apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου λεει θα κανουν νεο κομμα με αρχηγο τον φερη τυπεαδερφε το κομμα παει για διαλυση.βλεπω ενας ενας οι βουλευτες να πανε στον αντωνη.
αφου λεει θα κανουν νεο κομμα με αρχηγο τον φερη τυπεαδερφε το κομμα παει για διαλυση.βλεπω ενας ενας οι βουλευτες να πανε στον αντωνη.
καλα σε ειχα καταλαβει οτι και εσυ γουσταρεις φρικια τυπεΤο παρατήρησα δικέ μου. Φοβερή έκφραση παίρνει. Με άγγιξε. Γνήσια trash/cult μορφή. Πολύ ψαγμένη.
Χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες της Ελλάδας για απαλλαγή από τα μνημόνια της προδοσίαςαδερφε το κομμα παει για διαλυση.
Δόξα σοι ο Θεός. Ησύχασα ...αφου λεει θα κανουν νεο κομμα με αρχηγο τον φερη τυπε
Τί φρικιά; Ποιοτική είναι αυτή πιστεύω.καλα σε ειχα καταλαβει οτι και εσυ γουσταρεις φρικια τυπε
θελουν μαλλον εναν γνησιο αντιμνημονιακιο τυπε.εναν που να μην κανει κωλοτουμπες.αφου λεει θα κανουν νεο κομμα με αρχηγο τον φερη τυπε
χαθηκαν και τα δανει απο ρωσια ειδικα τωρα που εσωσαν την κυπρο.Χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες της Ελλάδας για απαλλαγή από τα μνημόνια της προδοσίας
φρικιαστικα ποιοτικη.Τί φρικιά; Ποιοτική είναι αυτή πιστεύω.
μηπως θελουν να επεκταθουν και σε ενα πατριωτικο ιεκ μοντελων-εκφωνητριων τυπε?θελουν μαλλον εναν γνησιο αντιμνημονιακιο τυπε.εναν που να μην κανει κωλοτουμπες.
μηπως θελουν να επεκταθουν και σε ενα πατριωτικο ιεκ μοντελων-εκφωνητριων τυπε?
θα παρουν και την νεολαια του λαος στο νεο κομμα?
http://[URL unfurl="true"]www.neolaialaos.gr/wp-content/uploads/2012/10/247742_4380727688219_1378095207_n-300x300.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εχει μια καυλωτικη εκφραση αηδιας στην μουρη της
ο γεωργιου τυπεΟ Σαλιαρέλης είναι αυτός με το στεφάνι;
και απαξίωσης λίγο. Άσε σου λέω βρήκα τον τύπο μου.τυπε εχει μια καυλωτικη εκφραση αηδιας στην μουρη της
Εντάξει διέκρινα κι άλλη τρισμέγιστη μορφή εκεί...ο γεωργιου τυπε
ο λεγομενος και οστεοφυλακειο
τυπε φαντασου να την γαμας και να σου παιρνει τετοιο υφοςκαι απαξίωσης λίγο. Άσε σου λέω βρήκα τον τύπο μου.
αυτου του βουλωσαν το ματι τυπε?Εντάξει διέκρινα κι άλλη τρισμέγιστη μορφή εκεί...
η μεγαλυτερη μουτσουνα ειναι αυτη παντωςΕντάξει διέκρινα κι άλλη τρισμέγιστη μορφή εκεί...