Στειλε πμΗ το κοριτσι ειναι χαλια ή με 150 τσαμπα πηγαινει κι ερχεται . Θα ριξω την ερωτηση και αλλου
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στειλε πμΗ το κοριτσι ειναι χαλια ή με 150 τσαμπα πηγαινει κι ερχεται . Θα ριξω την ερωτηση και αλλου
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! Εκατο τοις εκατο!
Ποιανης φωτογραφιεςοι φωτο ειναι κλεμμενες...
Καλημέρα,
Η φιλενάδα θα είναι εδώ σήμερα μέχρι κυριακή πρωι..... όποιος ενδιαφέρεται να στείλει PM
Ευχαριστώ
Εχει εμπειρια καποιος ;
στο χωρο της λεει..οποτε μπορει να ειναι καμια κοπελα απο στουντιο.
Εχει εμπειρια καποιος ;
Πολυ σωστο! Και εγω στουντιο σκεφτηκα ή αν εχει χωρο οντως νομιζω μολις πας θα απογοητευτεις λογικα θα απεχουν πολυ οι φωτοστο χωρο της λεει..οποτε μπορει να ειναι καμια κοπελα απο στουντιο.
Πολυ σωστο! Και εγω στουντιο σκεφτηκα ή αν εχει χωρο οντως νομιζω μολις πας θα απογοητευτεις λογικα θα απεχουν πολυ οι φωτο
Αυτό το μιλφόνι από σώμα γ@μ@ει.
Γνωρίζει κανείς την φάτσα και την συμπεριφορά στον αγώνα?
για αννιτα μου μοιαζει.αυτη πρεπει να ειναι.εχουν ειπωθει πολλα.την ειχα παρει πριν χρονια,καλη ηταν,με ανεση χρονου,δυο ωρες,80 ευρω.για εμενα τιμια περιπτωση.
Εχει εμπειρια καποιος ;
καμια σχεσηγια αννιτα μου μοιαζει.αυτη πρεπει να ειναι.εχουν ειπωθει πολλα.την ειχα παρει πριν χρονια,καλη ηταν,με ανεση χρονου,δυο ωρες,80 ευρω.για εμενα τιμια περιπτωση.
Δηλ δεν ειναι στουντιο η μασατζιδικοΠηρα τηλ το σηκωσε μια Μαρια ρωσιδα εχει χωρο στην Καλλιθεα.
Δηλ δεν ειναι στουντιο η μασατζιδικο
καλησπερανυχάδικο