kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σου αρέσει ο "ρομαντισμός" τύπε;
σταματηστε το δουλεμα ρε...ειπαμε ακυρο...
τα ακαποτα τα εχεις δει,ετσι?
τα ακαποτα τα εχεις δει,ετσι?
Καλημέρα στην παρέα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ παρακμή! Μπαίνεις σε έναν χώρο που βρωμάει τσιγαρίλα, καπνίζουν ακατάπαυστα και είναι δυο ερείπια! Πήγα για να δω τι παίζει και ακόμη τρέχω! Φυσικά και κάνουν και ακάποτα και τα πάντα! Κι εκεί αρχίζεις να τρέμεις! Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά... Απλά να θυμάστε πως η υγεία είναι το σημαντικότερο από όλα!
η αννιτα ειναι.γνωστη και μη εξερεταια .για μιλφ και για τις υπηρεσιες που προσφερει,σε οικονομικη τιμη,καλη ειναι.Έχεις κανεις εικόνα; Φαίνεται καλή.
η αννιτα ειναι.γνωστη και μη εξερεταια .για μιλφ και για τις υπηρεσιες που προσφερει,σε οικονομικη τιμη,καλη ειναι.
όντως καμία σχέσηκαμια σχεση
Παίδες, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ψάχνω εδω και καιρό κατι καλο και στον χώρο τους, αλλα είτε δεν βρίσκω είτε ειναι trans, όποτε μακριά. Έχεις κανεις κατι υπόψη; Ας πουμε, ψάχνοντας βρήκα αυτήν: Κι αυτήν: Εχει τσεκάρει κανεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
και ομως η δευτερη αναφερεται και ως Μαριαννα με αγγελιες στη Θεσαλονικη ...Φιλε μου κι οι δυο ειναι το ιδιο προσωπο με δικο της χωρο μεχρι προσφατα σταθμο λαρισης..τραβελοφατσα αλλα μαχιμη!
Εύα και Σοφία Αδμητου ΑΤΤΙΚΗ. Μιλάμε για μιλφ γεμάτα σε βάρος. Την ΕΎΑ την 'εχω δοκιμασει....είναι άπαιχτη ....Για γούστα παραπάνω κιλώνΚάτι καλό με δικό της χώρο εκτός από ελβιρα και μαγια υπάρχει;
καλημερα...μπορεις να βαλεις το link ?Εύα και Σοφία Αδμητου ΑΤΤΙΚΗ. Μιλάμε για μιλφ γεμάτα σε βάρος. Την ΕΎΑ την 'εχω δοκιμασει....είναι άπαιχτη ....Για γούστα παραπάνω κιλών
Δες πμκαλημερα...μπορεις να βαλεις το link ?