Damian Lillard
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2019
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
sry για διπλό ποστ...εδώ έχει μπει κανείς???πόσα ζητάει??
Καποιος εχει γνωμη για αυτην?
μην πας ζηταει 80 την ωρα και δινει μονο κωλο και αεροπιπα δεν αξιζει
χαχ γιατι μονο κωλο και οχι νακι???το δινει μονο στην σχεση της???
μου θυμηζει μια Micky απο mamba που δεν εδινε κωλο μονο δαχτυλο αφηνε να της βαλεις...και σε ερωτηση μ απαντησε "αμα σας σινω κωλαρακι στον συντροφο μ τι θα δωσο?"
Είναι μια σγουρομαλλα που είναι στο κάνε σεξ; Αν ναι έχει κανείς εμπειρία;καλό φαίνεταιΘεία Ελβίρα στο 40αρι..Παίδες κάνα φθηνό με δικό του χώρο παίζει;
Μούφα
ξεκιναει απο 80 και ανεβαινει
κατ αρχην δεν εχει χωροsry για διπλό ποστ...εδώ έχει μπει κανείς???πόσα ζητάει??
Εε ναι μπράβο!! ..μπαμ έκανεsry για διπλό ποστ...εδώ έχει μπει κανείς???πόσα ζητάει??
Μούφα
απορω πως δεν την εχουν βαλει σε ασυλο τρελων ακομακαμιά ιδέα για αυτήν την κυρία;Γυναικάρα μες στη καβλα, μόνο γι αποφασισμένους χωρίς πολλά λόγια!!
Σεξυ ελληνίδα γυμναστρια για ερωτικό ραντεβού σε χώρο μου *ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΥΓΕΊΑ, ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ Αν δεν απαντώ στο τηλέφωνο, πάρτε λίγο αργότερα. Κατεχάκη μετρο κοντά 6997944937 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ Κανονικό σεξ συν πρωκτικό συν πίπα 50€ μέχρι μιση ώρα 1εκτόνωση (Για κύριους που θέλουν 1 ώρα με 2...kanesex.com
Είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα (θεόμουρλη) Τζοάννα. Έκανα το λάθος και πηγα μια φορά, ενώ ήδη από το τηλέφωνο θα έπρεπε να έχω καταλάβει τι είναι. Ναυτικός, που έχει 6 χρόνια να πιάσει στεριά να ήμουν, και αυτή να ηταν η μοναδική γυναίκα στον κόσμο, δεν θα ξαναπήγαινα.απορω πως δεν την εχουν βαλει σε ασυλο τρελων ακομακαμιά ιδέα για αυτήν την κυρία;Γυναικάρα μες στη καβλα, μόνο γι αποφασισμένους χωρίς πολλά λόγια!!
Σεξυ ελληνίδα γυμναστρια για ερωτικό ραντεβού σε χώρο μου *ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΥΓΕΊΑ, ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ Αν δεν απαντώ στο τηλέφωνο, πάρτε λίγο αργότερα. Κατεχάκη μετρο κοντά 6997944937 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ Κανονικό σεξ συν πρωκτικό συν πίπα 50€ μέχρι μιση ώρα 1εκτόνωση (Για κύριους που θέλουν 1 ώρα με 2...kanesex.com
είχες πάει, ή από αυτά που λέει στην αγγελία το λες;
Είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα (θεόμουρλη) Τζοάννα. Έκανα το λάθος και πηγα μια φορά, ενώ ήδη από το τηλέφωνο θα έπρεπε να έχω καταλάβει τι είναι. Ναυτικός, που έχει 6 χρόνια να πιάσει στεριά να ήμουν, και αυτή να ηταν η μοναδική γυναίκα στον κόσμο, δεν θα ξαναπήγαινα.απορω πως δεν την εχουν βαλει σε ασυλο τρελων ακομακαμιά ιδέα για αυτήν την κυρία;Γυναικάρα μες στη καβλα, μόνο γι αποφασισμένους χωρίς πολλά λόγια!!
είχες πάει, ή από αυτά που λέει στην αγγελία το λες;
Περιστέρι Ιουλία και για άνω Κορυδαλλό αν σε ενδιαφέρει η Λένακαλησπέρα!Υπάρχει τπτ για Αιγάλεω - Περιστέρι;
Μάγκες η κοπέλα είναι καθυστερημένη! Κυριολεκτικά και μεταφορικά!Καποιος εχει γνωμη για αυτην?
μην πας ζηταει 80 την ωρα και δινει μονο κωλο και αεροπιπα δεν αξιζει
χαχ γιατι μονο κωλο και οχι νακι???το δινει μονο στην σχεση της???
μου θυμηζει μια Micky απο mamba που δεν εδινε κωλο μονο δαχτυλο αφηνε να της βαλεις...και σε ερωτηση μ απαντησε "αμα σας σινω κωλαρακι στον συντροφο μ τι θα δωσο?"
Καλά έκανες που την άδειασες! Να μάθει να φιλάει και να δακτυλιάζεται!ΚΑΥΤΗ ΚΑΙΤΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 6998802753
Μικρή στην ηλικία,έμπειρη στο κρεββάτι,Είμαι η Καιτη 25 χρονών και σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο.έρχομαι και στον δικό σου για καυτές απολαύσεις. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6998802753 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΑΙΤΗ 6998802753kanesex.com
Επίσκεψη στο χώρο της κοπέλας, καθαρός ωραίος χώρος η κοπέλα όμορφη στα 25 περίπου όπως ακριβώς στις φωτογραφίες.
Δωράκι στα 50 αλλά δεν έκατσα γιατί δεν μου έκανε το πρόγραμμα χωρίς φιλιά και δακτυλοσκοπισεις ..