thdrpls
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 393
- Πόντοι
- 26
Μπορείς να στείλεις pm the face?Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Μπορείς να στείλεις pm the face?Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
εισαι και παλιος,δεν κανει...Μπορείς να στείλεις pm the face?
εισαι και παλιος,δεν κανει...
Εννοείς την Λουΐζα που έκανε κουμάντο σε 4 - 5 γκαρσονιέρες με διάφορα και καθόλου αδιάφορα κορίτσια ? Α ρε φιλε περασμένα και ωραία μεγαλεία ...Καλημέρα
Μηπως θυμάστε την Λουιζα πισω απο το Caravel?
Στείλε το κ σε εμένα... ΕυχαριστώΚάλησπερα! Θα μπορούσα κ εγώ να έχω το fb σε pm? Ευχαριστώ πολύ!
Για να πηγαίνουμε..."τοίχο-τοίχο"!Όντως η τσαπου που κολλάει???
ποιανης ρε μεγαλε να σου στειλει?Στείλε το κ σε εμένα... Ευχαριστώ
Ναι ρε φιλεΕννοείς την Λουΐζα που έκανε κουμάντο σε 4 - 5 γκαρσονιέρες με διάφορα και καθόλου αδιάφορα κορίτσια ? Α ρε φιλε περασμένα και ωραία μεγαλεία ...
Φίλε μου θα μπορούσες να μου στ6το τηλ του Σοβιετικου 60 χρόνου της Αχαρνών;;Σε ευχαριστώΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Δεν ξερω ρε φιλε κατι ειχε ακουστει τοτε με την αστυνομια και διαλυθηκαν ολα αυτοματως και μετα επεσε απολυτη σιγη ασυρματου ... ισως καποιος απο τους εδω συναγωνιστες να ξερει περισοτερα και την συνεχεια ... αυτο που θα θυμαμαι απο την Λουιζα ειναι οτι δεν εφερνε κοπελες κρυοκολες και αδιαφορες ... οι περισοτερες ηταν διψασμενες για σεξ ... αμα δε το τεμαχιο ηταν νεοφερμενο σου ζητουσε και την βαθμολογια σου ... κανα δυο μαλιστα ειχαν βρει πολυ γρηγορα το τυχερο της ζωης τους και σταματησαν το αθλημα παραυτα ...Ναι ρε φιλε
Ωραια χρόνια
Τι να κανει άραγε
Straight λεει και ειναι με το στραπον.Για κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Υπαρχουν αραγε ωριμοι, εμπειροι και γενναιοδωροι κυριοι κυριοι που εκτος απο σεξ ( αυτο ειναι εξασφαλισμενο) θελουν κατι πιο πιπερατο?? Π.χ. ματι με μαλακια? Ενα αργο βασανιστικο στοματικο? Cuckold κατασταση? Cock milking?Μηπως καποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φαντασιωσεις με ατομα της οικογενειας τους...kanesex.com
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους
Έχει κανένας εμπειρία με την κυρία αυτή?
Τώρα τελευταία το τραβάει ο οργανισμός μου το ηλικιωμένο!!!
Ναι υποτίθεται ότι αν θέλεις. Εκτός αν σε κυνηγάει γύρο γύρο να σε πιάσει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑStraight λεει και ειναι με το στραπον.
Διάβασε την αγγελία τι γράφει,ψάχνει κ καλά στρέιτ να τους ξεπαρθενιασει!Straight λεει και ειναι με το στραπον.
Το ολο σκηνικο παντως ειναι λιγο περιεργο ... εχει μεσα ταξιδακι ... μια ηλικιωμενη 70αρα ... λιγο ερημια ...ενα συζυγο που δεν ξερεις που θα ειναι ... και αρκετα ευροπουλα σκορπισμενα .Για κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Υπαρχουν αραγε ωριμοι, εμπειροι και γενναιοδωροι κυριοι κυριοι που εκτος απο σεξ ( αυτο ειναι εξασφαλισμενο) θελουν κατι πιο πιπερατο?? Π.χ. ματι με μαλακια? Ενα αργο βασανιστικο στοματικο? Cuckold κατασταση? Cock milking?Μηπως καποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φαντασιωσεις με ατομα της οικογενειας τους...kanesex.com
ενα φεγγαρι ειχε αγγελια στο σαιφσεξ για εξω απ τν ωρωπο τι εγινε μετακομισε ?Για κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Στον Ωρωπό είναι από ότι κατάλαβαενα φεγγαρι ειχε αγγελια για εξω απ τν ωρωπο τι εγινε μετακομισε ?
αα ενταξει τοτε ,πας κ εκδρομη περα απ το νταραβερι χαχαΣτον Ωρωπό είναι από ότι κατάλαβα
Η αλήθεια είναι φοβάμαι μην φύγω με ένα νεφρό λιγότεροαα ενταξει τοτε ,πας κ εκδρομη περα απ το νταραβερι χαχα
δεν παει εκτος εκεινη ? τοτε ρισκο ...!Η αλήθεια είναι φοβάμαι μην φύγω με ένα νεφρό λιγότερο