Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Πόσες κοπέλες γελάνε μ'αυτά που διαβάζουν...
βρε δεν διαφώνησα ούτε συμφώνησα !!!
είπα ότι είστε ειδική περίπτωση γι αυτό και να μην τα παίρνει ο κουασιμόδος με την απάντησή σου !!
καλα το ειπες.ρε πουστη μου,τι ειναι ολα τουτα που διαβαζω?ρε μαγγες το θεμα μας ειναι αν χυνουν η αν ερχονται σε οργασμο η αν γινονται μουσκεμα?η ποιες κοπελες υποτιθεται οτι κανουν κατι απο αυτα?μου φαινεται οτι το θεμα αυτο εχει να κανει με το ποιες κοπελες κανουν ολα αυτα η μερικα και οχι εαν γινονται στην ουσια.να πω λοιπον και εγω ,οτι καποια και σε λιγες περιπτωσεις γινονται διοτι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους και οχι αψυχα αντικειμενα.συμφωνω οτι το θεατρο ειναι ο κανονας και η πραγματικοτητα η εξαιρεση.για να γινουν ολα αυτα,πρεπει να υπαρχουν αναγκαιες και ικανες συνθηκες,του ολου πραγματος.τα περισσοτερα εχουν ειπωθει.εκεινο που εχει σημασια μεγαλυτερη ειναι ενα.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.συν και αλλοι παραμετροι.προσωπικα δεν με απασχολει αν χυνει η οτι αλλο,αρκει να φαινεται οτι περναει καλα και να περναω και εγω καλα.τωρα για ΙΟΛΗ και ΝΑΝΣΥ24,που αναφερθηκε,επειδει τις εχω παρει μπολικες φορες θα πω το εξης.αν δεν ασχοληθεις μαζι τους ωρα,παιχνιδι,μπαλαμουτι ,γλειψιμο πατοκορφα,οχι μονο δεν χυνουν ουτε υγραινονται καν.γιαυτο μαγγες,ολα ειναι σχετικα.γιαυτο καλο ειναι να πουμε ποιες κατ ευφημισμο,μπορουν και το κανουν.ετσι για να εχουμε την ψευδαισθηση οτι κατι κανουμε.ολα οσα ειπα ,εχει να κανουν με κοπελες call-girls,που τις βλεπουμε τουλαχιστον μια ωρα και οχι με στουντια,μασαζ και αλλα πραματα.εκει δεν εχει περιθωριο η γυναικα για τιποτα.Πόσες κοπέλες γελάνε μ'αυτά που διαβάζουν...
Μ εσενα φανταζομαι η Αννα -που δεν την λενε Αννα- εχυνε μονιμως ...............την κατσαρολα με το φαγητο κλπ. Τετοια πραγματα εεεε ? Εν ταξει. Χωρισατε κανεναν δεν ενδιαφερει ποιος εφταιγε . Εισαι μερες τωρα κολλημενος στο νημα της , οποιος μιλαει βρισκεις ευκαιρια να την απαξιωσεις , την βριζεις κλπ. Το ψωμι της βγαζει φιλαρακο. Δεν κλεβει , ουτε πεταει βομβες μολοτωφ. Αστην να παει στο διαλο που λενε.Μα.δεν είπα και τίποτα για εκείνον. Ούτε τον αποκάλεσα ψεύτη. Τέλος πάντων.
Συμφωνούμε
Νεαρε μου αν αναφερεσαι σ εμενα δεν υπερασπιζομαι καμια και κανενα. Αλλα επειδη το θρεντ (αν το προσεξες) μιλαει για κοριτσια που χυνουν (οχι τις κατσαρολες βεβαια) προτεινω για να μην εκτιθεσαι κι αλλο , να ανοιξεις ενα αλλο με τιτλο " Ατιμη κοινωνια", "μανα γιατι με γενησες", "φυγε Αννα βασταω μαχαιρι" , "θα σε σκισω μωρε καριολα" κλπ. κλπ.Και σταματήστε να υπερασπίζεστε τις πουτανες λες και είναι ανυπεράσπιστα πλάσματα...Εχω γνωρίσει και κυρίες με το Κ κεφαλαιο. Εκείνη απέχει παρασαγκας...
η λαμψη ποσα επεισόδια ειχεΝεαρε μου αν αναφερεσαι σ εμενα δεν υπερασπιζομαι καμια και κανενα. Αλλα επειδη το θρεντ (αν το προσεξες) μιλαει για κοριτσια που χυνουν (οχι τις κατσαρολες βεβαια) προτεινω για να μην εκτιθεσαι κι αλλο , να ανοιξεις ενα αλλο με τιτλο " Ατιμη κοινωνια", "μανα γιατι με γενησες", "φυγε Αννα βασταω μαχαιρι" , "θα σε σκισω μωρε καριολα" κλπ. κλπ.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΡΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ . Ελεος φιλε μου . Σκεψου το λιγο. Με το πανω κεφαλι παρακαλώ.
αντε και καλη Ανασταση