Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.608
- Πόντοι
- 6.495
Οτι λεει στην αγγελια,70 ευρω ..αν θες δευτερη φορα μου ειπε συν 20Γνωρίζουμε κόστος υπηρεσιών;
ευχαριστώ
Οτι λεει στην αγγελια,70 ευρω ..αν θες δευτερη φορα μου ειπε συν 20Γνωρίζουμε κόστος υπηρεσιών;
ευχαριστώ
Μασατζιδικο, Μπακνανα 47...το βρίσκεις κι εδω μέσα...Αφροδίτη - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
ξέρουμε τπτ; Καλό μήνα!
Την δοκιμασα πριν 15 μερες...ειναι κλασσικη περιπτωση ξανθιας petite...πολυ petite με το ζορι 1,50cm και skinny...παρολα αυτα αρκετα γλυκια και φιλοτιμη...δεν εκλαψα τα 50€ που εδωσα..
Ναι, αυτή είναι . . .
Ναι, αυτή είναι . . .
Η μια ειναι η ΕΛΕΝΑΡΑ?????????Μασατζιδικο, Μπακνανα 47...το βρίσκεις κι εδω μέσα...
Απλά πρέπει η Αγγελια να είναι παλιά γιατί λέει για την Στέλλα η οποία έχουν γίνει αναφορές ότι δεν δουλεύει εκεί πλέον;Μασατζιδικο, Μπακνανα 47...το βρίσκεις κι εδω μέσα...
Έχει κανείς τηλ από τζενη νικαια;
Πμ οποίος μπορει
Σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν εχω ιδεα δεν εχω παρει γιατι ειχα διαβασει εδω τα χειροτερα οποτε δεν ασχοληθηκα ποτε.....Και τι λέει;γιατί από φωτός εγώ προσωπικά δεν τρελάθηκα
Σε αυτό που βλέπουμε σε φωτό είναι η ίδια τουλάχιστον;μεταξύ αυτών ..
την εχω πληρώσει και γω μια 100αρα στο Ηράκλειο ...πεταμένα λεφτά! πριν λίγα χρόνια..
Αν δεν κανω λάθος ειναι το Μπακνανα 47Αφροδίτη - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
ξέρουμε τπτ; Καλό μήνα!
yeapΗ μια ειναι η ΕΛΕΝΑΡΑ?????????
Oχι αδερφέ παίζει πολύ fotoshop...καμία σχέση πλαδαρή κοιλιές κ.λ.πΣε αυτό που βλέπουμε σε φωτό είναι η ίδια τουλάχιστον;
Ή και στις φωτό είναι ότι να ναι;
Τι έχει pet shop; Και όπου κάτσει κάνει και ραντεβού;Τα ζώα τα είχε σε άλλο δωμάτιο. Ένα σκυλί είδα βασικά, δεν τις είδα τις γάτες.
Αδερφε δεν ξερω,καποιοι συναγωνιστες ειπανε οτι εχει πολλες γατες που σουλατσαρουν . Εγω ειδα ενα σκυλακι μικρο σε ενα αλλο δωματιο με κλειστη πορτα για να μην ενοχλει.Τι έχει pet shop; Και όπου κάτσει κάνει και ραντεβού;
Δεν κανεις λαθος.Αν δεν κανω λάθος ειναι το Μπακνανα 47
Ποια λετεΤην δοκιμασα πριν 15 μερες...ειναι κλασσικη περιπτωση ξανθιας petite...πολυ petite με το ζορι 1,50cm και skinny...παρολα αυτα αρκετα γλυκια και φιλοτιμη...δεν εκλαψα τα 50€ που εδωσα..
Ε τότε πάμε παρακάτω δεν είναι για επίσκεψηΔεν εχω ιδεα δεν εχω παρει γιατι ειχα διαβασει εδω τα χειροτερα οποτε δεν ασχοληθηκα ποτε.....