zardoz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 830
- Πόντοι
- 371
Τιποτα. Μονο μασατζιδικαΚαλησπέρα μάγκες... Πειραιά έχουμε τίποτα καλό;
Τιποτα. Μονο μασατζιδικαΚαλησπέρα μάγκες... Πειραιά έχουμε τίποτα καλό;
Πόσο παίρνει και τι εθνικότητας είναι?Φίλε εγώ την Χριστίνα τη λατρεύω! Είναι εξαιρετική κοπέλα και κάνει τρομερό μασάζ με πολύ καλό πρόγραμμα μετά και τι πιο σημαντικό είναι καθαρή!!!!!
80 το δώρο και νομίζω είναι από Καζακστάν...Πόσο παίρνει και τι εθνικότητας είναι?
Έχει κατέβει η αγγελία της όμως που βρίσκουμε τηλέφωνο??80 το δώρο και νομίζω είναι από Καζακστάν...
Πρέπει να την τιμήσω, εκεί γεννήθηκα και δεν έχω πάρει Καζαχα.80 το δώρο και νομίζω είναι από Καζακστάν...
με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ - Love List
Ήρα Ελληνίδα 30χρονη κουκλίτσα με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ Ερωτικό μασάζ, σεξ, κίνκυ, αυταρχικά ☎ 6970315240www.lovelist.com.gr
Για αυτό εδώ το μωρό έχουμε κάτι;
Μίλησα τηλ , φάνηκε κομπλέ , μου είπε 100 για 2 μπιστολιες στον χώρο της .
Τι λέτε συναγωνιστές;
Φίλε, ηλικία περίπου?εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
γύρω στα 35-40.... δεν είχα πάει στο χώρο της... στο πριβε είχα πάειΦίλε, ηλικία περίπου?
Και που έχει τον χώρο της σε παρακαλώ?
Δεν είναι κακό. Θα μπει στα υπόψιν.γύρω στα 35-40.... δεν είχα πάει στο χώρο της... στο πριβε είχα πάει
γύρω στα 35-40.... δεν είχα πάει στο χώρο της... στο πριβε είχα πάει
Μπαμπατσικη η χοντρη;εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
εγω τη λεω μπαμπατσικη...... ομως τη δυανα για παραδειμα ή παλιοτερα την artemis καποιοι τισ λενε χοντρες..... δεν παιρνω ευθυνη μαγκες.... ο καθένας με τισ καυλες του.... πας βλεπεις και καθεσαι ή αποχωρεις.....Μπαμπατσικη η χοντρη;
Ρωταω γτ με ενδιαφερει
Ποια δυανα;εγω τη λεω μπαμπατσικη...... ομως τη δυανα για παραδειμα ή παλιοτερα την artemis καποιοι τισ λενε χοντρες..... δεν παιρνω ευθυνη μαγκες.... ο καθένας με τισ καυλες του.... πας βλεπεις και καθεσαι ή αποχωρεις.....
και οι δύο έχουν νήμα φίλε μου...... DYANA K ΚΑΙ ARTEMIS.....Ποια δυανα;
Την Αρτεμις που εχει νημα εδω;
Η Dyana10k οχι και χοντρη μη τρελαθουμε.εγω τη λεω μπαμπατσικη...... ομως τη δυανα για παραδειμα ή παλιοτερα την artemis καποιοι τισ λενε χοντρες..... δεν παιρνω ευθυνη μαγκες.... ο καθένας με τισ καυλες του.... πας βλεπεις και καθεσαι ή αποχωρεις.....
αυτο εξηγώ.... οσοι εχουν παει έχουν αποψη.... οι αλλοι είναι ενδοπαλαμικοι παλινδομιστρες....... ουτε η αρτεμις είναι χοντρή...για μένα.... για τους μοντελοπνίχτες είναι χοντρη...Η Dyana10k οχι και χοντρη μη τρελαθουμε.
Για την Αρτεμις δεν εχω αποψη
Η γυναίκα πρέπει να έχει ΚΑΜΠΥΛΕΣ, πάει και τελείωσε !!αυτο εξηγώ.... οσοι εχουν παει έχουν αποψη.... οι αλλοι είναι ενδοπαλαμικοι παλινδομιστρες....... ουτε η αρτεμις είναι χοντρή...για μένα.... για τους μοντελοπνίχτες είναι χοντρη...
Φίλε φιλιά με γλώσσα δίνει?? κάνει καλή πίπα βαθιά?εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...