MENIDIATIS2323
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά την Αναστασία από Μενέλαου ψάχνω ξέρει κανείς τηλ αν είναι ακόμα εκεί τη ξέρει κανένας???
Εχει εξαφανιστει φιλος, πιστευω ομως οτι θα ξαναεμφανιστει αμα τελειωσει το παραδακιΚαλημέρα παιδιά την Αναστασία από Μενέλαου ψάχνω ξέρει κανείς τηλ αν είναι ακόμα εκεί τη ξέρει κανένας???
Ετσι είναι οι πλούσιοι. Βγαίνουν ξεβράκωτοι σε φωτογραφίες στο διαδίκτυον!!!!!! Από εκεί τους καταλαβαίνεις. Η αλήθεια είναι ότι έχουν καιρό να εκπλαγούν όλες οι φαντασίες μου. Ίσως μερικές από αυτές κατα καιρούς. Αλλά όλες μαζί ποτέ!!!!Μπορει να σου εκπλησσει ολες φαντασιες σου ρε...ειναι και πλουσια
πως τη βλεπετε στη φωτογραφια...
Έλα στο χώρο μου Σεπόλια Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Έλα στο κρεβάτι μου στα Σεπόλια που μπορώ να Εκπλήσσω όλες φαντασία σου είμαι πλούσια πως με βλέπεις την φωτογραφία….698...www.kalosex.com
Εννοεί "έχω πλούσια φαντασία" αλλά βάζουν γουγλ τρανσλέητ ή ποιός ξέρει και βγαίνει το ότι νάναι.Μπορει να σου εκπλησσει ολες φαντασιες σου ρε...ειναι και πλουσια
πως τη βλεπετε στη φωτογραφια...
Έλα στο χώρο μου Σεπόλια Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Έλα στο κρεβάτι μου στα Σεπόλια που μπορώ να Εκπλήσσω όλες φαντασία σου είμαι πλούσια πως με βλέπεις την φωτογραφία….698...www.kalosex.com
Ούτε απο μακριά ούτε απο κοντά , σαν τον Παπαδάκη στη τηλεόραση που δε σταματάει τη δουλειά ειναι αυτή .νταξ δε λεω γουστα ειναι αυτα,αλλοι θελουν να τους χεζουν κ να τους φτυνουν κ πληρωνουν κιολας γι αυτο!
προσωπικα πιστευω ομως οτι οι αρχαιολογικοι χωροι ειναι δημοσια περιουσια κ οσοι θελουν θα πρεπει να μπορουν να πηγαινουν δωρεαν!
Ποια είναι αυτή?6973563735
Ναντια στην ΑχαρνώνΠοια είναι αυτή?
Οι εν λόγο ειναι το ντουέτο της Μενέλαου στη καλλιθεα . Μάλλον επεκτείνουν την επιχείρηση ή έχουν φάει πολυ μαύρο γιατί μαθευεται η απατεωνιά στη Μενέλαου και αλλάζουν πόστο . Τα τηλέφωνα ειναι γιατί διαχειρίζονται κι αλλα κοριτσιαευχαριστουμε αρχηγε!!
Καμια σχεση φιλοςΟι εν λόγο ειναι το ντουέτο της Μενέλαου στη καλλιθεα . Μάλλον επεκτείνουν την επιχείρηση ή έχουν φάει πολυ μαύρο γιατί μαθευεται η απατεωνιά στη Μενέλαου και αλλάζουν πόστο . Τα τηλέφωνα ειναι γιατί διαχειρίζονται κι αλλα κοριτσια
Και αυτός ο ένας, και αν θα πάει, μόλις ανοίξει η πόρτα θα γίνει άνεμοςΜην αγχώνεσαι!! Για κάθε 50 άτομα που ζητάνε τηλέφωνο, μόνο 2-3 θα πάρουν για καυλάντα και αν πάει ο ένας είναι ζήτημα!!!