pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Υπάρχει λινκ;;;δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε και ένα από τα πεδία σύγκρουσης κατά τη διάσπαση του ΚΚΕ..
(να μαθαίνουμε κ τίποτις οι νεότεροι)
Υπάρχει λινκ;;;δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε και ένα από τα πεδία σύγκρουσης κατά τη διάσπαση του ΚΚΕ..
Αν δεν είχαν πυρηνικά οι Σοβιετικοί θα τα είχαν φάει αυτοί.Καλά το Αμέρικα είναι έτσι και αλλιώς η ΜΟΝΗ χώρα που έκανε χρήση πυρινικών. Αλλά και από την άλλη ο πατερούλης φρόντισε να κλέψει το μυστικό. Και αν δε κάνω λάθος κάπου στη Σιβηρία ( ή κάπου εκεί) έχουν γίνει τόσες πολλές δοκιμές πυρινικών που δε βλέπω να φυτρώνει τίποτε μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και η Β. Κορέα έχει φτιάξει το δικό της πυρινικό οπλοστάσιο και αφήνει τον λαό να πεινάει. Αλλά σιγά μη τα πούμε αυτά!!! Εξάλλου το έχει πει και το κόμμα. "Ότι είναι καλό για το κόμμα είναι καλό και για το λαό" Καπιταλισμ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤ. Κουμουνισμ! Γκοουουουουουντ.
Αρκεί όπως είπαμε να μην έρθει σε"ρήξη με τη θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού" γιατί τότε θα "απελευθερωθεί" σε καμία μακρόνησο ή γυάρο ;) ;) ;) ;)Θεωρητικά ο κομμουνισμός απελευθερώνει τον άνθρωπο.
Ο εθνικοσοσιαλισμός τον θέτει σε ακόμα μεγαλύτερα-χειρότερα στεγανά...
Αν δεν είχαν πυρηνικά οι Σοβιετικοί θα τα είχαν φάει αυτοί.
Κατανοητό;;;
Έχοντας κ οι δύο υπερδυνάμεις της εποχής πυρηνικά δεν έγινε τίποτα.
Επίσης κ η Β.Κορέα αν δεν είχε πυρηνικά πιθανόν θα είχε την τύχη Λιβύης,Ιρακ κτλ...σιγά μην δεν βάζανε το χεράκι τους οι ιμπεριαλιστές,η Κούβα γλιτώνει επειδή δεν έχει τίποτα,ο Τσάβες έχει πετρέλαια...
η άνοιξη της Πράγας θεωρείται τμήμα του παγκόσμιου 68 και από τα αφετηριακά σημεία του ανανεωτικού κομμουνισμού.
Πάντως αν κάτσεις και δεις και συγκρίνεις τα ποστ των κουμμονιστών με αυτά των ακροδεξιών θα δεις ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΛΕΣ ομοιότητες.
Και οι μεν και οι δε κατηγορουν τα ΜΜΕ. Οι μεν ότι είναι φασιστικά, οι δε ότι είναι φερέφωνα του ΚΚΕ. Και οι μεν και οι δε καταπίνουν αμάσητα ότι τους δίνουν τα κομματικά τους ΜΜΕ (οι μεν το σάιτ της Χ.Α οι δε τον Ριζοσπάστη). Και οι μεν και οι δε ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, άσχετα που εκλέγονται (ή πρόκειται να εκλεγούν μέσω αυτής). Και οι μεν και οι δε όταν έρθουν στην εξουσία θα "κυνηγίσουν" μέχρι τέλους τους πολιτικούς τους αντιπάλους (δηλαδή ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ δε συμφωνούν μ αυτά που λένε). Απλά οι μεν το διαλαλούν και οι δε αυνανίζονται το βράδυ στη σκέψη και μόνο...
Ναι μωρέ δεν έγινε τίποτα. Απλά η ανθρωπότητα απλά είχε κλάσει μέντες από την απειλεί ενός πυρινικού ολοκαυτώματος και ήρθε πολύ κοντά το 1963 σε αυτό. Τι είναι ένα πυρινικό ολοκαυτωμα μωρέ; Τι είναι να σπαταλώνται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ποσά στη κούρσα των πυρινικών; Αστείο πράγμα;Αν δεν είχαν πυρηνικά οι Σοβιετικοί θα τα είχαν φάει αυτοί.
