Μάλλον κάποιες παίρνουν σύνταξη από τα μαγαζιά και το γυρίζουν σε ανεξάρτητες με δικό τους χώρο. Αλλά έχουν ξεπεραστεί πια.
Τελευταία ένσημα. Αλλά γιαγιουλες πολύ δοτικες
Μάλλον κάποιες παίρνουν σύνταξη από τα μαγαζιά και το γυρίζουν σε ανεξάρτητες με δικό τους χώρο. Αλλά έχουν ξεπεραστεί πια.
Η Ελένη η Ρουμάνα από το ίδιο μασατζιδικο, ξερουμε αν κάνει μόνη της ή πουθενά αλλού?Η λένα παλιά μασατζού από τη δάφνη.... τα πόδια ισχύουν.... η ηλικία βέβαια μπορει να σε χαλάσει....
Ξέρει κανείς τίποτα?Isabela 6975676878
Είμαι η Izabela η ποιο σεξι λατίνα, σε περιμένω στον χώρο μου να σε περιποιηθω όπως πρέπει. 6975676878 στειλε μου στο what’s up η στο viberkanesex.com
Μάγκες έχει πάει κανείς?
Για μαυρουλα φίλε μου ξέρω μόνο αυτές στην Πατησίων … υπάρχει το αντίστοιχο νημαΚανενα Μαυρουλη η κανενα Petit ; αν ξερουμε κατι ριχτε κανενα info
Πατησιων γιατι ωρες μιλαμε ; και σε πιο σημειο ; εαν θελεις στειλε μου το νημα μην ενοχλω και τους αλλους εδωΓια μαυρουλα φίλε μου ξέρω μόνο αυτές στην Πατησίων … υπάρχει το αντίστοιχο νημα
Πατησιων γιατι ωρες μιλαμε ; και σε πιο σημειο ; εαν θελεις στειλε μου το νημα μην ενοχλω και τους αλλους εδω
Ψαχνω κατι για πιο νωρις ;)Αραπάκια στην Πατησίων - Page 44 - bourdela.com forum
Μάγκες,εχτές κατα τις 4 το βράδυ η Πατησίων ήταν τίγκα στα αραπόνια!τίμες εξεφτελιστικές όπως και αυτές!!!www.bourdela.com
Όταν νυχτώνει φίλος , 10-11 το βράδυ σουλατσάρουν !
Δεν έχω να σου πω κάτι φίλε, ίσως κάποιος άλλος !Ψαχνω κατι για πιο νωρις ;)
Αυτη εχει εξαφανιστει πολυ καιρο τωρα. Αν εχει καποιος πληροφορια κ γω θα ηθελα να μαθω.Η Ελένη η Ρουμάνα από το ίδιο μασατζιδικο, ξερουμε αν κάνει μόνη της ή πουθενά αλλού?
Η Στεφανια ειναι αλλα ειναι πατραΤι γνωρίζεται για την συγκεκριμένη ;
ΠΑΤΡΑΜέχρι Παρασκευη !!ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΟΙ ΣΕΞΥ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ 6999549272kanesex.com
Ναι έρχεται και Καλαμάτα . Το θέμα είναι αξίζει ;;; Να την πάρω όταν έρθει ξανά κάτω ;Η Στεφανια ειναι αλλα ειναι πατρα
Στη Καλλιθέα, Μενελάου ήταν ένα που έφερνε 2, 3 καλές κατά καιρούς...Στην Καλλιθέα υπάρχει κάποια αξιόλογη μαγκες;
Αν βρεις την αγγελία στείλε, γιατί έχουμε στερέψει από επιλογέςΣτη Καλλιθέα, Μενελάου ήταν ένα που έφερνε 2, 3 καλές κατά καιρούς...
Είχε και αγγελία....έχω καιρό να πάω
Είναι καλό;Ξέρει κανείς αυτό εδώ 6943818214
Μαίρη 19 χρονών φοιτήτρια για λίγες μέρες αθήνα! έλα να σε απογειώσω
Καλησπέρα. Με λένε Μαίρη και είμαι μια ανεξάρτητη Ελληνίδα καυλιάρα με ορμές και ικανότητες . Είμαι όμορφη , ψηλή , ευχάριστη και μου αρέσουν οι γενναιόδωροι άντρες! Μπορώ να γίνω από τις καλύτερες πουτάνες! Αν και γλυκιά ,μεταμορφώνομαι σε εργαλείο ηδονής όταν βρίσκομαι στο κρεβάτι και θα σου...kanesex.com
αν δεν κανω λαθος, ειχε γραφτει παλαιοτερα οτι δεν γουσταρει τους μεγαλουςΞέρει κανείς αυτό εδώ 6943818214
Μαίρη 19 χρονών φοιτήτρια για λίγες μέρες αθήνα! έλα να σε απογειώσω
Καλησπέρα. Με λένε Μαίρη και είμαι μια ανεξάρτητη Ελληνίδα καυλιάρα με ορμές και ικανότητες . Είμαι όμορφη , ψηλή , ευχάριστη και μου αρέσουν οι γενναιόδωροι άντρες! Μπορώ να γίνω από τις καλύτερες πουτάνες! Αν και γλυκιά ,μεταμορφώνομαι σε εργαλείο ηδονής όταν βρίσκομαι στο κρεβάτι και θα σου...kanesex.com
Τι θεωρεί μεγάλους?αν δεν κανω λαθος, ειχε γραφτει παλαιοτερα οτι δεν γουσταρει τους μεγαλους