Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Καμμια με μεγαλα μασταρια σε δικο της χωρο?
(Οχι γρια, οχι ορκα, οχι την Αννέτα)
Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;
Καμμια με μεγαλα μασταρια σε δικο της χωρο?
(Οχι γρια, οχι ορκα, οχι την Αννέτα)
ΚΑΥΤΗ ΚΑΙΤΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 6998802753
Μικρή στην ηλικία,έμπειρη στο κρεββάτι,Είμαι η Καιτη 25 χρονών και σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο.έρχομαι και στον δικό σου για καυτές απολαύσεις. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6998802753 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΑΙΤΗ 6998802753kanesex.com
Επίσκεψη στο χώρο της κοπέλας, καθαρός ωραίος χώρος η κοπέλα όμορφη στα 25 περίπου όπως ακριβώς στις φωτογραφίες.
Δωράκι στα 50 αλλά δεν έκατσα γιατί δεν μου έκανε το πρόγραμμα χωρίς φιλιά και δακτυλοσκοπισεις ..
Μικρή στην ηλικία,έμπειρη στο κρεββάτι,Είμαι η Καιτη 25 χρονών και σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο.έρχομαι και στον δικό σου για καυτές απολαύσεις. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6998802753 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΑΙΤΗ 6998802753kanesex.com
Επίσκεψη στο χώρο της κοπέλας, καθαρός ωραίος χώρος η κοπέλα όμορφη στα 25 περίπου όπως ακριβώς στις φωτογραφίες.
Δωράκι στα 50 αλλά δεν έκατσα γιατί δεν μου έκανε το πρόγραμμα χωρίς φιλιά και δακτυλοσκοπισεις ..
Για αυτά ξέρουμε κάτι;
45χρονη εμφανισιμη εντυποσιακη γυναικαρα με πλουσιο στηθος.
Anastasia 45χρονη εμφανισιμη εντυποσιακη γυναικαρα με πλουσιο στηθος... πρωσοποποιηση της θυληκοτιτας !!! Σε περιμενω στον χωρο μου η ερχομαι στον δικο σου για prive απολαυσεις με απολυτη εχεμυθεια και διακριτικοτητα ...εμπειρια που θα σου μεινει αξεχαστη...Γνωρισε με.... Anastasia 6998280677...kanesex.com
Se perimeno misi oritsa 30 e
45ara me kampiles kathari exemithei me diko mu xoro se perimeno na apolausume stigmes... pu sigura tha thes na xanaertheis! Misi oritsa. To doraki mu sta 30 euro kai perilmvanei kai masaz gia opoion thelei !!!! Pare me sto 210 92 13 733kanesex.com
ΕΡΜΙΟΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!kanesex.com
Καποιος εχει γνωμη για αυτην?
Πειτε καμια μιλφαρα με βυζαρες ρε μαγκες,οχι Ελληνιδα !
Φιλε μου ξερεις σε ποια περιοχη ειναι? Ειναι ομορφη κοπελα?
Πειτε καμια μιλφαρα με βυζαρες ρε μαγκες,οχι Ελληνιδα !
Έτσι όπως είμαστε και μια ελληνίδα καλή είναι, αλλά αν δεν είσαι βυζόλαγνος, κάτι τέτοιες θεωρούνται βυζαρούδες :
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/02/valeriakouroupi3.jpg[/img[/URL]]
όταν λέμε βυζάρες εννοούμε τέτοια και πάνω :
[img]https://iv1.lisimg.com/image/19379974/740full-shibuya-kaho.jpg
Καποιος εχει γνωμη για αυτην?
μην πας ζηταει 80 την ωρα και δινει μονο κωλο και αεροπιπα δεν αξιζει
Θεία Ελβίρα στο 40αρι..Παίδες κάνα φθηνό με δικό του χώρο παίζει;
Είναι μια σγουρομαλλα που είναι στο κάνε σεξ; Αν ναι έχει κανείς εμπειρία;καλό φαίνεταιΘεία Ελβίρα στο 40αρι..Παίδες κάνα φθηνό με δικό του χώρο παίζει;