txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.842
- Πόντοι
- 496
Αλλη μια στην κατηγορια "Ποσα πληρωνει να την γαμησουμε''Παρεπιπτόντως η Αναστασία Ru έφτασε να ζητάει 70 φράγκα
Απίστευτο και όμως πραγματικό
Αλλη μια στην κατηγορια "Ποσα πληρωνει να την γαμησουμε''Παρεπιπτόντως η Αναστασία Ru έφτασε να ζητάει 70 φράγκα
Υπάρχει ακόμα αυτή??Παρεπιπτόντως η Αναστασία Ru έφτασε να ζητάει 70 φράγκα
Απο οτι εμαθα τα 70 ειναι αν ζητας πολυ extreme πραγματα και δυσκολα . Αλλιως στο 50αρικοΑλλη μια στην κατηγορια "Ποσα πληρωνει να την γαμησουμε''
Αχαρνών που φίλε μου περίπου ξέρεις???Η γιαγιά Νάντια με δικό της χώρο στην Αχαρνών. Η αλήθεια είναι ότι κάνει τσιμπουκαρα, αλλά είναι για σκληρούς χυστες καθώς μιλάμε για μια γιαγιά κοντά στα 70 πλέον...
6973563735Έχει κανας μάγκας τηλ ή αγγελία της γιαγιάς ;; Ήρεμα ρωταω
50άρικο ζητάει..https://www.facebook.com/p/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CE%94%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-100023839403067/?_rdrαληθεια ρε μαγκες ποσο τη πληρωνεται τη γιαγια;;δινεται κανα 20αρικο;
πηρε τη καινουργια μασελα η ειναι με τη παλια ακομα που ολο πεφτει;
νταξ δε λεω γουστα ειναι αυτα,αλλοι θελουν να τους χεζουν κ να τους φτυνουν κ πληρωνουν κιολας γι αυτο!50άρικο ζητάει..https://www.facebook.com/p/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CE%94%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-100023839403067/?_rdr
Είναι στο 50 Άρι για κανονικό πρόγραμμα,την έχω τιμήσει στο παρελθόν πολλές φορές,από παλιά,για να κλείσεις μαζί της πρέπει να γουστάρεις πολύ μεγάλες γυναίκες,με λίγα λόγια τέρμα γκιλφακιας,οι υπόλοιποι πρέπει να προσπεράσουνε,δεν είναι για πολλούς.Απο οτι εμαθα τα 70 ειναι αν ζητας πολυ extreme πραγματα και δυσκολα . Αλλιως στο 50αρικο
Στο εκατόν κάτι αριθμό είναι, δεν θυμάμαι ακριβώς συναγωνιστή γιατί πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πήγα.Αχαρνών που φίλε μου περίπου ξέρεις???
ΥΓ:ποτέ δεν είχε τρελή πελατεία,για αυτό δουλεύει ακόμη σε αυτήν την ηλικία,όπως είπα για ειδικά γούστα...Είναι στο 50 Άρι για κανονικό πρόγραμμα,την έχω τιμήσει στο παρελθόν πολλές φορές,από παλιά,για να κλείσεις μαζί της πρέπει να γουστάρεις πολύ μεγάλες γυναίκες,με λίγα λόγια τέρμα γκιλφακιας,οι υπόλοιποι πρέπει να προσπεράσουνε,δεν είναι για πολλούς.
Αχαρνων κοντα στο 290 + ...Αχαρνών που φίλε μου περίπου ξέρεις???
Έχει κανας μάγκας τηλ ή αγγελία της γιαγιάς ;; Ήρεμα ρωταω
Το τηλέφωνο της Νάντιας6973563735
Εχει εξαφανιστει φιλος, πιστευω ομως οτι θα ξαναεμφανιστει αμα τελειωσει το παραδακιΚαλημέρα παιδιά την Αναστασία από Μενέλαου ψάχνω ξέρει κανείς τηλ αν είναι ακόμα εκεί τη ξέρει κανένας???