Λοιπον συναγωνιστες καλημερα.γραφω σε αυτο το νημα γιατι η συγκεκριμενη δεν νομιζω πως πρεπει να μπει στην σελιδα με τα μασαζ.παμε λοιπον,ραντεβου εχτες το πρωι σε δικο της χωρο στην ν.ιωνια,επικοινωνια ευκολη με δυο τηλ.καμια σχεση με φωτο,η κοπελα ειναι γυρω στα 40 καστανοξανθο μαλι βυζι πεσμενο κ σωμα δεν το λες κ super.ενω στην φωτο λεει πως ειναι ιδια
.
αρχιζει ενα μασαζ αστα να πανε.Η ιδια μου λεει οτι ειναι σπουδασμενη σε ολα τα ειδη μασαζ κ το σεπτεμβρη θα παει στην κινα να κανει κ σεμιναριο,εδω παει το δευτερο
.
Μολις τελειωνει αυτο που λεει μασαζ μου λεει να γυρισω για να αρχισει το κλαρινο,εκει καπως το παλευε αλλα οχι σε τρομερα επιπεδα.Στα του σεξ τωρα τελειως παθητικη,ουτε μιλια ουτε λαλια,μονο μου ειπε να μην φωναζουμε κ μας ακουσει κανενας ( αλλη δουλεια δεν ειχαν στην ηρακλειου στις 12 το πρωι να ακουνε εμενα να φωναζω κ να βριζω
.)Παμε στο αποτελεσμα δεν αξιζει ουτε για μασαζ ουτε καν για ξεπετα για τα δικα μου στανταρ τουλαχιστον.μεχρι κ τα δοντια που ελειπαν κανα δυο απ την βιτρινα ηταν απο χρηση ζαμπον στην πλατεια βαθης.η τιμη της 30 μασαζ με στοματικο κ με επαφη 40.μου ειπε κ για 60 1 ωρα με δυο εκτονωσεις,τρομαρα της.γουστα ειναι αυτα εμενα παντως δεν μου αρεσε,σε αλλον μπορει ν αρεσει.that s all.