Δεν υπάρχει λόγος για χαρακτηρισμούςΕχεις δίκιο φίλε μου. Σε όλα τα νήματα αυτό συμβαίνει και εμένα με ενοχλεί. Αλλά ας βάλουμε και μερικά όρια στους ηλιθιους
Εάν έχουν μυαλό θα καταλάβουν
Εάν όχι θα τους σβήσει ο admin
Είναι απλό
Δεν υπάρχει λόγος για χαρακτηρισμούςΕχεις δίκιο φίλε μου. Σε όλα τα νήματα αυτό συμβαίνει και εμένα με ενοχλεί. Αλλά ας βάλουμε και μερικά όρια στους ηλιθιους
Δεν είναι 50 αλλά 70Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Για 50 ευρώ μια χαρά είναι vfm.
Μολδαβέζα με πανέμορφα φυσικά βυζιά. Κάνω σεξ σε δικό μου prive χώρο (όχι στούντιο). ★ - Kleopatra.club
6941579863 στην Αθήνα. 33χρονη Μολδαβέζα γυναίκα με κορμάρα και πανέμορφα φυσικά βυζιά. Με λένε Μελίνα και είμαι μια 33χρονη Μολδαβέζα γυναίκα με κορμάρα και πανέμορφα […]www.kleopatra.club
Έχει η Αναστασία Ru δικό της χώρο?Παρεπιπτόντως η Αναστασία Ru έφτασε να ζητάει 70 φράγκα
Απίστευτο και όμως πραγματικό
Ποια είναι αυτή παιδιά???Έχει η Αναστασία Ru δικό της χώρο?
Πριν χρόνια που την είχα πάρει 4-5 φορές μου είχε πει πως δεν έχει χώρο και πήγαμε όλες σε ξενοδοχείο.
Ποια είναι αυτή παιδιά???
Αυτη δεν ειναι που πριν 10-15 χρονια επαιρνε και πιπες σε τουαλετες πολυκαταστηματων ? και σε ξενοδοχεια ,με 40-50 ευρω . Καλη ηταν παντως αλλα ποσο ετων ειναι τωρα ?ANASTASIA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ - Love List
Ειμαι Ρωσιδα 50αρα εμπειρη και ερχομαι στο χωρο σου με ανεση χρονου.Κανω και αυταρχικο.Τηλ.6981168440 και Viberwww.lovelist.com.gr
Έχει η Αναστασία Ru δικό της χώρο?
Πριν χρόνια που την είχα πάρει 4-5 φορές μου είχε πει πως δε
ΝαιιιιιιιιΑυτη δεν ειναι που πριν 10-15 χρονια επαιρνε και πιπες σε τουαλετες πολυκαταστηματων ? και σε ξενοδοχεια ,με 40-50 ευρω . Καλη ηταν παντως αλλα ποσο ετων ειναι τωρα ?
Που την ξεθαψατε αυτήν αχαχαχαχαANASTASIA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ - Love List
Ειμαι Ρωσιδα 50αρα εμπειρη και ερχομαι στο χωρο σου με ανεση χρονου.Κανω και αυταρχικο.Τηλ.6981168440 και Viberwww.lovelist.com.gr
Ευχαριστώ πολύ,ANASTASIA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ - Love List
Ναι καλή ήταν, έκανε καλό σεξ και πολύ καλή πίπα, τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 60+Αυτη δεν ειναι που πριν 10-15 χρονια επαιρνε και πιπες σε τουαλετες πολυκαταστηματων ? και σε ξενοδοχεια ,με 40-50 ευρω . Καλη ηταν παντως αλλα ποσο ετων ειναι τωρα ?
Να πω την αλήθεια κι εγώ εξεπλάγην μόλις έμαθα πως είναι ακόμα μάχιμη και μάλιστα ανέβασε τιμέςΠου την ξεθαψατε αυτήν αχαχαχαχα
Και ναι είχε χώρο δικό της για όσους ήθελε Καλλιθέα σε άλλους ξεν.
Υπάρχει αγγελία; Σώμα ηλικία;Πήρα την ΑναστασιαRu προ μηνός. Μου είπε 70 ευρώ, αλλά κατεβαίνει εύκολα. Τελικα συμφωνήσαμε στα 50 ευρώ. Πλέον το δίωρο πρεπει να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Μια ωρίτσα αυστηρά. Δε νομίζω να αντέχει παραπάνω κιολας. Με επιφύλαξη αυτό, μιας και βρεθήκαμε πολύ νωρίς, 8 το πρωί.
Μάλιστα, επιχείρησα διείσδυση στο δεύτερο γύρο και ενώ δεν ήταν σηκωμένο, αυτή βογγαγε φουλ χαχαχα. Το ληξαμε στο 40λεπτο λοιπόν. Κατά τ'αλλα πολύ συμπαθητική, καθαρή και με όρεξη να εξυπηρετήσει.
Υ.Γ. Εμένα μου είπε ότι μένει κοντά στην πλατεία Αμερικής πλεον, όπως και πρότεινε το χοτελ Εξις. Δεν μου ανέφερε κάτι για την Καλλιθέα. Βρεθήκαμε στο πριβε μετά από προτροπή μου.
Αγγελία λίγο πιο πάνω αδερφέ.Υπάρχει αγγελία; Σώμα ηλικία;
60 χρονων, αλλα δεν της φαινεται. Δερμα απαλο χωρις ραγαδες. Ψηλη σχετικα, σωμα στητο, στυλιαρι. Φατσα μετριοτατη, αλλα χωρις πολλες ρυτιδες. Αυτα.Υπάρχει αγγελία; Σώμα ηλικία;
Φάτσα μετριοτατη ? Αχαχαχα δεν θα το έλεγα για Δρακουμέλ ναιιιιι60 χρονων, αλλα δεν της φαινεται. Δερμα απαλο χωρις ραγαδες. Ψηλη σχετικα, σωμα στητο, στυλιαρι. Φατσα μετριοτατη, αλλα χωρις πολλες ρυτιδες. Αυτα.
Eιναι μογγολοφατσα βασικα. Οχι οπως σκεφτομαι εμεις τις Ρωσιδες απο την ευρωπαικη πλευρα της χωρας.Φάτσα μετριοτατη ? Αχαχαχα δεν θα το έλεγα για Δρακουμέλ ναιιιιι
Αδιανόητο...Παρεπιπτόντως η Αναστασία Ru έφτασε να ζητάει 70 φράγκα
Απίστευτο και όμως πραγματικό