bluemotion1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2019
- Like
- 483
- Πόντοι
- 20
δωσε λεπτομερεις φιλαρακι θελω και εγω μεχρι 60 χρονων......Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμως!!!
δωσε λεπτομερεις φιλαρακι θελω και εγω μεχρι 60 χρονων......Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμως!!!
Νομίζω πως είναι παραπάνω!!! Στείλε πμ.δωσε λεπτομερεις φιλαρακι θελω και εγω μεχρι 60 χρονων......
Δεν απαντάει στο τηλέφωνο
Δεν απαντάει στο τηλέφωνο
Λοιπόν για την συγκεκριμένη έχει γραφτεί παλιότερα, στο παρών νήμα, ότι είναι αρκετά παλιά στο κουρμπέτι, ονομάζεται Σάρα, έχει χώρο κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, το δωράκι της είναι 60€ για μισή ώρα κι έναν πυροβολισμό, 100€ για μια ώρα και 2 μπαλάκια, δεν φιλάει και δεν τα παίρνει στο στόμα. Μαζί της και μία φίλη της με την οποία κάνουν ντουέτα, οι φώτο πρέπει να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Αυτά ξέρω, όποιος γνωρίζει περισσότερα ας συμπληρώσει. Δεν την έχω συναντήσει.ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 6995094159 - Thelo Sex
Είμαι έτοιμη για όλα αρκεί να μου το ζητήσεις,έχω την εμπειρία και την γνώση και να απογειώσω την ηδονή μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι.Πάρεthelosex.eu
Συναγωνιστές τα φώτα σας ... είναι 2 Ρουμανακια και φέρονται δυνατά...
Έχουμε φάκελο στο αρχείο ...?
Ελα ρε τωρα σε καταλαβαΕσύ έχεις λάβει την πληροφορία παλιότερα. Δεν έχω κάτι καινούριο.
Ενδιαφέρουσες εάν είναι αληθινές …Λοιπόν για την συγκεκριμένη έχει γραφτεί παλιότερα, στο παρών νήμα, ότι είναι αρκετά παλιά στο κουρμπέτι, ονομάζεται Σάρα, έχει χώρο κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, το δωράκι της είναι 60€ για μισή ώρα κι έναν πυροβολισμό, 100€ για μια ώρα και 2 μπαλάκια, δεν φιλάει και δεν τα παίρνει στο στόμα. Μαζί της και μία φίλη της με την οποία κάνουν ντουέτα, οι φώτο πρέπει να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Αυτά ξέρω, όποιος γνωρίζει περισσότερα ας συμπληρώσει. Δεν την έχω συναντήσει.
Αδελφέ, δεν στα είπανε καλά! Η κοπέλα έλειπε στην Καλαμάτα και γύρισε πριν από καμιάΛοιπόν μετά από σχεδόν 20 μέρες που μοιράστηκα μαζί σας αυτό το κορίτσι έχω να πω τα εξής.
1 Έδωσα το τηλέφωνο της σε πάνω από 40 άτομα.
2 Κανένας από αυτά τα 40+ άτομα ΔΕΝ μοιράστηκε μαζί μου κάποιο άλλο (κρυφό)κορίτσι που έχει καβατζα.
3 Ρε παλικάρια μόνο ένας
(δεν λέω το name του χωρίς την άδεια του)
Μου έγραψε την εμπειρία του.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ???
Τι γίνεται με εσάς μου λέτε?
Δεν μοιράζεστε τις οποίες πληροφορίες έχετε ΔΕΝ μοιράζεστε ούτε την εμπειρία σας να ξέρουμε και οι υπόλοιποι???
Όσοι δοκιμάσατε κάντε τον κόπο να μου δώσετε info γυρίζω αύριο από επαρχία και λέω να την δοκιμάσω.
Άντε να δούμε ....
Είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνό της;Κουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
φιλε μας , καμια πουτανα στο πλανητη!! δεν αξιζει το παρακαλετο σου..εμενα μου βγηκε ο καρκινος απο ολο το σωμα κ
θελω να το σηκωσει και να ξεκινήσω τις χριστοπαναγιες
Ευχαριστώ για το τιπ!Εσύ έχεις λάβει την πληροφορία παλιότερα. Δεν έχω κάτι καινούριο.
φιλε μας , καμια πουτανα στο πλανητη!! δεν αξιζει το παρακαλετο σου..
Στις φωτογραφίες στην αγγελία της έχει και το δεύτερο κορίτσιΔεύτερη επίσκεψη στη συγκεκριμένη πριν λίγο .Λοιπόν οι φωτογραφίες δικές της με λίγο επαγγελματικό retus.περιποιημενα άκρα,ωραίες βυζάρες,πιο χαλαρή και άνετη σε σχέση με την πρώτη φορά 60€ για μια φορά μαζί με ντουζ πριν και μετά πρέπει να έκατσα περίπου στα 40 λεπτά και αν μπορώ να θυμηθώ την πρώτη φορά πρέπει να είχα πάει σε άλλο διαμέρισμα.Στιν ίδιο χώρο είδα και άλλη μία κοπέλα λίγο πιο πιτσιρικαΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 6995094159 - Thelo Sex
Είμαι έτοιμη για όλα αρκεί να μου το ζητήσεις,έχω την εμπειρία και την γνώση και να απογειώσω την ηδονή μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι.Πάρεthelosex.eu
Δεν πρέπει να είναι αυτή η δεύτερη,εκτός εάν είναι και άλλες εκειΣτις φωτογραφίες στην αγγελία της έχει και το δεύτερο κορίτσι
Δεν ξέρω … απλώς υπέθεσα από την εμπειρια σου και ότι έγραψες … μπορεί να είναι σταθερή η Σαρα και να έχει διάφορες επισκέπτριεςΔεν πρέπει να είναι αυτή η δεύτερη,εκτός εάν είναι και άλλες εκει
Μπορεί να συμβαίνει και αυτό τι να σου πωΔεν ξέρω … απλώς υπέθεσα από την εμπειρια σου και ότι έγραψες … μπορεί να είναι σταθερή η Σαρα και να έχει διάφορες επισκέπτριες
Και σε μένα καφέ και προφυλακτικάΓεγονός είναι πως αν την πετυχείς σε περίεργο φεγγάρι θα σου κάψει τον εγκέφαλο!!! Εμένα μου είχε ζητήσει να της πάρω φρεντακι απ'εξω πριν πάω
Ζαμπονοτυροπιτα ξέχασε να ζητήσει..Και σε μένα καφέ και προφυλακτικά
Αδερφε καινουργιος στη σελιδα και αρχικα βηματα στο αθλημα ! Μπορω να εχω το τηλ τηςΚουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Αυτή πάει με Μιλκο τυπε και μόνο γαμησι δεν ρίχνεις μετά.... Το αποτέλεσμα ανήκει στο νήμα ημερήσια αναφορά για χέσιμο κι είναι οφ τοπικ!!!Ζαμπονοτυροπιτα ξέχασε να ζητήσει..