Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο σε όλα. Στην κατακλείδα διαφωνώ λιγάκι. Σε ότι με αφορά, επειδή γνωρίζω ότι συντρέχουν όλα τα προηγούμενα που αναφέρεις, γι αυτό και δεν αφοσιώνομαι στην κοπέλα. Να είσαι σίγουρος ότι εάν υποψιαζόμουν ότι σε κάποιο ραντεβού, κάποια κοπέλα, κάποια στιγμή θα μπορούσε να ισχύσει ο επίλογος του σχολείου σου, τότε θα αφιέρωνα όλον τον χρόνο προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά δεν...
Πίστεψέ με και καυλώνουν και χύνουν. Απλώς για κάποιο λόγο που δεν τον έχω καταλάβει όταν καυλώσουν προσπαθούν να μην χύσουν. Μερικές φορές όμως αφήνονται.
Θα σου διηγηθώ την ποιο περίεργη εμπειρία.
Είμαι σε μαγαζί (μασαζερί). Υπάρχει άλλος πελάτης στο σαλονάκι πίσω από το παραβάν. Προφανώς είναι ΑΜΕΑ γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν ποιά θέλει και ξανακάνουν παρέλαση με εμένα παρόντα στον προθάλαμο. Στο καπάκι κάνουν παρέλαση και για μένα.
Το στανταράκι λείπει και διαλέγω μία σχεδόν στην τύχη. Για την ακρίβεια με βάση το όνομα που θυμάμαι ότι κάποιοι συνάδελφοι έχουν γράψει καλά λόγια και δεν την είχα πετύχει ποτέ. Τελικά απλώς είχε πάρει το όνομα της παλιάς.
Μπαίνει μέσα και από την προσπάθεια μου για social φαίνεται εμφανώς στραβωμένη (πιθανόν λόγω της προηγούμενης φάσης στον προθάλαμο).
Ξεκινάει ένα τηλεμασάζ, σχεδόν είχε βγει έξω από το δωμάτιο κι εμφανώς κοιτάει το ρολόι.
Με γυρίζει κι αφού βλέπει ότι έχω ξενερώσει πάει να βάλει καπότα.
Βλέπω την τραγωδία να πλησιάζει και θα ήταν η δεύτερη σε σύντομο διάστημα στο ίδιο μαγαζί (με άλλη κοπέλλα).
Της λέω όπα ρε κορίτσι δεν γίνεται έτσι.
Την πλησιάζω μπας και χαμουρευτούμε λίγο και μου σηκωθεί κι ακούω την εξής επική ατάκα:
"Αν με πονέσεις θα σου τον κόψω".
Υπ' όψιν ότι είμαι μάλλον τρυφερούλης με τα κορίτσια και μάλλον GFE. Συν τω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί είμαι πελάτης πολλά χρόνια και οι περισσότερες με θεωρούν γενικά καλή περίπτωση.
Την ξαπλώνω και της ρίχνω ένα περιποιημένο γλύψιμο περισσότερο για να καυλώσω εγώ.
Κι εκεί που δεν αντιδρούσε καθόλου μου λέει φέρε το προφυλακτικό.
Της λέω τι το θέλεις;
Μου λέει καύλωσα θέλω να με γαμήσεις. Και με αποτελειώνει.
Ξαπλώνω κι εγώ. Την βάζω να μου βαρέσει μια φραπεδιά (για να μην πάει χαμένο το 60άρι).
Με διεκπεραιώνει πάντα σε απόσταση για να μην ακουμπάω τίποτα λες και ήταν αυτιστική. Την πληρώνω και φεύγω.