Κατανοητό;;;
Επίσης κ η Β.Κορέα αν δεν είχε πυρηνικά πιθανόν θα είχε την τύχη Λιβύης,Ιρακ κτλ...σιγά μην δεν βάζανε το χεράκι τους οι ιμπεριαλιστές,η Κούβα γλιτώνει επειδή δεν έχει τίποτα,ο Τσάβες έχει πετρέλαια...
Υπάρχει λινκ;;;
Όταν ένας αριστερός λέει πως όλοι οι ακροδεξιοί είναι βλάκες και άλλα παρόμοια κοσμιτικά επίθετα, τότε τι είναι (ο αριστερός) ; Απλός ηλίθιος ή στρατεύσιμος;;;σου έγραψα το α, παραπάνω...
αν θες και τα υπόλοιπα γράμματα μπορώ να σε βοηθήσω.
οι γενικεύσεις είναι για ηλιθίους απλούς ή στρατευμένους ...
Όταν ένας αριστερός λέει πως όλοι οι ακροδεξιοί είναι βλάκες και άλλα παρόμοια κοσμιτικά επίθετα, τότε τι είναι (ο αριστερός) ; Απλός ηλίθιος ή στρατεύσιμος;;;
Και η δική μου η άποψη έχει "γεννηθεί" από εκατοντάδες μέηλ και ώρες συζητήσεων και με τις δύο πλευρές. Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τ ΜΜΕ πως είναι όργανα του ΚΚΕ (αφού οι πιο πολλοί μεγαλοδημοσιογράφοι ήταν στη ΚΝΕ). Το ΚΚΕ θεωρεί όλα τα ΜΜΕ πως είναι φερέφωνα του κεφαλαίου (αφού τ έχουν κάτι Μπομπολοβαρδινογιάννηδες). Για το Ριζοσπάστη και τον ιστιότοπο της Χ.Α δες τα θρεντς του Λάκη και του ΡΖ89. Όσο για το "κυνήγι" για τους ακροδεξιούς δε χρειάζεται να το πω το διαλαλούν από μόνοι τους. Για τους ΚΚΕδες θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη μετά από ώωωωωωωωωωωωωωωωρες κουβέντας και με συγγενείς που είναι στο κόμμα (και μιλάμε για σκληροπυρινικούς) αλλά και με γνωστούς (που είναι πιο λάιτ μεν αλλά δε θα είχαν πρόβλημα με το να γεμίσουν τα νησιά με "καθάρματα πλουτοκράτες και τα τσιράκια αυτών" όπου τσιράκι όποιος δε συμφωνεί με το ΚΚΕ)η άποψή μου για το χαμηλό iq των ακρομεσοδεξιών στο παρόν φόρουμ στηρίζεται στην εμπειρία.
και δεν γενίκευσα ποτέ παραπάνω από ότι μου επέτρεπαν τα εμπειρικά δεδομένα.
να ξεκινήσω?
στόκος
τεμαχιστής
σκορπιός
ραφυ
γαμεμάκης
τραβαμούνης
κοκ
ΡΕ συ κουλαρε λιγο σημερα!Η Β.κορεα υπαρχει επειδη θελει η Κινα να υπαρχει σε αντιδραση υπαρχει η Ταιβαν...σιγα μη μασαγανε επειδη εχει και καλα πυρηνικα....Αν δεν είχαν πυρηνικά οι Σοβιετικοί θα τα είχαν φάει αυτοί.
