KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
Δουλεύω στην Αθήνα σε ξενοδοχεία με δωράκι 80€.
sexorama.eu
Εδω κανεισ;;;
Καλό φαίνεται... τσιγγανοδερμα όμως όχι ότι με χαλάει.... αλλά για κάποιο λόγο.... δεν θα το τολμούσα κάτι με αποθαρρύνει... αν έχει γνώμη κάνας συναγωνιστής καλό θα ήτανΔουλεύω στην Αθήνα σε ξενοδοχεία με δωράκι 80€.
sexorama.eu
Εδω κανεισ;;;
Η φωτος είναι όντως της κοπέλας απλά έχουν πειράξει τα βυζια με το σουτιέν να φαίνεται μεγαλύτερο ή δεν είναι η κοπέλα στις φωτός αλλά της μοιάζει;Περνω πάσα από τον φίλο και σας γράφω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία .Συνάντησα τη Νικόλ και ετσι είναι όπως τα περιέγραψε.Μικροκαμομενη ,petite, κοντουλα ,γλυκό πρόσωπο μια χαρά , αδύνατο σωματακι,μόνο στο στήθος η φωτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ,είναι αρκετά μικρό.Πολυ καλό στοματικό , cim,της αρέσει και το εχει.Καλή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της επαφής,αγκαλιές,με χουφτωνε και έσπρωχνε να μπω πιο βαθειά,δέχτηκε να τη περιποιηθώ ,69,φωνουλες ηδονής που εμένα με έφτιαξαν,δεν δίνει φιλιά,πάρα πάρα πολύ καθαρή ,όπως και ο χώρος ,έπαθα πλάκα ,δωμάτιο μπάνιο όλο το σπίτι σαν να είμαι στο δικό μου ...μιλάς άνετα μαζί της ,ευγενικη κοπέλα ,έχει θέμα με την καθαριότητα ,πρέπει να είσαι στη πέννα πεντακάθαρος,50 ευρώ ,κάνει και δεύτερη εκτόνωση με +20 μου είπε .Ήταν μέσα άλλες τρεις κοπέλες τη μία μου την πρότεινε για διπλό , αλλά θα φύγει σύντομα και παίζει και άλλη μία που κάνει παιχνίδι.Νομιζω τη λένε Βικτώρια 40αρα και εχω διαβάσει για αυτήν στο νήμα αναζήτηση milf call girl .Οι φωτό της αγγελίας της είναι στον ίδιο χώρο με της Νικολ.Σε αυτή τη τιμή και χωρίς hotel για μένα- προσωπική άποψη πάντα -αν σου αρέσουν γυναίκες αυτού του σωματότυπου ,είναι μια χαρά..
Καλό... φαίνεται....Me lene maria 25 eton ime apo tin russia
Me lene maria 25 eton vriskome kalitheia se xoro diko mou pigeno ke se hotel koda stin perioxi mou sto sexy ta kano ola extos proktiko kalseme an thes na perasome telia 6938683682kanesex.com
Εδω τι παιζει ;;
Ναι.. αυτη ειναι...ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ - Thelo Sex
Είμαι Γυναικάρα και σε δέχομαι στο χώρο μου. Είμαι η Κάτια, Ελληνίδα 27 ετών και σε περιμένω σε δικό μου χώροthelosex.eu
με αυτην εχει παει κανεις? Μηπως ειναι η κοπελα που ηταν παλια στη Γκραβα που ηταν λιγο στη κοσμαρα της και ειχε πολλες γατες στο διαμερισμα της και χρεωνε 80€?
Εχουν το ιδιο τηλ με την χοντρη στην Καλλιθεα την γνωστη και φοβαμαι μην παθω αυτοΚαλό... φαίνεται....
Δοκίμασα και εγώ την Νικόλ, με εξερετικές εντυπώσεις.Ανταποκρινονται 100% σε οτι αφορα την ομορφια και το πολυ λεπτο σωμα...η μονη οφθαλμαπατη εχει να κανει με το υψος...βλεποντας τις φωτο την κανεις για πιο ψηλη αλλα ειναι δεν ειναι 1,45-1,50..παντως οσο μποι της λυπει αλλα τοσο τσαγανο εχει στο σεξ...
Alpula αδερφε σε ψαχνω θελω να παω με ατζυ, στειλε μου πμμοιράσου τις σκέψεις σου με τον συναγωνιστή
δεν έχει να σου στείλω κάτι!Alpula αδερφε σε ψαχνω θελω να παω με ατζυ, στειλε μου πμ
Που βρίσκουμε την Νικόλ; Γιατί φαίνεται να έχει κατέβει η αγγελία τηςΔοκίμασα και εγώ την Νικόλ, με εξερετικές εντυπώσεις.
Συγκαταλέγεται στην κατηγορία : Πουτσομεζές.
Είναι όντως πολύ κοντή, αλλά είναι χαλαρή, ευδιάθετη, περιποιητική και καθαρή.
Μπορεί να είναι 50€ για μια φορά, αλλά δεν σε πιέζει στον χρόνο, έχει πεντακάθαρο χώρο στο Π. Φάληρο, είναι καλή "οικοδέσποινα".
Οι καθαροί και ευγενικοί συναγωνιστές , που αρέσκονται να "τρώνε" TAPAS , θα περάσουν ευχάριστα.
Αν κοιτάξεις προσεκτικά φαίνεται το τηλ..Που βρίσκουμε την Νικόλ; Γιατί φαίνεται να έχει κατέβει η αγγελία της
Για ποια λες φιλε κανει καλη πιπα?Οντως 50€..με ελευθερο στοματικο χωρις καποτα...σεξ με καποτα εννοηται...φιλια στο στομα δεν κανει...για δυο εκτονωσεις δεν ξερω υποθετω αν τελειωσεις γρηγορα θα εχεις και δευτερη..εγω μονο μια εκανα και μετα το ριξαμε στη κουβεντουλα χαχα...παντως ειναι καλη περιπτωση οντως μικροκαμωμενη αλλα αντεχει τα σφυροκοπιματα και κανει καλη πιπα...
Που βρίσκουμε την Νικόλ; Γιατί φαίνεται να έχει κατέβει η αγγελία της
Η Νικολ στο Φαληρο που λετε, ειναι αυτη η αγγελια?
36ΧΡΟΝΗ ΚΑΥΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 6998293055 - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
Πήγα εγώ. Μια χαρά περασα και πανω απο ολα καθαρή! Μια χαρά τυπακι.ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ - Thelo Sex
Είμαι Γυναικάρα και σε δέχομαι στο χώρο μου. Είμαι η Κάτια, Ελληνίδα 27 ετών και σε περιμένω σε δικό μου χώροthelosex.eu
με αυτην εχει παει κανεις? Μηπως ειναι η κοπελα που ηταν παλια στη Γκραβα που ηταν λιγο στη κοσμαρα της και ειχε πολλες γατες στο διαμερισμα της και χρεωνε 80€?
Για ποια λες φιλε κανει καλη πιπα?
Ναι αυτη ειναιΗ Νικολ στο Φαληρο που λετε, ειναι αυτη η αγγελια?
36ΧΡΟΝΗ ΚΑΥΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 6998293055 - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr