@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Εσύ εχεισ κατι να προτινεισ??καλημερα...μπορεις να βαλεις το link ?
Εσύ εχεισ κατι να προτινεισ??καλημερα...μπορεις να βαλεις το link ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Π ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Π ΑΞΙΖΟΥΝ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΗΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ! ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΣΟΡΥ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ
** Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Είναι στους κανόνες του φόρουμ. **
φίλε δοκίμασε ΕΥΑ ΑδμητούΗ Ντίνα ποιά είναι;
Μία χοντρή δεν είναι αυτή;φίλε δοκίμασε ΕΥΑ Αδμητού
Ναι αλλά πολύ καλή φυσική κατάσταση. την Έχεισ πάρει??Μία χοντρή δεν είναι αυτή;
Όχι... Δεν είμαι τύπος των "βαρέων βαρών"...Ναι αλλά πολύ καλή φυσική κατάσταση. την Έχεισ πάρει??
οκ να είσαι καλάΌχι... Δεν είμαι τύπος των "βαρέων βαρών"...
απο σωμα ειναι αυτο που βλεπης θελει πολυ καθοδήγηση ομως..αλλα καλη ειναι για μια φοραΕυχαριστώ για τη διευκρίνηση!
Αυτό είναι ένα θεματάκι! Το έχω υπόψη και για αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς τη "γνωριμία"...απο σωμα ειναι αυτο που βλεπης θελει πολυ καθοδήγηση ομως..αλλα καλη ειναι για μια φορα
εγω την πηρα σε χοτελ δεν πηγα πατησια ρε φιλε ενω θα μπορουσε γιατι και σωματικα στεκει πολυ καλα δεν κουνιεται ουτε στην τουαλετα να παει, ειναι πολυ καθαρη αλλα σε ολα εγω την χαρακτηριζω κατω του μετριου σοσιαλ τιποτα σαν να κανεις σεξ με ενα ρομποτΑυτό είναι ένα θεματάκι! Το έχω υπόψη και για αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς τη "γνωριμία"...
απο σωμα ειναι αυτο που βλεπης θελει πολυ καθοδήγηση ομως..αλλα καλη ειναι για μια φορα
ειναι και σοφιστικε ζωγραφος μου εδειξε και εργα της απο το τηλεφωνο.. διδασκει κιολας μου ειχε πη ;) το σεξ σιγουρα δεν ειναι το δυνατο της σημειο αγγαρεία :-οπως τα ειπε ο συντροφος tassos,βασικα αυτη πρεπει να το γυρισε στο βιζιτιλικι,γιατι μαλλον δεν θα μπορουσε να κρατησει κανενα γκομενο καιρο μαζι της