fotistakis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έφτασε η ώρα για την πρώτη μου ανάρτηση ουσιαστικά σε αυτό το φόρουμ, (είμαι εγγεγραμμένος από το 2019) αλλά πάντα παρακολουθώ τα πάντα εδώ μέσα (είμαι πιστός οπαδός ). Να μην τα πολυλογώ, είμαι 28 χρονών (έχω κάνει πολλές σχέσεις και είμαι πρόσφατα χωρισμένος, αλλά πρώτη φορά θα πάω με call girl) και ψάχνω κάτι οικονομικό, πιο πολύ για να ξεκαυλώσω, (μεταξύ 40-80 ευρώ) για αυτό και γράφω σε αυτό το θέμα με τις ανεξάρτητες. Προτιμώ να πάω σε ξενοδοχείο, παρά να πάω στο δικό της χώρο, γιατί πολλά γίνονται και ακούγονται (υπάρχει ένας φόβος η αλήθεια είναι). Τέλος πάντων, άμα ξέρετε κάτι εγγυημένα, επειδή ξέρω ότι εδώ είναι πολλοί έμπειροι άνθρωποι και έχουν δοκιμάσει αρκετά, θα ήθελα τα φώτα σας. Για αυτό και θέλω κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο και γιατί όχι να πηγαίνω πιο πολλές φορές, άμα μου αρέσει η συγκεκριμένη και είναι κομπλέ σε όλα. Εννοείται να είναι καθαρή πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Θα με ενδιέφεραν και υπηρεσίες μασάζ. Αυτά μάγκες μου, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!