Sexflix
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 834
- Πόντοι
- 81
Στειλε τηλέφωνο να κάνουμε επίσκεψη γιατί δεν ανοίγει η αγγελίαΚαλησπερα σε ολους!!Μηπως εχουμε καποια γνωμη για την συγκεκριμενη κυρια??
Στειλε τηλέφωνο να κάνουμε επίσκεψη γιατί δεν ανοίγει η αγγελίαΚαλησπερα σε ολους!!Μηπως εχουμε καποια γνωμη για την συγκεκριμενη κυρια??
Έτσι ακριβώς. Εκείνη τη δεκαετία 20 χιλιάρικα ήταν σοβαρό ποσό.Ναι δε διαφωνώ!!! Απλά το '85 που ξεκίνησα την καριέρα μου για να μαζέψω ένα πεντακοσάρικο ήταν μεγάλο ζήτημα!!! Τόσο έπαιρνα μεροκάματο!!! Με 26.000 δρχ αγόραζες παπάκι 12βολτο!!!
το πηγανε πιο πισω οι συναγωνιστες,οι καρακουκλαρες στα περιβοτητα μασατζιδικα ητανε απο δεκαπεντε ως εικοσιπεντε χιλιαδες δρχ. αλλα απο 1991-1998-1999 το πολυ οσοι παιχταραδες θυμουνται παγκρατι,ηπειρου,ιασωνιδου γλυφαδα-ελληνικο,συγγρου 128-132 κτλ,τους κυνηγησε ανηλεητα ο σκατοπουστας τριανταφυλλοπουλος και φυλακισε αρκετους απο αυτους τα συγκεκριμενα ιδρυματα,ειχανε ροστερ καθημερινο απο 14 εως 17 πουτανες για παρελαση, η νουμερο 16 η 17 ητανε πολυ πιο καυλομουνναροι απο τις σημερινες.Έτσι ακριβώς. Εκείνη τη δεκαετία 20 χιλιάρικα ήταν σοβαρό ποσό.
το πηγανε πιο πισω οι συναγωνιστες,οι καρακουκλαρες στα περιβοτητα μασατζιδικα ητανε απο δεκαπεντε ως εικοσιπεντε χιλιαδες δρχ. αλλα απο 1991-1998-1999 το πολυ οσοι παιχταραδες θυμουνται παγκρατι,ηπειρου,ιασωνιδου γλυφαδα-ελληνικο,συγγρου 128-132 κτλ,τους κυνηγησε ανηλεητα ο σκατοπουστας τριανταφυλλοπουλος και φυλακισε αρκετους απο αυτους τα συγκεκριμενα ιδρυματα,ειχανε ροστερ καθημερινο απο 14 εως 17 πουτανες για παρελαση, η νουμερο 16 η 17 ητανε πολυ πιο καυλομουνναροι απο τις σημερινες.
6975903570..Μετα απο δυο μερες την κατεβασε.Στειλε τηλέφωνο να κάνουμε επίσκεψη γιατί δεν ανοίγει η αγγελία
την δεκαετια του 80 δεν ειχε κοπελες ανατολικου μπλοκ,αφου μεχρι το 1989 υπηρχε το σιδηρουν παραπετασμα...απο δεκαετια 90 και μετα..Έτσι ακριβώς. Εκείνη τη δεκαετία 20 χιλιάρικα ήταν σοβαρό ποσό.
Όχι, στο Πρίαμος τα δωμάτια ξεκινούν από 20 ευρώ, τώρα αν δεν είχε από τα φθηνά και σου έδωσαν από τα ακριβότερα, άλλο καπέλορε παιδες,ασχετο αλλα τα πορνοχοτελια εχουν παει 30 ευρω?..την προηγουμενη εβδοαμαδα καθημερινη στον πριαμο μοσχατο τοσα πληρωσα..
Για φόλα δεν ξέρουμε, αλλά λίγο ξυλαράκι στο πωπουδακι σου και κανά στραπονακι, μάλλον δεν το γλυτώνειςΚαλησπέρα αδέρφια
Έχει κανείς εμπειρία? Για να μην φάω φόλα! Ευχαριστώ
Τηλ 6975223186 - φετιχιστικά - ποδολαγνία - ουρολαγνεία - Love List
Ρωσίδα Mistress Victoria 38 ετών με δικό μου πολυτελή χώρο. Μόνο αυταρχικά Τηλ 6975223186 – φετιχιστικά – ποδολαγνία – ουρολαγνεία – λεκτική ταπείνωση – […]www.lovelist.com.gr
δεν ξερω για Πριαμο. διπλα στο Mary Plaza παντως εχει δωματια απο 25€.ρε παιδες,ασχετο αλλα τα πορνοχοτελια εχουν παει 30 ευρω?..την προηγουμενη εβδοαμαδα καθημερινη στον πριαμο μοσχατο τοσα πληρωσα..
εκει γυρω,υπολογισε οτι εχεις και στην περιοχη σου γυρω..δλδ μαλλον τιποτε..Καλησπέρα... χρειάζομαι τα φώτα σας... ανεβαίνω Αθήνα από επαρχία.... θα έχω ένα κενό απόγευμα... θα μένω Πόρτο Ράφτη και από Αθήνα δεν σκαμπαζο... Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια από εκεί γύρω ... θα μένω σε ξενοδοχείο...
@Helena - Nayomi έρχεται προς τα κει φίλε μου . Αλλιώς θα πρέπει να κουνηθείς και εσύ για μία βόλτα προς κέντρο .Καλησπέρα... χρειάζομαι τα φώτα σας... ανεβαίνω Αθήνα από επαρχία.... θα έχω ένα κενό απόγευμα... θα μένω Πόρτο Ράφτη και από Αθήνα δεν σκαμπαζο... Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια από εκεί γύρω ... θα μένω σε ξενοδοχείο...
Μόνιμη τακτική του Πρίαμου, σου λένε οτι μονο αυτα εχουν διαθεσιμα και τσιμπανε το 30αρι. Την επομενη φορα πηγαινε στο Σαντρα, με 15 ευρω γαμας στον 5ο οροφο με θεα τη θαλασσαρε παιδες,ασχετο αλλα τα πορνοχοτελια εχουν παει 30 ευρω?..την προηγουμενη εβδοαμαδα καθημερινη στον πριαμο μοσχατο τοσα πληρωσα..
Φίλε ούτε πίπα μεθυσμένος .....Καλησπέρα μάγκες, γνωρίζουμε κάτι για αυτή εδώ; μένει Κορυδαλλό, αναγράφει ότι δεν κάνει σεξ, αλλά στο μήνυμα μου είπε με 40 ευρώ για 1 ώρα σεξ κανονικό. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Καύλα πίπα 20€ - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
αδερφε του τα παμε διαφοροι και εμεις αλλα πιστευω μετα απο 2 βδομαδες κλεισμενες αν ηταν να το κανει θα το ειχε χωνεψει κιολας so far!Φίλε ούτε πίπα μεθυσμένος .....
Θα γίνει μπέρδεμα πάλι με τις ΑννούλεςΚαλησπέρα μάγκες, γνωρίζουμε κάτι για αυτή εδώ; μένει Κορυδαλλό, αναγράφει ότι δεν κάνει σεξ, αλλά στο μήνυμα μου είπε με 40 ευρώ για 1 ώρα σεξ κανονικό. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Καύλα πίπα 20€ - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr