apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Λες να ειμαι ο Ζουπερμαν? Χθες εκανα ραντεβου μαζι της τελικα.Σοφία ο,τι καλύτερο. Ήρωας όποιος τη βρει
Λες να ειμαι ο Ζουπερμαν? Χθες εκανα ραντεβου μαζι της τελικα.Σοφία ο,τι καλύτερο. Ήρωας όποιος τη βρει
σε λιγο κοιτα ΠΜ...στο στελνω...Ρε παιδιά στείλτε κανά ΠΜ και μένα για το Σοφάκι που λέτε να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου!!! Ν έχετε την ευλογία του Κυρίου!!
αν και νεος θα παρακαλουσα αν θελετε να μου στειλετε και εμενα για τη σοφια...σε λιγο κοιτα ΠΜ...στο στελνω...
δασκαλε για ενημερωσε και μενα σε Pm .......ειμαι πολυ κοντα στο στεκι που προαναφερθηκε εκτος και εχει φυγει απο εκει.ευχαριστω........σε λιγο κοιτα ΠΜ...στο στελνω...
Καλησπέρα,
Συνάντηση κάπου κοντά στην Λεωφ. Ηρακλείου στην Νέα Ιωνία, χώρος τυπικό διαμέρισμα αναμονή και με ντούζ. Η Όλγα ψηλή, 3άρι στήθος, ωραίο κωλαράκι, πρόγραμμα της ώρας με 2 πιστολιές, ακα στοματικό αν το επιθυμεί ο πελάτης, στα €50, υπήρχε και άλλη μια κοπέλα κοντά στα 50 αλλά δεν την είδα.
(όπου *** kanesex)
Kοντα στην Αχαρνων ειναι φιλε...!Τουλαχιστον εκει την αφησα πριν 2 μερες ;)δασκαλε για ενημερωσε και μενα σε Pm .......ειμαι πολυ κοντα στο στεκι που προαναφερθηκε εκτος και εχει φυγει απο εκει.ευχαριστω........
Καλησπέρα και από μένα παίδες.
Διάβασα χθες την παραπάνω αγγελία και είπα να πάω..
..στο τηλέφωνο που πήρα δεν μίλησα με καμία Όλγα (μάλλον λείπει απ' ότι μου είπε η κοπέλα που μίλησα) και σε ερώτηση αν θα έρθει και πότε
δεν ήξερε να μου απαντήσει.
anyway, αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκι και να πάω τελικά.
Δυστυχώς αυτό που αντίκρισα δεν μου άρεσε και έκανα την μαλακία να κάτσω.
30€ πρόγραμμα μισής ώρας πήρα για να τελειώνω και να φύγω.
Μασάζ ανύπαρκτο, Πίπα (με σκούφο) ανύπαρκτη. Εννοείται δεν συνέχισα για sex γιατί η τύπισσα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.
Επίσης χώρος άθλιος.
(για την ιστορία η τύπισσα λέγεται Ναταλία είναι Ελληνορωσίδα και 42yo).
Μόνο η Όλγα αξίζει και αυτό λόγω της ηλικίας της. Η άλλη είναι μπαζο 40+. Και εγώ που την είδα έφυγα ευγενικά.Καλησπέρα και από μένα παίδες.
Διάβασα χθες την παραπάνω αγγελία και είπα να πάω..
..στο τηλέφωνο που πήρα δεν μίλησα με καμία Όλγα (μάλλον λείπει απ' ότι μου είπε η κοπέλα που μίλησα) και σε ερώτηση αν θα έρθει και πότε
δεν ήξερε να μου απαντήσει.
anyway, αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκι και να πάω τελικά.
Δυστυχώς αυτό που αντίκρισα δεν μου άρεσε και έκανα την μαλακία να κάτσω.
30€ πρόγραμμα μισής ώρας πήρα για να τελειώνω και να φύγω.
Μασάζ ανύπαρκτο, Πίπα (με σκούφο) ανύπαρκτη. Εννοείται δεν συνέχισα για sex γιατί η τύπισσα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.
Επίσης χώρος άθλιος.
(για την ιστορία η τύπισσα λέγεται Ναταλία είναι Ελληνορωσίδα και 42yo).
κι'απο μενα μια απο τα ιδια....η μανταμ- μανατζερ αγενης οσο δε παει. η ναταλια το παλευε με το λεγειν αλλα απο εμφανιση......ο χωρος απεριγραπτος,παρακμιακοςΜόνο η Όλγα αξίζει και αυτό λόγω της ηλικίας της. Η άλλη είναι μπαζο 40+. Και εγώ που την είδα έφυγα ευγενικά.
φιλαρακο....κοντα στον γρηγορη(ο χωρος που ειχε παλια η ελενα)...μια ξανθια?
ναι, πολύ κοντά στον Γρηγόρη είναι. (πάνω από ένα γυμναστήριο με την ονομασία Planet)
δεν ξέρω ποιον χώρο είχε παλιά η Έλενα, πρώτη φορά πήγα.
Αδερφακι σορυ αλλα σε ποια σελιδα ειναι η κριτικη για την τινα. 10 σελιδες πισω δεν την ειδα...
Στο αντιγράφω παρακάτω για να διευκολύνω...
<<Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα την Τίνα και είπα να γράψω μια κριτική εδώ μιας και η κοπέλα δεν έχει δικό της προφιλ.
Καταρχήν η κοπέλα έχει χώρο στην Πλατεία Αττικής σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Η συννενόηση πολύ εύκολη, το γνωστό κόλπο περιμένεις στην έξοδο κάνεις τηλεφώνημα και σου ανοίγει και είσαι μέσα. Η κοπέλα όπως στις φωτο, 30αρά, μέτριο προς αδύνατο σώμα, ελάχιστα χαλαρο, μικρό στήθος. Συμπαθητική φάτσα, ωραία επικοινωνία, σε σώμα πρόσωπο θα έβαζα 7, σε επικοινωνία 8.
Κάνουμε μπανάκι τώρα και αρχίζουν τα ωραία...Η κοπέλα είναι pse σκυλί του πολέμου... με περίμενε με ανοιχτά τα πόδια τρίβοντας το μουνάκι οπότε κι εγώ έπεσα κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά! Αφού την έλιωσα άρχισε κι αυτή πιπες, μετά καβάλημα και μετά κώλο για αρκετή ώρα...Είχαμε αρκετές εναλαγές στάσεων και φυσικά το τελείωμα όλα στο πρόσωπο την έκανα καινούργια...Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια βρισίδια, πάρτα μωρή, γάμα με και τέτοια.
Σας λέω η κατάσταση ήταν όλα τα λεφτά...Διαθεση στο σεξ 10 με τόνο!
Οπότε από εμφάνιση μέτρια, επικοινωνία καλή και γαμήσι τούρμπο. Δωράκι 50ευρώ. Πάντα επιτυχίες!>>
δεν ανοιγει...Έχει κατέβει η αγγελία μήπως?