lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 719
- Πόντοι
- 361
Μπάζα για πέταμα μην το σκέφτεσαι χάλια μαύρα
Μπάζα για πέταμα μην το σκέφτεσαι χάλια μαύρα
Καλημέρα σε όλους δεν βλέπω κάπου η κοπέλα να κάνει πρωκτικό και η τιμές είναι αυτές που γράφει??αξίζει η κοπέλα?Παίζει να το έχω ανεβάσει πάνω από 5 φορές και το έχω στείλει πάνω από 30.
Μια αναζήτηση και το βρίσκεται παιδιά.
Γράψτε και την κριτική σας όσοι δοκιμάζεται εκτός και αν μόνο περνετε τηλέφωνα.
Κουβανεζα καυτο προγραμμα ! 6934783829
Ειμαι ενα σεξυ κοριτσι 25 χρονων, η καυτή Σοφία. μια απο τι καλύτερες πουτάνες με τατουάζ και καυτό κορμί, από την κούβα. το ύψος μου είναι μόνο 1,50μ, αλλά θα σε ταξιδέψω με το καλλίγραμμο σώμα μου. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι το τελειο petit καυλάκι για το...kanesex.com
Καλημέρα σε όλους δεν βλέπω κάπου η κοπέλα να κάνει πρωκτικό και η τιμές είναι αυτές που γράφει??αξίζει η κοπέλα?
Ναι ένα παλικάρι ποιοι πάνω γράφει για πρωκτικόπουθενά δεν γράφει για πρωκτικό. Εφόσον αυτές τις τιμές έχει στην αγγελία αυτές θα είναι. Έχει ειπωθεί κάτι διαφορετικό;
Έχεις τά τηλ;; μου στέλνειςΚαλημέρα φίλε, έχεις πληροφορίες για την Ιουλία;
Είναι τουλάχιστον 4 κοπέλες στη περιοχή της ΚαλλιθέαςΚαλημερα καποια γνωμη ;
27 ΧΡΟΝΗ ΚΑΥΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ
Άννα 27χρονη ανεξάρτητη γεννημένη για να ικανοποιώ όλους τους άντρες. Μην διστάσεις να μου αποκαλύψεις όλες σου τις κρυφές επιθυμίες και να σου τις κάνω πράξεις. Έχω δικό μου χώρο αλλά έρχομαι και σε δικό σου η και σε ξενοδοχείο σε όλη την Αθήνα. Ραντεβού κάνω από τις 14:00 έως και τις 05:00 το...kanesex.com
Πας για μια βγαίνουν 4 χαχα θα σου πιουν κ την τελευταία σταγόναΕίναι τουλάχιστον 4 κοπέλες στη περιοχή της Καλλιθέας
Απλα ρωτας ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμεραΠας για μια βγαίνουν 4 χαχα θα σου πιουν κ την τελευταία σταγόνα
Α οκ τότε, νόμιζα ήταν κομπανία κ πηγαίνεις για εκτέλεση thksΑπλα ρωτας ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα
Ακομα τρεχω, γρια...βυζια στο πατωμα και στομαχι τεραστιο
Είχε πρωκτικό και το έβγαλεΝαι ένα παλικάρι ποιοι πάνω γράφει για πρωκτικό
Έχουμε κάποια εικόνα πως είναι ηλικίες κτλ;Είναι τουλάχιστον 4 κοπέλες στη περιοχή της Καλλιθέας
Γιατι και να μου τις συστησει θα τις ξερω απο τι ρωτησα ηλικιας 30-35 ειναιΑ οκ τότε, νόμιζα ήταν κομπανία κ πηγαίνεις για εκτέλεση thks
Όπως οι περισσότερεςΟύτε εβδομάδα δεν το κράτησε
Λογικά θα την ξέσκισαν και το μετάνιωσε
Λοιπόν την κοπέλα την έχω πάρει αρκετές φορές και έχω γράψει κριτική...την εψηνα για πρωκτικό και δεν δεχόταν... Ξαφνικά στο άκυρο είδα ότι έγραψε στην αγγελία της ότι δέχεται και πρωκτικό με +30€ αλλά δεν μπόρεσα να πάω να την πάρω λόγο οικονομικών.πουθενά δεν γράφει για πρωκτικό. Εφόσον αυτές τις τιμές έχει στην αγγελία αυτές θα είναι. Έχει ειπωθεί κάτι διαφορετικό;
Ειχα ανέβει το Σάββατο πλατεία Αμερικής για μια δουλειά και πέρασε από δίπλα μου.Λοιπόν την κοπέλα την έχω πάρει αρκετές φορές και έχω γράψει κριτική...την εψηνα για πρωκτικό και δεν δεχόταν... Ξαφνικά στο άκυρο είδα ότι έγραψε στην αγγελία της ότι δέχεται και πρωκτικό με +30€ αλλά δεν μπόρεσα να πάω να την πάρω λόγο οικονομικών.
Όντως το άλλαξε και έβγαλε το πρωκτικό και της έστειλα μήνυμα.
Μου απάντησε ότι είχε πρωκτικό για 2-3 μέρες αλλά επειδή δεν άντεχε το έβγαλε .... Δεν ξέρω αν θα δεχτεί σε εμένα να την πάρω το υπέροχο μικρό κωλαράκι της όταν πάω ξανά για ραντεβού μια καί πλέον είμαι συχνός πελάτης της αλλά σίγουρα κάποιοι τυχεροί από εδώ μέσα τις άνοιξαν την πίσω πόρτα και δυστυχώς δεν έγραψαν τίποτα για την εμπειρία τους.
Ειχε τικ τοκ αλλα μαλλον το εχει διαγράψειΕιχα ανέβει το Σάββατο πλατεία Αμερικής για μια δουλειά και πέρασε από δίπλα μου.
Είναι λίγο αδύνατη ή μου φανηκε?