Μια και χοτρηνε το πράγμα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
Ελενα...μητέρα πανω κατω 55 χρ, μελαγχρινη,1.65 ,κανονικο σωμα πολυ καλο για την ηλικια της και πολυ ευγενικη και χαμογελαστη,ολο αυτο το συμπληρωνε ενα σκοτεινο βλεμα που εχει ..
Συνάντηση σε χοτελ που μενει.ειναι πολυ φιλοξενη στο δωματιο της και δειχνει πολυ ναζιαρα και γατουλα.στις υπηρεσιες της ειναι παρα πολυ καλη και παραπωνω δεν γινετε να εχει κανεις .
Με ξενερωσε λιγο που οντως εχει πολυ δουλεια η γυναικα και βαζει πολυ κολλητα τα ραντεβου....δεν ενιωσα να ειναι φρεσκαρισμενη . Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν!!!Η κριτικη σου
Ανοιγεις την πορτα βλεπεις μια 55αρα που σου ειπε ειναι 40 αλλα δεν φευγεις!
Αφου καποιος στην ειπε ειναι τοσο? Κατεβασες 5 χρονια
Για την ιστορια ειναι κοκινομαλλα οχι μελαχρινη!
Νιωθεις οτι ειναι βρωμικη αλλα δεν φευγεις!
Σκοτεινο βλεμα δηλ η ψυχολογικα η πρεζονι η μαμα!
Και στο τελος επιβεβαιώνεις στον συναγωνιστη οχι με πρωσοπικο μνμ αλλα να το δουν ολοι οτι δεν κανει μπανιο η γιαγια
Παρ ολλα αυτα παρ ολο που παιρνει 80 εστω και στο χωρο της εχει πολλυ δουλεια!!!!!!
Κατι μας ρειχνει στο ποτο φαινεται!
Εδω κατι βρωμαει και δεν ειναι η Έλενα αδερφε
Δεν καταλαβαίνω γτ «χόντρινε το πράγμα» με το σχόλιο μου , αλλα τεσπα.
Δεν θέλω να κάνω κάποια αντιπαράθεση.Εδω πέρα όπως και εγώ εχω πάρει βοήθειες με τα σχόλια άλλων παλικαριών ,θεωρώ πως με δύο λογια μπορώ και εγώ να βοηθήσω κάποιον (είτε θετικά -είτε αρνητικά) που κοιτάζει την αγγελεία της .απο κεί και πέρα ....
Η ηλικία της : εμένα σαν εμφάνιση αλλα και απο την κουβέντα που καναμε ναι μου κανει αν οχι 55, σιγουρα πανω απο 50.
Τα μαλλιά της: μπορει και να εχεις δίκιο ήταν πολύ σκοτεινά και δεν ήθελε φωτα ανοιχτά ετσι ώστε να δω το κόκκινο που λες .
Η τιμή: αυτη είναι την γνώριζα , με έτρωγε , πήγα ,τελος.αυτο.δεν περασα ασχημα...απλα δεν θα ξαναπήγαινα.
Αυτο για το ποτό δεν ξέρω γτ το λές...δεν εχω να πω κατι.
Για την καθαριότητα που λες και ρωτάς γτ δεν έφυγα: το κατάλαβα όταν ήταν ήδη απο πάνω μου που την ίδια ώρα εντόπισα και αυτο το σκοτείνο στο βλέμα της που είπα ,οπότε ....κόλωσα,δεν ήξερα μηπως της γυρίσει κανα ματι και γινει τπτ περίεργο.
Για το οτι ενημέρωσα το φίλο σε κοινή θέα ; Προφανώς κατα τη γνώμη μου έτσι έπρεπε να γίνει.την αλήθεια είπα (ασχετα αν είναι ατυχη στιγμή για την ίδια) , μπορούν αλλα παλικάρια να βγούν και να πούν το αντίθετο ανάλογα με τη δική τους εμπειρία.
Όσο για το αν είναι αυτη; Ετσι πιστεύω , οτι ναι είναι η ιδια .
Υ.Γ δεν κατάλαβα αν το σχόλιο σου ήθελε την παραπάνω απάντηση μου , πάντως την εκανα ..φιλικά