Λοιπόν πήγα και δοκίμασα την "Ξανθιά καλλονή ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ"
Link:
Βρισκεται στο Γκάζι σε ενα διαμέρισμα.
Σε καθοδηγεί να πας εκεί μέσω τηλεφώνου.
Όταν μπήκα μέσα είδα μία όμορφη κοπέλλα, μου είπε πως την λένε Μαρία από την Θεσσαλονίκη, η οποία ηταν πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες της αγγελίας.
Το βυζί τούμπανο 3αρι το οποίο είναι φυσικό!!!
Η ίδια και ο χώρος της πολύ καθαρος. Άλλωστε η ίδια έχει θέμα με την καθαριότητα (και εδώ που λέμε καλά κάνει).
Από το τηλέφωνο ακόμη σου λέει ότι για ακάποτο τσιμπούκι πρέπει να έισαι καθαρός αλλιώς δεν έχει...
Έχει πρόγραμμα των 50, 80 και 100 €. Εγώ πήρα των 50 (που καιρός για σπατάλες-άλλωστε τόσα μόνο βγάζει το ΑΤΜ).
Φιλάει αρκετά καλά και απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καποιο θέμα με το φιλί αρκεί να εισαι καθαρός.
Μου έκανε τσιμπούκι πολύ καλό και περιποιήθηκα και εγω αντίστοιχα το μουνάκι της που ήταν πεντακάθαρο.
Μετά γαμήσι σε ότι στάση θέλεις που συνοδεύεται από καλά ελληνικά προστυχόλογα... (αυτό το "μουρό μου" που λένε οι προερχόμενες από την ευρυτερη ρωσική επικράτεια κάπως μου κάθεται...)
Τέλος μπάνιο με καθαρή πετσετα και συζήτηση - μασαζ. Συνολικά κάθισα 40 λεπτά και πλήρωσα 50€.
Ειναι σαφως VFM για τις μέρες μας αφου λάβουμε υπ' όψιν ότι δεν έχεις έξοδα ξενοδοχειου και γαμάς και μία μουνάρα.
Μαράκι να είσαι καλά και θα τα ξαναπούμε...