Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 206
Αν είδες εσύ κάτι στείλε..
Αν είδες εσύ κάτι στείλε..
Να κατσω να ψαξω για αυτο που ειπα? Εαν δεν θες φιλε να ψαξεις πηγαινε να εχεις την δικια σου αποψη.Αν είδες εσύ κάτι στείλε..
Έψαξα 20-30 σελίδες..δν βρήκα τπτ..το να πετάς κάτι κ να μην δείχνεις που αναφέρθηκε κάτι δε σε κάνει έξυπνοΝα κατσω να ψαξω για αυτο που ειπα? Εαν δεν θες φιλε να ψαξεις πηγαινε να εχεις την δικια σου αποψη.
Ενταξει φιλε μου ειμαι μαλακας εγω. ΕΙσαι οκ?Έψαξα 20-30 σελίδες..δν βρήκα τπτ..το να πετάς κάτι κ να μην δείχνεις που αναφέρθηκε κάτι δε σε κάνει έξυπνο
όχι δν είμαι οκ γτ αν ξέρεις κάτι παραπάνω καλό είναι να το λες να γλυτώσεις κ κάποιον..γτ λες έχει ειπωθεί κάτι κ μετά δε λες που λες κ σε έβαλα να σκαψεις οκ δν το βρήκα εψαξα φουλ δείξε μ εσύ που έχει γραφτεί κάτι για την συγκεκριμένη να ξέρουμε..εγώ έχω γλυτώσει άτομα η έχω βοηθήσει όταν ξέρω πράγματα..κ ενημερώνω..δν στην λέω απλά στείλε μου που γράφουν αυτά που λεςΕνταξει φιλε μου ειμαι μαλακας εγω. ΕΙσαι οκ?
Πηγαινε να δοκιμασεις και ελα να μας πεις..
Ρε φιλε δεν πας να τον χωσεις καπου να ξεδωσεις? ΕΙπα οτι αναφερθηκε οτι ειναι φολα. Να ψαξω 553 σελιδες για να σου αποδειξω αυτο.όχι δν είμαι οκ γτ αν ξέρεις κάτι παραπάνω καλό είναι να το λες να γλυτώσεις κ κάποιον..γτ λες έχει ειπωθεί κάτι κ μετά δε λες που λες κ σε έβαλα να σκαψεις οκ δν το βρήκα εψαξα φουλ δείξε μ εσύ που έχει γραφτεί κάτι για την συγκεκριμένη να ξέρουμε..εγώ έχω γλυτώσει άτομα η έχω βοηθήσει όταν ξέρω πράγματα..κ ενημερώνω..δν στην λέω απλά στείλε μου που γράφουν αυτά που λες
Ελπίζω να έκανες ηχογράφηση φίλε γιατί δεν σε πιστεύουμε...Πάντως στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν γύφτισσα που πουλάει πατάτες στο ντάτσουν. Ντεκαβλε έλα να σου κω την μοίρα σου έλα να σου πω το ριζικό σου φάση.
Και εγω εψαξα γιατι ενδιαφερομαι αλλα δεν βρηκα τιποτα ,αλλωστε οι αγγελιες ειναι καινουριες και γενικα παρακολουθω τα παντα χρονια τωρα ,αν ηταν κατι θα το εβγαζε το google . Καλο ειναι χωρις αποδειξεις να μην μιλαμε ,εκτος αν εχουμε προσωπικη εμπειρια και οχι απο εναν μονο . Εδω ειναι για να βοηθαμαι ο ενας τον αλλο.όχι δν είμαι οκ γτ αν ξέρεις κάτι παραπάνω καλό είναι να το λες να γλυτώσεις κ κάποιον..γτ λες έχει ειπωθεί κάτι κ μετά δε λες που λες κ σε έβαλα να σκαψεις οκ δν το βρήκα εψαξα φουλ δείξε μ εσύ που έχει γραφτεί κάτι για την συγκεκριμένη να ξέρουμε..εγώ έχω γλυτώσει άτομα η έχω βοηθήσει όταν ξέρω πράγματα..κ ενημερώνω..δν στην λέω απλά στείλε μου που γράφουν αυτά που λες
Συνεχισε να ασχολεισαι με τανες του 50ρικου αλλα για να επιμενεις η δεν σου φτανουν η εισαι αγαπουλης και κομπλεξικος.
ΥΓ την αλλη τσεπη δεν την επιασα καν. Δεν θελω να αυτοκτονησεις...
Δεν μέτρησες καλά 11 είναι 550€!Εσύ τώρα το παίζεις λεφτάς με 450€;
Ρίξε πάνω στο τραπέζι 45 χήνες να σε παραδεχτούμε. Και κανά ρόλεξ.
η σύνταξή σου είναι πριν τη φας σταΣυνεχισε να ασχολεισαι με τανες του 50ρικου αλλα για να επιμενεις η δεν σου φτανουν η εισαι αγαπουλης και κομπλεξικος.
Βγάλε το δικό σου τύπε και έλα μέρα να απαιτειςΕσύ τώρα το παίζεις λεφτάς με 450€;
Ρίξε πάνω στο τραπέζι 45 χήνες να σε παραδεχτούμε. Και κανά ρόλεξ.
Πω πω όλα τα ξέρεις εσύ αν κ γράφω δεν πειράζει. Ας πούμε ναι είναι η σύνταξη που έχω κόψει στα κορίτσια κάθε βδομάδαη σύνταξή σου είναι πριν τη φας στα
φρουτάκια;
Εδώ δείτε εναν γκασμα που σε μια διαφωνία η απάντηση του είναι να φλεξαρει ένα 500αρικο χαχχα. Μηπως εισαι τραπερ?Συνεχισε να ασχολεισαι με τανες του 50ρικου αλλα για να επιμενεις η δεν σου φτανουν η εισαι αγαπουλης και κομπλεξικος.
Είμαι ο πρώτος κατά δήλωση σας θείος η συνταξιούχος η γκασμας η τραπερ. Χαχαχαχα Ε ρε πείνα που σας τρώειΕδώ δείτε εναν γκασμα που σε μια διαφωνία η απάντηση του είναι να φλεξαρει ένα 500αρικο χαχχα. Μηπως εισαι τραπερ?
Χωρίς προφυλακτικό;Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Για 50 ευρώ μια χαρά είναι vfm.
αυτο που το ειδες ρε τυπε;Χωρίς προφυλακτικό;
Εχεις δίκιο φίλε μου. Σε όλα τα νήματα αυτό συμβαίνει και εμένα με ενοχλεί. Αλλά ας βάλουμε και μερικά όρια στους ηλιθιουςΜάγκες μήπως να πάτε να τσακωθήτε αλλού
Φτάνει
Το έχετε ξεσκίσει το νήμα
Σας παρακαλώ η
Σας παρακαλώ ή κόψτε το ή πηγαίνετε αλλού να μανουριάσετε
Ευχαριστώ