Καλημέρα στην ομάδα...
Παραθέτω εδώ ( Αν κ ο χώρος είναι Σαλαμίνα)
Συνάντηση με magicmartha.. Ευχαριστώ το φίλο για το τηλ. γιατί το έψαχνα καιρό κ εδώ ας λέγεται ότι είναι ανταλλαγή πληροφοριών αλλά κατά την γνώμη μου ένα 20 % ν ισχύει.. Γιατί όλοι γράφουν εμπειρίες κ δεν δίνουν τηλέφωνα κ πληροφορίες, μόνο αν παίζει αγγελία.... Καλό ν μην γράφετε κάτι εδώ απ' την στιγμή που δεν δίνετε τηλέφωνα γιατί οι κοπέλα δεν θέλει η έχει κλειστό κύκλο κ κάτι τέτοια,γραφτε κάτι που αρμόζει στο site ν δοκιμάσει κ ο άλλος... Συγνώμη φίλοι αλλά έπρεπε ν τα πω...
Πίσω στην ουσία..Για ν δείτε ποια είναι κ βίντεο της μπείτε insta στο magicmartha...
Είναι ότι βλέπετε.. Συνεννόηση μέσω viper απάντησε μετά από τέσσερις μέρες ( κακό) μου έγραψε στην αρχή 40 e μασάζ body to body ισπανικό κ τελείωμα..
Απάντησα ότι επειδή θ έρθω από Αθήνα ( έχω γνωστό στην Σαλαμίνα κ θ πήγαινα ν τον δω ούτος άλλος) αν έπαιζε κάτι περαιτέρω τη θα ν έρθω μου είπε 130 με δύο εκτονώσεις όλα εκτός από λοκο αν κ φαίνεται δουλεμενο κ τά βρίσκαμε. Πολύ καλός ο χώρος τής κυριλα η κυρία Ελληνίδα δηλώνει αλλά την κόβω Αλβανία who cares στα του αγώνα πίπα θεϊκή στην αρχή αργή κ μετά έδινε,σεξακι κομπλέ παίχτηκαν όλες οι στάσεις ξέρει ν γαμιεται μπορώ ν πω άνετα έχει για τον σωματότυπο τής σφιγμένο σώμα,Μ αρέσουν η juicy κ η θέα ν την έχω στα τέσσερα κ ήταν ακριβώς σε αυτά που ήθελα..
Αν κ 130 δν τα δίνω έτσι εύκολα σε κάποια που δεν ξέρω τι παίζει μόνο αν δίνετε εσείς πληροφορίες κ λέτε ότι αξίζει το κάνω κ άξιζε..
Θεωρώ ότι είναι vm στην πίπα γαμησι εμφάνιση...
Εμένα μου άρεσε... Τηλ δίνω σε p m κ αν παίζει τίποτα καλό στείλτε..
Καλή συνέχεια στο team κ σε sorry για το σεντόνι...