομαστε κ η γη θα τρεμει!!!!!!παντως ο καμμενος δεν ξηγηθηκε καλα στον μανωλη
προεκλογικα ειχε γαμησει στο γλυψιμο και στις τηλεοπτικες εκμπομπες
και του ξηγηθηκε σκουλικιαρικα ο πανουλης
μονο χρυση αυγη τυπε!!!!!!!! Ερχομαστε κ η γη θα τρεμει!!!!!!
ελληνες εθνικιστες τυπε!ποιος το είπε αυτό το ανατριχιαστικό, νεονάζουλε?
μετά λέτε ότι δεν είστε ΝΑΖΙ!!!
θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...
για ν' ακούσω...
ελληνες εθνικιστες τυπε!
ο ιωαννης μεταξας τυπε μου!!νεονάζουλε, δεν κατάλαβες την ερώτηση?
σε ποιον ανήκει η ρήση που χρησιμοποίησες?
ξέρεις ναι ή ου?