Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 456
ευχαριστωΛεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 336, Τζιτζιφιές 176 75, Αττικής
ευχαριστωΛεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 336, Τζιτζιφιές 176 75, Αττικής
Υπάρχει λινκ.η τηλ?Καλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Ποσα χρεωσες φιλε?Καλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Κάποιος από όλους αυτούς που επαναφέρουν και απαντούν σε αυτό το σχόλιο μετά από 2 χρόνια, είναι η ίδια η Νάντια - Μαρία ή όπως αλλιώς τη λένε ασούμε!!!Ποσα χρεωσες φιλε?
α ναι γεια σου!!!Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Κάποιος από όλους αυτούς που επαναφέρουν και απαντούν σε αυτό το σχόλιο μετά από 2 χρόνια, είναι η ίδια η Νάντια - Μαρία ή όπως αλλιώς τη λένε ασούμε!!!
Υπάρχει λινκ.η τηλ?
καλησπέρα φίλε μπορείς το τηλεφωνο και πόσο είναι το δωράκι της.Καλημέρα!
Για δώστε info ή κάποιο link...Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Κάποιος από όλους αυτούς που επαναφέρουν και απαντούν σε αυτό το σχόλιο μετά από 2 χρόνια, είναι η ίδια η Νάντια - Μαρία ή όπως αλλιώς τη λένε ασούμε!!!
Υπάρχει λινκ.η τηλ?
καλησπέρα φίλε μπορείς το τηλεφωνο και πόσο είναι το δωράκι της.
τυποι μολις το βρειτε,καντε το καλο και δωστε το και στον νηματοθετη εδωΓια δώστε info ή κάποιο link...
Για δώστε info ή κάποιο link...
Πριν από λίγο καιρό, έτσι πάλι είχαν μαζευτεί κάμποσοι γεροντολάγνοι (δεν κρίνω) και είχα κάνει τον κόπο και έστελνα πμ σε όλους με το τηλέφωνο αλλά και μια μικρή περιγραφή - κριτική για την κυρία!!! Συνολικά πάνω από 20 περίπου ίσως και 30.τυποι μολις το βρειτε,καντε το καλο και δωστε το και στον νηματοθετη εδω
Αναζήτηση καλοδιατηρημένης 60άρας - Page 3 - bourdela.com forum
Καληπέρα σε όλους! Ψάχνω 60άρα που να είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή όχι 400 κιλά, όχι πατσόκοιλα, όχι σάπια δόντια, όχι καμμένα μαλλιά. Είναι κάτι που λείπει από την πορνοσυλλογή μου και το θέλω πολύ. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας μιλήσει, ειδάλλως θα αναγκαστώ να στραφώ σε νεαρές μουνάρες :cry:.www.bourdela.com
Φίλε επειδή την έχω πάρει, σε λέει κι πολλά. Αν έχεις πολλές καυλες δεν είναι ασχημη φάση, αλλά μη περιμένεις κι πολλά, έτσι;Φίλε ούτε πίπα μεθυσμένος .....
Μίλα μου γιαυτο!!!!!Πριν από λίγο καιρό, έτσι πάλι είχαν μαζευτεί κάμποσοι γεροντολάγνοι (δεν κρίνω) και είχα κάνει τον κόπο και έστελνα πμ σε όλους με το τηλέφωνο αλλά και μια μικρή περιγραφή - κριτική για την κυρία!!! Συνολικά πάνω από 20 περίπου ίσως και 30.
Ένας!!!! Ούτε ένας δε βρέθηκε να στείλει feed back!!! Ξέρεις φίλε, πήγα κι έγινε αυτό κι αυτό!!! Πράγμα που σημαίνει ότι δεν πήγε κανένας!!!
Έχασα λοιπόν τη συσκευή μου και μαζί και τις φωτογραφίες που είχα το τηλ σε screenshot. Πάπαλα!!!!!
Τα έχουμε ξαναπεί παιχταρά μου!!! Οι τηλεφωνάκηδες είναι μεγαλύτερη μάστιγα από τους επισκέπτες!!!Μίλα μου γιαυτο!!!!!
Το ίδιο έχω κάνει για 2-3 που είχα προτείνει...
Ξερουμε, ειναι η σαυρωφωλια στην Ωλενου Κυψελη. Σου δινουν ραντεβου ευλπιδων 85 και μετα σε κατευθηνουν απο το τηλ. Σπιτι που ζεχνει απο την βρωμα και η τυπισα στην φωτογραφια ειναι last year...ουτε τηλ δεν αξιζει! Α και το καλύτερο...Ζηταει 70 ευρω για μιση ωραζητάμε παρτενέρ στην απόλαυση με Άντρες και ζευγάρια - Love List
Είμαι η Κέισυ με τη φίλη μου Αλίνα. Για σοβαρούς άντρες που θέλουν δύο νεαρές κοπέλες στο κρεβάτι τους Καυλιάρες για σενα που θέλεις την […]www.lovelist.com.gr
Ξέρουμε τίποτα για την συγκεκριμένη??
Απ το τηλ που πηρα κ αν κρινω απ τη φωνη της ηλικιακα την κανω κοντα στα 70...ζητάμε παρτενέρ στην απόλαυση με Άντρες και ζευγάρια - Love List
Είμαι η Κέισυ με τη φίλη μου Αλίνα. Για σοβαρούς άντρες που θέλουν δύο νεαρές κοπέλες στο κρεβάτι τους Καυλιάρες για σενα που θέλεις την […]www.lovelist.com.gr
Ξέρουμε τίποτα για την συγκεκριμένη??