MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.548
- Πόντοι
- 206
Ξερετε εαν υπαρχει ακομα ;;
Ρένα από Νίκαια λες μύστη? Αν ναι έχει χαθεί εδώ και κάνα μήνα. Διακοπές ισως
Ξερετε εαν υπαρχει ακομα ;;
Ναι αυτη ειναι εχει κ 2 μετριες ουκρανεςΤι λέει αυτή παίδες; Η Γιάννα από ότι κατάλαβα. Αξίζει;
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Η Γιάννα αξίζει? Καθαριότητα;Ναι αυτη ειναι εχει κ 2 μετριες ουκρανες
Η Γιάννα ή Έλενα ή Χριστίνα..Τι λέει αυτή παίδες; Η Γιάννα από ότι κατάλαβα. Αξίζει;
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ξέρει κανένας φίλος που είναι ο χώρος τηςΗ Γιάννα ή Έλενα ή Χριστίνα..
Καβλόφατσα,βυζαρού μιλφογκίλφ..Για 40€ και κώλο αξίζει..Έχει πάντα και 1-2 Σοβιετικά κυρίως ξεκωλάκια,με 40 κι αυτά ,άλλα με κώλο άλλα χωρίς...
Κάπου Πατησίων..Έχει καμία 10ριά αγγελίες στο OpenDay...Ξέρει κανένας φίλος που είναι ο χώρος της
Στην Καλλιθέα υπάρχει κάποια αξιόλογη μαγκες;
Νάνσυ από Άγκυρας και μετέπειτα Αναστασία στο Alien girls...τιμια...αν πάρεις ενημέρωσε για τιμές να ξέρουμεΈχει κανένας πληροφορίες για αυτήν την καινούργια τύπισσα; Έχει αγγελία στους δίπλα.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα πάρω κάποια στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα.Νάνσυ από Άγκυρας και μετέπειτα Αναστασία στο Alien girls...τιμια...αν πάρεις ενημέρωσε για τιμές να ξέρουμε
Νάνσυ από Άγκυρας και μετέπειτα Αναστασία στο Alien girls...τιμια...αν πάρεις ενημέρωσε για τιμές να ξέρουμε
Ούτε εροτικπορταλ ανοίγει ο σύνδεσμος στα αγγλικά πάντα...αυτη ειναι ? (εροτικπορταλ) στα αστερακια
Ανοίγει, το είδα πριν.Ούτε εροτικπορταλ ανοίγει ο σύνδεσμος στα αγγλικά πάντα...
Σε μένα δεν ανοίγει με τπτΑνοίγει, το είδα πριν.
Σου στέλνω πμ.Σε μένα δεν ανοίγει με τπτ
Ναι ρε φίλε ενημέρωσε όταν επικοινωνήσεις. Την είχα πάρει στο Άγκυρας 20λεπτο μετά από πληροφορίες φίλου και ήτανε super. Ήτανε η δεύτερη απόπειρα της να εργαστεί σε οίκο και την πέτυχα την πρώτη της εβδομάδα. Μετά από 5 ημέρες που ξαναπήγα είχε εξαφανιστεί και οι τσατσαδες στους δύο οίκους που δούλεψε έκαναν τα κουνέλια κ δεν έλεγαν τίποτα. Αξίζει το κορίτσι κ θέλω να το ξαναδώ. Μάλλον εσύ θα επικοινωνήσεις πριν από εμένα, εάν μπορείς ενημέρωσε.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα πάρω κάποια στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα.
Ναι ρε φίλε ενημέρωσε όταν επικοινωνήσεις. Την είχα πάρει στο Άγκυρας 20λεπτο μετά από πληροφορίες φίλου και ήτανε super. Ήτανε η δεύτερη απόπειρα της να εργαστεί σε οίκο και την πέτυχα την πρώτη της εβδομάδα. Μετά από 5 ημέρες που ξαναπήγα είχε εξαφανιστεί και οι τσατσαδες στους δύο οίκους που δούλεψε έκαναν τα κουνέλια κ δεν έλεγαν τίποτα. Αξίζει το κορίτσι κ θέλω να το ξαναδώ. Μάλλον εσύ θα επικοινωνήσεις πριν από εμένα, εάν μπορείς ενημέρωσε.
Αυτή δεν την ξέρω.. απλό πρόγραμμα;;;; Πόσο απλό;;; Φυλής φάση; Πάντως θα τσαρκαρω για να δω τι παίζει σίγουρα.ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MASSAGE
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
Κανει διπλο με αυτην.
50 μισαωρο 80 η ωρα μου ειπε. Απ ολα συν μασαζ. Πρωκτικο δεν ρωτησα. Και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι 2 πιστολιες. Μονοβστον χωρο της δεχεται. Εχει και αυτη αγγελια διπλαΑυτή δεν την ξέρω.. απλό πρόγραμμα;;;; Πόσο απλό;;; Φυλής φάση; Πάντως θα τσαρκαρω για να δω τι παίζει σίγουρα.
ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MASSAGE
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
Κανει διπλο με αυτην.
Αυτή δεν την ξέρω.. απλό πρόγραμμα;;;; Πόσο απλό;;; Φυλής φάση; Πάντως θα τσαρκαρω για να δω τι παίζει σίγουρα.