Copyrıght5 XMKITH
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Απατεώνισσα που κάνει ακάποτα !! Makrıa...Αλλάζει συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου!Κάνε ένα search στο Google πρώτα, θα πάρεις ενδιαφέρουσες απαντήσεις!
Απατεώνισσα που κάνει ακάποτα !! Makrıa...Αλλάζει συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου!Κάνε ένα search στο Google πρώτα, θα πάρεις ενδιαφέρουσες απαντήσεις!
Γιατί απατεώνισα??έχεις πάρει τι έγινε?Απατεώνισσα που κάνει ακάποτα !! Makrıa...Αλλάζει συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου!
αναφερθηκε κ σε αλλο νημα,πηρε μυστης απο εδω μεσα τον εβρισε κ τον απειλησε...γενικα δεν ειναι ουτε τον πυρετο σου να δινεις!Γιατί απατεώνισα??έχεις πάρει τι έγινε?
Έχουν ειπωθεί πολλά για αυτήν. Αλλά θα δεις πως θα αρχίσει τις απειλές αμα κάνεις πίσω. Άμα σου λέμε ρε φίλε, να μας ακούς.εμένα πάλι στα μηνύματα που ανταλλάξαμε δεν με έβρισε και γενικά ήταν πολύ φιλική. Σκεφτόμουν μήπως πάω σήμερα ή αύριο από αυτήν.
Τώρα βέβαια να αναφέρει κάποιος για απατεώνισσα με μόλις ένα μήνυμα και αυτό μου φαίνεται κάπως ύποπτο
Ε πώς ξέρεις ενώ δν έχεις πάρει ότι κάνει ακαποτα αυτό δε κτλβα φίλε?Μου ζήτησε χρήματα με την Paysafe κάρτα για το ραντεβού και μετά ξαναζήτησε χρήματα για το ραντεβού. Με λίγα λόγια, απατεώνας. Δοκιμάσε το αν θέλεις
Πολύ επικίνδυνο αυτό ..για όσους είμαστε κ δεσμευμένοι..άστο να μας λείπειΈχουν ειπωθεί πολλά για αυτήν. Αλλά θα δεις πως θα αρχίσει τις απειλές αμα κάνεις πίσω. Άμα σου λέμε ρε φίλε, να μας ακούς.
Περιμένω μήνυμα για συνάντηση στο vaiber μου : 6906532995 Athens - KaloSex
Services from Women Athens, Καλησπέρα σε όλους είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 28 χρόνων χωρίς κάποιο ταμπού Προσφέρω συνάντηση στο χώρο μου η σε δικό σας...www.kalosex.com
Γνωρίζει κανείς; Λέει δικό της χώρο στ Περιστέρι
Υπάρχει νέα αγγελία η κάποιο τηλ της παρακαλώ;Εχω παει εγω ειναι καπου στην κηφησιας διαμερισματακι το οποιο ηταν παλιο στουντιο μασαζ..δεν ξετρελαθηκα,ευγενικη η κοπελα απλα το σωμα ηταν λιγο παραπανω σε κιλα απο οσο περιμενα και αξυριστη απο κατω...μια μετρια συνευρεση..
Αν θες πες και το σαιτ γιατί βγάζει αστεράκιαΓνωμη καποιος στα 80 μου ειπε…
Αθενς σεξ στουντιοΑν θες πες και το σαιτ γιατί βγάζει αστεράκια
Απο γαμήσι πολύ δυνατή αλλά αν περιμένεις εμφάνιση θα απογοητευτείς . Πατημένα πενήντα με σπασμένη φάτσα! Από σώμα για την ηλικία της καλό. Αλλά από υπηρεσίες τα κάνει όλα σε υπερθετικό βαθμό!καλημέρα μύστες
θα είμαι αύριο προς Κόρινθο
η τύπισσα στο λουτράκι εξακολουθεί να παίζει και τι λέει?
ΕυχαριστώΑπο γαμήσι πολύ δυνατή αλλά αν περιμένεις εμφάνιση θα απογοητευτείς . Πατημένα πενήντα με σπασμένη φάτσα! Από σώμα για την ηλικία της καλό. Αλλά από υπηρεσίες τα κάνει όλα σε υπερθετικό βαθμό!
Ψήνομαι από καιρό απλά βαριέμαι τα 200χλμ τιμόνι.Απο γαμήσι πολύ δυνατή αλλά αν περιμένεις εμφάνιση θα απογοητευτείς . Πατημένα πενήντα με σπασμένη φάτσα! Από σώμα για την ηλικία της καλό. Αλλά από υπηρεσίες τα κάνει όλα σε υπερθετικό βαθμό!