psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Κ γω θέλω τηλ για την Τζένη...είναι κ κοντά... βολεύει..θα ηθελα και εγω τηλ απο την Τζενη Νικαια ! ευχαριστω
Κ γω θέλω τηλ για την Τζένη...είναι κ κοντά... βολεύει..θα ηθελα και εγω τηλ απο την Τζενη Νικαια ! ευχαριστω
Η Τζένη που λέτε είναι μια που είναι γύρω στα 35-37;Κ γω θέλω τηλ για την Τζένη...είναι κ κοντά... βολεύει..
το ίδιο προφίλ που βάζει την αγγελία σε άλλο site έχει 12 σελίδες διαφημίσεις με αναρίθμητα τηλέφωναΣτέλλα η σέξυ φοιτήτρια 6989904412 - Thelo Sex Θέλω Σεξ
Στέλλα η σέξι πρωτοεμφανιζόμενη 22 ετών φοιτήτρια καλλονή! Είμαι μοντέλο κάνω και φωτογραφήσεις! 6989904412thelosex.eu
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτή?
Τιμη ξέρουμε;Από φωτός καλό δείχνει...το ίδιο προφίλ που βάζει την αγγελία σε άλλο site έχει 12 σελίδες διαφημίσεις με αναρίθμητα τηλέφωνα
επιπλέον δεν νομίζω ότι είναι incall, αλλά μόνο outcall
Ποια ειναι η τζενη?Έχει κανείς τηλ από τζενη νικαια;
Πμ οποίος μπορει
Δεν ξερω γι αυτο ζητησα τηκΠοια ειναι η τζενη?
κ η πλάκα θα είναι ότι ο πρώτος που ρώτησε για τη τζένη παίζει να έκανε παράθεση κάποιο σχόλιο κάποιου τύπου πριν από 1-2 χρόνια, κ να έχει ξεκινήσει αυτό το σούσουρο από το πουθενάπρεπει καποιος να ξεκαθαρισει το τοπιο !
η περιοχη ειναι που μας αναβει !!! χαχαχαχχαχΟντως δεν πρεπει να υπαρχει καν Τζενη,γιατι ζητατε τηλεφωνα?Τοση απελπισια πια ρε μαγκες?
εγω θυμαμαι την αγγελια της που εδειχνε οντως ενα ωραιο μουνι που αλλαζε συνεχεια τοποθεσια και το τηλ που δοκιμασα ελεγε απενεργοποιημενο..
ΑΚΡΙΒΩΣη περιοχη ειναι που μας αναβει !!! χαχαχαχχαχ
Μάλλον studio είναι.Χωρις να είμαι σίγουρος αλλά το πιθανότερο.Μου αρέσουν τα μαύρα εσώρουχα, τα φετίχ με ερεθίζουν. - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
καποια ιδεα;
Η Ελεναρα που εγραψε και γραφει ιστορια και η ανεπαναληπτη σεξυ Στελλα εκπληκτικη στη συνεδρια !!!!Η μια ειναι η ΕΛΕΝΑΡΑ?????????