seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Σε ποια αναφέρεστε ρε παιδιά?Μάλλον εννοεί ότι στον χώρο της έχει κάμερες
Σε ποια αναφέρεστε ρε παιδιά?Μάλλον εννοεί ότι στον χώρο της έχει κάμερες
ΦίλεΜπορεί να φανώ κουραστικός μιας και έχουν γραφτεί πολλά για τη θεια Ελένη , αλλα θέλω να συμπληρώσω το σημερινό . Μετα απο πολυ καιρό πήγα στη θεια Ελένη . Μαλλί κοντό ωραίο κούρεμα , βάψιμο φανταστικό στο πρόσωπο , η κλασική μεταξωτή ρόμπα . Τσιγάρο στο χωλ και κουβέντα . Μπανάκι και μέσα . Αδέρφια η γυναίκα έχει χάρισμα . Άφησα το Μασαζ για το τέλος . Τρελή πιπα , συμμετοχή σε όλη τη φάση και στο τέλος ολα στο στόμα . Μετα ξάπλωσα για Μασαζ φοβερό και οταν τελείωσε νόμιζα ότι ήμουνα σε άλλο κόσμο . Κλασική αξία . Τίποτα άλλο !!!
Δεν κάνει σεξ λέει αλλά κάνει καμασουτρα!!!Το καλύτερο ερωτικό μασάζ ελληνιδα φοιτήτρια 20 χρόνων
Αληθινή φοιτήτρια 20 χρόνων πανέμορφη κάνει το καλύτερο ερωτικό μασάζ .ερωτικό μασάζ ή μασάζ με εκτονωση η μασάζ nuru.για όσους θέλουν ποιότητα .τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ γουατσαπ μόνον μυνήματα καλύτερα λόγω σχολής .6948461770. φανταστικό καμασουτρα 50 ευρώ νουρου 50 ευρώ .τάντρα 50 ευρώ...kanesex.com
Γνωρίζετε κάτι....; Μίλησα μαζί της και λέει έχει δικό της χώρο και μένει μόνη της....
Φίλε πιο πάνω, στο νημα για ανεξάρτητες, έγραψε ο menoly5 που πήγε μαζί της ότι ακόμα κλαίει τα λεφτά του και ότι ειχε την χειρότερη εμπειρία μαζί της. Οπότε μάλλον πρόκειται για φόλα ολκήςΤο καλύτερο ερωτικό μασάζ ελληνιδα φοιτήτρια 20 χρόνων
Αληθινή φοιτήτρια 20 χρόνων πανέμορφη κάνει το καλύτερο ερωτικό μασάζ .ερωτικό μασάζ ή μασάζ με εκτονωση η μασάζ nuru.για όσους θέλουν ποιότητα .τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ γουατσαπ μόνον μυνήματα καλύτερα λόγω σχολής .6948461770. φανταστικό καμασουτρα 50 ευρώ νουρου 50 ευρώ .τάντρα 50 ευρώ...kanesex.com
Γνωρίζετε κάτι....; Μίλησα μαζί της και λέει έχει δικό της χώρο και μένει μόνη της....
Thx γτ δν πρόσεξα τν κριτική που λες!!!!Φίλε πιο πάνω έγραψε ο menoly5 που πήγε μαζί της ότι ακόμα κλαίει τα λεφτά του και ότι ειχε την χειρότερη εμπειρία μαζί της. Οπότε μάλλον πρόκειται για φόλα ολκής
Σελιδα 6706, τα γράφει αναλυτικάThx γτ δν πρόσεξα τν κριτική που λες!!!!
Κ δε γαμιεταιΤο καλύτερο ερωτικό μασάζ ελληνιδα φοιτήτρια 20 χρόνων
Που είναι αυτή η σελίδα....Σελιδα 6706, τα γράφει αναλυτικά
Χαχα σωστόςΚ δε γαμιεται
Μπορει να διαβασετε παρεα για την εξεταστικη της ομως
Οκ τ βρήκα....thx πάντως!!!!Σελιδα 6706, τα γράφει αναλυτικά
ειναι αναρτημενη στον πινακα ανακοινωσεων του β ΚΑΠΗ αμπελοκηπωνΑγγελια για τη θεια Ελενη αν ειναι ευκολο φιλος...σε ευχαριστω
που ειναι η ανάρτησηΟκ τ βρήκα....thx πάντως!!!!
που ειναι η ανάρτηση
Μηπως η Nicole είναι η Νικη που δούλευε στο σπιτι με μιλφ της οδού Αλκαμένους;κοιτα ειναι μια γυναικα κοντα στα 50 με οτι συνεπάγεται αυτο, ψιλοκανονικο σωμα προς το τσουπωτο(οχι χοντρη), περιποιημενη παντα σε νυχια και τετοια, δεν λεει οχι σε τιποτα αν δν εισαι καφρος, αν πας πεντακαθαρος και λαμπαδα παιζει και ακα φλογερα, αφηνει να τελειωσεις στο στομα, κωλο δεν δίνει και η τιμη 20€ η μια φορα, 40€ το μισαωρο και 60€ η ωρα.... αν θες την γνωμη μου και να σου αποκαλυψω εγω τι κανω, παω πρωτα εκει για τα χοντρα και μετα καπακι Χωματιανου11β για τα ρεστα μου
Η Τζούλια από το Διδυμου 27, για το εικοσάρικο μιά χαρά, τώρα με τις τιμές που ζητάει.. καλές δουλειές ευχομαιΕίναι αυτή που δούλευε σε ένα μπουρδέλο και λένε ότι είναι χοντρή και φουλ από κόλο
ΝαιΜηπως η Nicole είναι η Νικη που δούλευε στο σπιτι με μιλφ της οδού Αλκαμένους;
Δείχνει χοντρή!!! Αυτό το σπυρί στο μουνί με κάνει να πω ΌΧΙ!!!Για αυτη την αγγελια εχουμε καποια πληροφορια ...
ΑΠΟΨΕ ΣΤΑΖΩ ΚΑΥΛΑ
Γεια σουυυ Είμαι η Τάνια 32 χρόνων και ψάχνω κάποιον να μετρήσω πόντο πόντο τις τρυπούλες μου.. Η γλώσσα μου θα σε καταπλήξει… Αν σ’αρεσουν οι ψηλές με πιασίματα και πολύ καύλα στείλε μου.. Στόχος μου να βογγάς από ηδονή και να στάζεις από καύλα… Σε περιμένω στο χώρο μου με το ανάλογο δωράκι…...kanesex.com
Πιο μεγάλο κι από του Μεταξά το όχι .Δείχνει χοντρή!!! Αυτό το σπυρί στο μουνί με κάνει να πω ΌΧΙ!!!
Έχουμε τηλ ?Για αυτη την αγγελια εχουμε καποια πληροφορια ...
ΑΠΟΨΕ ΣΤΑΖΩ ΚΑΥΛΑ
Γεια σουυυ Είμαι η Τάνια 32 χρόνων και ψάχνω κάποιον να μετρήσω πόντο πόντο τις τρυπούλες μου.. Η γλώσσα μου θα σε καταπλήξει… Αν σ’αρεσουν οι ψηλές με πιασίματα και πολύ καύλα στείλε μου.. Στόχος μου να βογγάς από ηδονή και να στάζεις από καύλα… Σε περιμένω στο χώρο μου με το ανάλογο δωράκι…...kanesex.com
Τυπε της Ζ ΜΑΚ???Έχουμε τηλ ?