Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.977
- Πόντοι
- 1.196
Έχει what’s up απ ότι ειδαnot a viber number λέει. Θα την ειδοποιήσουμε
Έχει what’s up απ ότι ειδαnot a viber number λέει. Θα την ειδοποιήσουμε
Ο δεύτερος αριθμός είναι Viber και βγαίνει σαν Βασιλικήnot a viber number λέει. Θα την ειδοποιήσουμε
Είχε η έχει ακόμα χώρο αυτή?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δεν κατάφερα ποτέ να βρεθώ μαζί της γι'αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουραΕίχε η έχει ακόμα χώρο αυτή?
Παλιά γνώριμη εδώ. Απλά μου κάνει εντύπωση το ότι είχε και χώρο δικό της.Δεν κατάφερα ποτέ να βρεθώ μαζί της γι'αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα
Δεν έχει χώρο..Με εμένα είχε κανονίσει ραντεβού στο xdream Αγία Παρασκευή..Παλιά γνώριμη εδώ. Απλά μου κάνει εντύπωση το ότι είχε και χώρο δικό της.
ok αυτο ειναι ποιο σωστο!Δεν έχει χώρο..Με εμένα είχε κανονίσει ραντεβού στο xdream Αγία Παρασκευή..
Την πήρα πριν ένα μήνα, και για μενα δεν αξιζε τόσο.γιά σε σουρεαλιστικό σκηνικο αξίζει τα ρούβλια της, καθώς δεν το βλέπει ξ
Στο ιεραποστολικό η γιαγιά αντέχει τις αυξημένες στροφές είναι η αλήθεια.Την πήρα πριν ένα μήνα, και για μενα δεν αξιζε τόσο.
Απο εμφάνιση για να πώ την αλήθεια περίμενα χειρότερα οπότε δεν με χάλασε. Στις υπηρεσίες κόλλησα περίμενα περισσότερη συμετοχή.
Το τσιμπούκι της για μένα μέτριο δεν μπορούσε να τον πάρει όλο και μετά απο λίγο της φεύγανε τα σάλια και μύξες εννοείτε οτι συνέχισα αλλά με πιάσαν γέλια της έδωσα χαρτί κουζίνας που ήταν δίπλα στο κομοδίνο να τα μαζέψει, ο κόλος της για μένα ωραίος αλλά δεν... γλωσσόφιλα μάλλον δεν ήθελε αλλά τελικά της έχωσα τη γλώσσα στον οισοφγο στο ιεραποστολικό που την πήρα σκληρά μεχρι να χύσω. Άντεχε μια χαρά...
Ίσως την ξαναπάρω,,, ίσως
Είναι μια σαραντάρα μέτρια καμία σχέση με τις φωτό που βλέπεις και σου κλείνει ραντευού στο Κάρολ στον Πειραιά ποντάροντας οτι θα την κρατήσεις επειδή έχεις πληρώσει το δωμάτιο αλλά εγώ την έδιωξα γιατί δεν μου άρεσε καθόλουξέρει κανειί τπτ για αυτό?Με λένε Μελίνα και είμαι μια 33χρονη Μολδαβέζα
sexorama.eu
καλημέραΆλλη μια με δικο της χώρο καλή περίπτωση.
Κοπέλα από γραφείο παλιότερα, τώρα ίσως τό γύρισε καί σέ ανεξάρτητη.καλημέρα
???
Κατερινα απο dream? Ειναι οντως αυτη?Κοπέλα από γραφείο παλιότερα, τώρα ίσως τό γύρισε καί σέ ανεξάρτητη.
Όι φωτό πάντως ίδιες είναι.Κατερινα απο dream? Ειναι οντως αυτη?
Ποιοί να έχουν 120 ώρες???120 ναναι οι ωρες της