Κατανοητό;;;
Και η δική μου η άποψη έχει "γεννηθεί" από εκατοντάδες μέηλ και ώρες συζητήσεων και με τις δύο πλευρές. Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τ ΜΜΕ πως είναι όργανα του ΚΚΕ (αφού οι πιο πολλοί μεγαλοδημοσιογράφοι ήταν στη ΚΝΕ). Το ΚΚΕ θεωρεί όλα τα ΜΜΕ πως είναι φερέφωνα του κεφαλαίου (αφού τ έχουν κάτι Μπομπολοβαρδινογιάννηδες). Για το Ριζοσπάστη και τον ιστιότοπο της Χ.Α δες τα θρεντς του Λάκη και του ΡΖ89. Όσο για το "κυνήγι" για τους ακροδεξιούς δε χρειάζεται να το πω το διαλαλούν από μόνοι τους. Για τους ΚΚΕδες θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη μετά από ώωωωωωωωωωωωωωωωρες κουβέντας και με συγγενείς που είναι στο κόμμα (και μιλάμε για σκληροπυρινικούς) αλλά και με γνωστούς (που είναι πιο λάιτ μεν αλλά δε θα είχαν πρόβλημα με το να γεμίσουν τα νησιά με "καθάρματα πλουτοκράτες και τα τσιράκια αυτών" όπου τσιράκι όποιος δε συμφωνεί με το ΚΚΕ)
Για τους ΚΚΕδες θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη μετά από ώωωωωωωωωωωωωωωωρες κουβέντας και με συγγενείς που είναι στο κόμμα (και μιλάμε για σκληροπυρινικούς) αλλά και με γνωστούς (που είναι πιο λάιτ μεν αλλά δε θα είχαν πρόβλημα με το να γεμίσουν τα νησιά με "καθάρματα πλουτοκράτες και τα τσιράκια αυτών" όπου τσιράκι όποιος δε συμφωνεί με το ΚΚΕ)
ο ΛΑΚ 33 ειναι μια κατηγορια μονος του!τραγελαφικη καρικατουρα μουντζωμενου!η άποψή μου για το χαμηλό iq των ακρομεσοδεξιών στο παρόν φόρουμ στηρίζεται στην εμπειρία.
και δεν γενίκευσα ποτέ παραπάνω από ότι μου επέτρεπαν τα εμπειρικά δεδομένα.
να ξεκινήσω?
στόκος
τεμαχιστής
σκορπιός
ραφυ
γαμεμάκης
τραβαμούνης
και φυσικά λαλακις ο ανεπαναληπτος...
κοκ
χααχαχα ρε συ αν -ΜΕΓΑΛΟ ΑΝζουσε ο σιχαμενος πατερουλης,κρινοντας παντα απο το ποιον του,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ,οι αλλοι χαιδεψανε τα κουμπια αλλα την υστατη ωρα κανανε πισω...δεν θα υπηρχε 68 σε λεω...Αν δεν είχαν πυρηνικά οι Σοβιετικοί θα τα είχαν φάει αυτοί.
Κατανοητό;;;
Προς το παρόν καποιοι κκέδες με αξιώματα δεν εχουν κανενα προβλημα και κανεναν ενδοιασμο να βοηθουν ωστε να γεμιζουν τα νησια μας με παραθαλασια οικοπεδακια και μαλιστα για λογαριασμο πασοκατζηδων και νεοδημοκρατων...για οποιον ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα, ας το ψαξει για το πως αγοραστηκαν κατι φιλετακια στην Σύρο.
Οπου υπαρχει χρημα η ιδεολογια παει περιπατο, και αυτο εχει αποδειχτει παμπολλες φορές στο παρελθον.
Για πες μου (επειδή φαίνεται να ξέρεις) πως αγοράστηκαν τα "φιλετάκια" στη Σύρο (που μπροστά στις ΦΙΛΕΤΑΤΕΣ στη Μύκονο και αλλού δε πιάνουν μία)Προς το παρόν καποιοι κκέδες με αξιώματα δεν εχουν κανενα προβλημα και κανεναν ενδοιασμο να βοηθουν ωστε να γεμιζουν τα νησια μας με παραθαλασια οικοπεδακια και μαλιστα για λογαριασμο πασοκατζηδων και νεοδημοκρατων...για οποιον ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα, ας το ψαξει για το πως αγοραστηκαν κατι φιλετακια στην Σύρο.
Οπου υπαρχει χρημα η ιδεολογια παει περιπατο, και αυτο εχει αποδειχτει παμπολλες φορές στο παρελθον.