gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.455
- Πόντοι
- 3.506
Μήνυμα του '22 παρόλα αυτά στείλε πμΓεια σου φίλε μπορείς να στείλεις ένα τηλέφωνο ??
Μήνυμα του '22 παρόλα αυτά στείλε πμΓεια σου φίλε μπορείς να στείλεις ένα τηλέφωνο ??
ΑΛΙΣΑ ΣΕΞΥ ΥΓΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Είναι η Αλισα ανεξάρτητη γυναικαρα ετοιμη να σου προσφέρω σπέσιαλ περιποίηση με φουλ προγραμμα.Σε περιμένω σε δικό κου χώρο για να ικανοποιήσω τις επιθυμίες σου. Σε περιμένω μέχρι αργά το βράδυ και μπορώ να σου προσφέρω και αυταρχικό προγραμμα 6998676370kanesex.com
Αγαπητοί συναγωνιστές, να διαβάζουμε καλά τι γράφεται εδώ! Οι οδηγίες και οι εμπειρίες όλων είναι πολύτιμες για να αποφεύγουμε κακοτοπιές. Και το λέω γιατί δεν διάβασα τι είχε γραφτεί για την εν λόγω! Κι έφαγα φόλα ολκής!
Το να περιγράψω το οτιδήποτε δεν έχει νόημα. Απλά και μόνο, πιο κάτω ΔΕΝ έχει! Καλή συνέχεια σε όλους και να διαβάζετε καλά τι γράφεται εδώ!
λένε τίποτα?Και τώρα το ίδιο είναι . Λίζα και Γιάννα.
Ψάξε Χριστίνα Ασιάτισσα. Έχουν γραφτεί χλυαρες καταστάσεις.σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. ? - Kleopatra.club
Γειά σου μωρό μου. Είμαι η Χριστίνα Ασιάτισα 39 ετών που σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτογραφίες μου είναι […]www.kleopatra.club
ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ - Love List
Ήρα Ελληνίδα 30χρονη κουκλίτσα με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ Ερωτικό μασάζ, σεξ, κίνκυ, αυταρχικά ☎ 6970315240www.lovelist.com.gr
Για αυτό εδώ το μωρό έχουμε κάτι;
Μίλησα τηλ , φάνηκε κομπλέ , μου είπε 100 για 2 μπιστολιες στον χώρο της .
Τι λέτε συναγωνιστές
εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ - Love List
Ήρα Ελληνίδα 30χρονη κουκλίτσα με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ Ερωτικό μασάζ, σεξ, κίνκυ, αυταρχικά ☎ 6970315240www.lovelist.com.gr
Για αυτό εδώ το μωρό έχουμε κάτι;
Μίλησα τηλ , φάνηκε κομπλέ , μου είπε 100 για 2 μπιστολιες στον χώρο της .
Τι λέτε συναγωνιστές;
Δηλαδή οι φωτό είναι ή δεν είναι δικές της?? Δεν μου μοιάζει για μπαμπατσική. Μεγάλα βυζιά βλέπω και τροφαντή θα την έλαγαεγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
Οταν λεμε μπαμπατσικια ?? Λιγα παραπανω , η νταλικα ?εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
αυτή είναι..... τα χει τα κιλάκια της.... ειναι οκ μήτσοΔηλαδή οι φωτό είναι ή δεν είναι δικές της?? Δεν μου μοιάζει για μπαμπατσική. Μεγάλα βυζιά βλέπω και τροφαντή θα την έλαγα
οχι βρε νταλίκαΟταν λεμε μπαμπατσικια ?? Λιγα παραπανω , η νταλικα ?
Ε δηλαδη σαν να λεμε οτι ειναι 1,65 και ειναι 75 κιλα δηλαδη ?αυτή είναι..... τα χει τα κιλάκια της.... ειναι οκ μήτσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι βρε νταλίκα
Για τι λεφτά μιλάμε αδερφέ ακάκιε;;;;εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
εχει σταματησειΑυτη εχει εξαφανιστει πολυ καιρο τωρα. Αν εχει καποιος πληροφορια κ γω θα ηθελα να μαθω.
δεν τα πάω καλα με τα μέτρα και τα σταθμα....... ας πούμε ότι είναι μπόλικη χωρις να είοναι χοντρηΕ δηλαδη σαν να λεμε οτι ειναι 1,65 και ειναι 75 κιλα δηλαδη ?
60 αν θυμαμαι καλα παπουτσωμένεΓια τι λεφτά μιλάμε αδερφέ ακάκιε;;;;
Φίλε εγώ την Χριστίνα τη λατρεύω! Είναι εξαιρετική κοπέλα και κάνει τρομερό μασάζ με πολύ καλό πρόγραμμα μετά και τι πιο σημαντικό είναι καθαρή!!!!!σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. ? - Kleopatra.club
Γειά σου μωρό μου. Είμαι η Χριστίνα Ασιάτισα 39 ετών που σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτογραφίες μου είναι […]www.kleopatra.club
ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
Τιποτα. Μονο μασατζιδικαΚαλησπέρα μάγκες... Πειραιά έχουμε τίποτα καλό;
Πόσο παίρνει και τι εθνικότητας είναι?Φίλε εγώ την Χριστίνα τη λατρεύω! Είναι εξαιρετική κοπέλα και κάνει τρομερό μασάζ με πολύ καλό πρόγραμμα μετά και τι πιο σημαντικό είναι καθαρή!!!!!
80 το δώρο και νομίζω είναι από Καζακστάν...Πόσο παίρνει και τι εθνικότητας είναι?