ektrofeas_gatas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Τώρα θα το ψάξω και θα ενημερωθώ συμπαιχτα μου, ευχαριστώ πολύ!Δες τις λεπτομέρειες έχω γράψει....vfm με τίποτα σε μπορεί να θεωρηθεί πάντως
Τώρα θα το ψάξω και θα ενημερωθώ συμπαιχτα μου, ευχαριστώ πολύ!Δες τις λεπτομέρειες έχω γράψει....vfm με τίποτα σε μπορεί να θεωρηθεί πάντως
Φίλε.... δεν έχει δικό της χώρο.... δεν είναι για αυτό το τοπικΚαλησπέρα,
Εχει κάποιος άποψη για την παρακάτω?
Μελινα
Είμαι η Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ζουμερη με πιασίματακια ξανθιά μακριά μαλλιά μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι στο χώρο σου η ξενοδοχείο για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία η φαντασίωση δεκτά και ζευγάρια για ραντεβού καλέσε στο 6941539063 όλο το 24ωρο δέχομαι και σε χώρο...kanesex.com
Πολύ καλή επιλογή, γράψε όμως στο δικό της νήμα γιατί εδώ είναι το νήμα ανεξάρτητες με δικό τους χώροΚαλησπερα συναγωνιστες, πιστευετε οτι η Αντριαννα ειναι καλη επιλογη για εναν πρωταρη στην ολη φαση;
μοιράσου τις σκέψεις σου με τον συναγωνιστήΚαλησπερα συναγωνιστες, πιστευετε οτι η Αντριαννα ειναι καλη επιλογη για εναν πρωταρη στην ολη φαση;
Οντως 50€..με ελευθερο στοματικο χωρις καποτα...σεξ με καποτα εννοηται...φιλια στο στομα δεν κανει...για δυο εκτονωσεις δεν ξερω υποθετω αν τελειωσεις γρηγορα θα εχεις και δευτερη..εγω μονο μια εκανα και μετα το ριξαμε στη κουβεντουλα χαχα...παντως ειναι καλη περιπτωση οντως μικροκαμωμενη αλλα αντεχει τα σφυροκοπιματα και κανει καλη πιπα...Φίλε 50 ευρώ για τι προγραμμα; Μια ώρα με δυο εκτονώσεις;
Αν ναι, τότε μιλάμε για ευκαιρία
Φίλε για ποια λες... με ενδιαφέρουν οι τελείως πετιτ .
Ανταποκρινονται 100% σε οτι αφορα την ομορφια και το πολυ λεπτο σωμα...η μονη οφθαλμαπατη εχει να κανει με το υψος...βλεποντας τις φωτο την κανεις για πιο ψηλη αλλα ειναι δεν ειναι 1,45-1,50..παντως οσο μποι της λυπει αλλα τοσο τσαγανο εχει στο σεξ...Τύπε οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
Ωραιο γλυκο προσωπακι παρα τα 36 χρονια...κοντουλα, αδυνατουλα στυλ kylie minogueΦίλε από εμφάνιση λέει τίποτα? Στο πρόσωπο αξίζει ή τσουβαλι.για να μην σκιαχτεις?
Έγραφε σε μία αγγελία "διαθέτω και δικό μου χώρο" γι αυτό την έβαλα και εδώ. Πάντως γενικά και στο άλλο νήμα δεν έχω δει κάποιος να ξέρει κάτι.Φίλε.... δεν έχει δικό της χώρο.... δεν είναι για αυτό το τοπικ
Απλα στην αγγελία που είχες αναρτήσει ανέφερε πως δεν έχει δικό της χώρο για αυτό το ανέφερα κι εγώ ?Έγραφε σε μία αγγελία "διαθέτω και δικό μου χώρο" γι αυτό την έβαλα και εδώ. Πάντως γενικά και στο άλλο νήμα δεν έχω δει κάποιος να ξέρει κάτι.
Ναι δεν στηριζομαι σε αυτο που ειπε,απλα ανεφερε για 1,75 και 59 κιλα οπότε πόσο ψεμα να ειναι?Με τετοια χαρακτηριστικα θα βλεπεται οπως και να το κανουμεφίλε στα νιάτα μου είχα μια γκόμενα που έλεγε ότι μοιάζει στην κλώντια σήφερ.
το πίστευε τόσο βαθιά που δεν ήθελα να της το χαλάσω (επίσης έπαιρνε καλές πίπες )
ελπίζω να βοήθησα
Αυτο ψιλοφοβαμαι και ρωταω αν την ξερει καποιος,αλλιως ισως παω και αν ειναι φολα κανω μεταβολη..με τετοια το πιο πιθανό, όχι σίγουρο πάλι, θα "βλέπεται" ακόμα και αν είναι ασχημούλα στο πρόσωπο...
αν όμως το 175 ειναι 170 και το 59 είναι 65?
Περνω πάσα από τον φίλο και σας γράφω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία .Συνάντησα τη Νικόλ και ετσι είναι όπως τα περιέγραψε.Μικροκαμομενη ,petite, κοντουλα ,γλυκό πρόσωπο μια χαρά , αδύνατο σωματακι,μόνο στο στήθος η φωτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ,είναι αρκετά μικρό.Πολυ καλό στοματικό , cim,της αρέσει και το εχει.Καλή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της επαφής,αγκαλιές,με χουφτωνε και έσπρωχνε να μπω πιο βαθειά,δέχτηκε να τη περιποιηθώ ,69,φωνουλες ηδονής που εμένα με έφτιαξαν,δεν δίνει φιλιά,πάρα πάρα πολύ καθαρή ,όπως και ο χώρος ,έπαθα πλάκα ,δωμάτιο μπάνιο όλο το σπίτι σαν να είμαι στο δικό μου ...μιλάς άνετα μαζί της ,ευγενικη κοπέλα ,έχει θέμα με την καθαριότητα ,πρέπει να είσαι στη πέννα πεντακάθαρος,50 ευρώ ,κάνει και δεύτερη εκτόνωση με +20 μου είπε .Ήταν μέσα άλλες τρεις κοπέλες τη μία μου την πρότεινε για διπλό , αλλά θα φύγει σύντομα και παίζει και άλλη μία που κάνει παιχνίδι.Νομιζω τη λένε Βικτώρια 40αρα και εχω διαβάσει για αυτήν στο νήμα αναζήτηση milf call girl .Οι φωτό της αγγελίας της είναι στον ίδιο χώρο με της Νικολ.Σε αυτή τη τιμή και χωρίς hotel για μένα- προσωπική άποψη πάντα -αν σου αρέσουν γυναίκες αυτού του σωματότυπου ,είναι μια χαρά..Οντως 50€..με ελευθερο στοματικο χωρις καποτα...σεξ με καποτα εννοηται...φιλια στο στομα δεν κανει...για δυο εκτονωσεις δεν ξερω υποθετω αν τελειωσεις γρηγορα θα εχεις και δευτερη..εγω μονο μια εκανα και μετα το ριξαμε στη κουβεντουλα χαχα...παντως ειναι καλη περιπτωση οντως μικροκαμωμενη αλλα αντεχει τα σφυροκοπιματα και κανει καλη πιπα...