dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Κουβεντα κανουμε. Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχι.εχει σημασία ???
Κουβεντα κανουμε. Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχι.εχει σημασία ???
24Κουβεντα κανουμε. Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχι.
ΟΚ. Εχεις ακομα πολλα να μαθεις. Καποια στιγμη δεν θα δινεις τοση σημασια.
Τυπε κάπως έτσι πιστεύω έγινε...!!!ΟΚ. Εχεις ακομα πολλα να μαθεις. Καποια στιγμη δεν θα δινεις τοση σημασια.
ΥΓ Νομιζω οτι δεν παει με μικρους κατω των 30. Ριχνει ακυρα. Ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος.
Μηπως σε καταλαβε απο την φωνη και σε αποφευγει διακριτικα στην αρχη και τωρα να σε γειωνει.
Μύστη γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να "κολλάς" έτσι... Εντάξει δεν σου απάντησε γραφτην black list και προχώρα σε κάτι άλλο!!! Πάντα καλό είναι να έχει έτοιμο backup για να μην μείνεις με το καυλι στο χέρι!!!ουτε την έβρισα ουτε την πρόσβαλα ουτε τιποτα .... και οταν σηκωσε το τηλ δεν της ειπα κατι γιατι δεν το σηκωνεις οταν μου ελεγε παρε σε 3 ωρες παρε αυριο παρε σε λιγο παλι εγω δεν της ειπα τιποτα και δευτερον ειναι η δουλεια της .... δεν θα κατσουμε να λυσουμε το κυπριακο το ουκρανικο και το οικονομικο ...3 λεπτα δουλεια ειναι στο τηλ τα προγράμματα της και που μενει και τελος δεν εχει χρονο για 3 λεπτα? .... δηλαδη αυτη γαμιεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν εχει χρονο ... μην τρελαθουμε τωρα .... και η ιδια μου ειπε για αυριο και η ιδια μου ειπε θα σου δωσω τα στοιχεια μου σε μνμ
ή μπορει να είχε βγει στην γειτονιά να ταΐσει τις γάτες ... είπαμε είχε και χούγια το κορίτσι ...ΟΚ. Εχεις ακομα πολλα να μαθεις. Καποια στιγμη δεν θα δινεις τοση σημασια.
ΥΓ Νομιζω οτι δεν παει με μικρους κατω των 30. Ριχνει ακυρα. Ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος.
Μηπως σε καταλαβε απο την φωνη και σε αποφευγει διακριτικα στην αρχη και τωρα να σε γειωνει.
Νομοσ επειδη μερικεσ στηνουν και περναει η ωρα αρα το γραφειο μονοδρομοσ να φυγουν τα φλοκιαέτοιμο backup για να μην μείνεις με το καυλι στο χέρι!!
Οι γνωστοί τηλεφωνοσυλλέκτες ...Λοιπόν μετά από σχεδόν 20 μέρες που μοιράστηκα μαζί σας αυτό το κορίτσι έχω να πω τα εξής.
1 Έδωσα το τηλέφωνο της σε πάνω από 40 άτομα.
2 Κανένας από αυτά τα 40+ άτομα ΔΕΝ μοιράστηκε μαζί μου κάποιο άλλο (κρυφό)κορίτσι που έχει καβατζα.
3 Ρε παλικάρια μόνο ένας
(δεν λέω το name του χωρίς την άδεια του)
Μου έγραψε την εμπειρία του.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ???
Τι γίνεται με εσάς μου λέτε?
Δεν μοιράζεστε τις οποίες πληροφορίες έχετε ΔΕΝ μοιράζεστε ούτε την εμπειρία σας να ξέρουμε και οι υπόλοιποι???
Όσοι δοκιμάσατε κάντε τον κόπο να μου δώσετε info γυρίζω αύριο από επαρχία και λέω να την δοκιμάσω.
Άντε να δούμε ....
Όχι απαραίτητα.. για παράδειγμα εγώ ζήτησα τηλ, και ακόμα το σκέφτομαι...Στατιστικά πάει ένας στους δέκα..
Οι περισσότεροι που ζήτησαν τηλ ήταν κλώνοι..
Τυπε άσχετα με σένα, τα ποσοστά είναι 1/10..Όχι απαραίτητα.. για παράδειγμα εγώ ζήτησα τηλ, και ακόμα το σκέφτομαι...
Θα μου πεις "γτ το σκέφτεσαι";; Θα σου πω γιατί ακόμα δεν έχω πάει με call girl ή ανεξάρτητη .
Είμαστε και εμείς οι μπουρδέλο παρθένοι... Να έχω πάει δύο τρεις φορές σε μπου για τη φάση;;;
Συμφωνώ συμφωνώ, άσχετα με το ποστ μου.Τυπε άσχετα με σένα, τα ποσοστά είναι 1/10..
Ρε φίλε, ήθελες τα και παθές τα που έλεγαν οι παλιοί. Δεν το κατάλαβες το έργο με τόσα που σου πάσαρε η τύπισσα;καλησπερα παιδια θα σας πω την εμπειρία μου με την κατια .... και δεν εχει σχεσει με το σεξουαλικο θεμα
κριμα που το site δεν αφήνει τα μπινελικια αλλιως θα εγραφα ενα ολοκληρο κειμενο και για καλοκαιρινα ζωδια ....
την κατια προσπαθω αρκετο καιρο να την πετυχω στο τηλ.... περνω μια φορα δεν το σηκωνει ξανα περνω μετα απο 2 ωρες τιποτα ξανα περνω παλι τιποτα την αλλη μερα το ιδιο μετα απο 1 εβδομαδα το ιδιο .... μετα απο χιλιες προσπαθειες το σηκωνει και μου λεει παρε σε 3 ωρες μετα απο 6 προσπάθειες .... μολις περνω μετα απο 200 προσπάθειες μου λεει ξανα παρε αυριο .... οκ της λεω ... περνων 1 2 3 4 φορες και μου λεει παρε σε λιγακι ξανα περνω μετα απο καποιες ωρες .... ξανα απο την αρχη 1 2 3 4 .... το σηκωσε αρχισε να μου λεει το πρόγραμμα της και λεω ποτε εχεις χρονο μου λεει αυριο (δηλαδη για σημερα ) οκ της λεω που ακριβως εισαι και μου λεει θα σου στειλω σε μνμ διεύθυνση οροφο κουδουνι αυριο το πρωι .... και τα κλασσικα περιμενω περιμενω περιμενω στελνω ενα μνμ τιποτα περνω τηλ τιποτα περιμενω περιμενω ξανα μνμ ξανα τηλ τιποτα ... και ακομα περιμενω
Το λιγοτερο 10 τηλεφωνα και δεν το σηκωνε. Της εστειλα μυνημα να μου κανει αναπαντητη οταν μπορεσει και το εκανε.Και γιατί να επιμείνεις τόσο πολύ;;; Ας πάει να γαμηθεί...
Με ξενους δεν παειΟΚ. Εχεις ακομα πολλα να μαθεις. Καποια στιγμη δεν θα δινεις τοση σημασια.
Νομίζω μου είχε πει και στο τηλ κάτω από 30 δεν...Με ξενους δεν παει
Αν τα τηλεφωνήματα ήταν συνεχόμενα, όχι 10 αλλά 100 να κάνει κάποιος αν είναι σε ραντεβού ή σε δουλειά δεν θα απαντήσει!!! Όχι μόνο αυτή!!! Καμιά!!!Το λιγοτερο 10 τηλεφωνα και δεν το σηκωνε. Της εστειλα μυνημα να μου κανει αναπαντητη οταν μπορεσει και το εκανε.
Ναι αδερφε εμενα με ενδιαφερει !!Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμως!!!
Εσύ έχεις λάβει την πληροφορία παλιότερα. Δεν έχω κάτι καινούριο.Ναι αδερφε εμενα με ενδιαφερει !!