ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.208
- Πόντοι
- 5.006
:oαν λες για την καρολινα,οχι.βλεπεις ειναι ερωτευμενη με ενα καλοπαιδο απο εδω μεσα,και δεν κανει πολλα ραντεβου..ερωτας γαρ...
Υ.Γ.ναι.
:oαν λες για την καρολινα,οχι.βλεπεις ειναι ερωτευμενη με ενα καλοπαιδο απο εδω μεσα,και δεν κανει πολλα ραντεβου..ερωτας γαρ...
Υ.Γ.ναι.
.... ποιο να ειναι αυτο το πιλοπαιδο αραγε ποιος να ειναι στιβω το κεφαλι μουαν λες για την καρολινα,οχι.βλεπεις ειναι ερωτευμενη με ενα καλοπαιδο απο εδω μεσα,και δεν κανει πολλα ραντεβου..ερωτας γαρ...
Υ.Γ.ναι.
λιγο ακομα,αν σκεφτεις θα το βρεις........ ποιο να ειναι αυτο το πιλοπαιδο αραγε ποιος να ειναι στιβω το κεφαλι μου
σταματα εσυ!
λιγο ακομα,αν σκεφτεις θα το βρεις....
... θα φτιαξω ενα διπλο ζεστο λατε καραμελα , θα βαλω κατω το νημα να το σκαλισω και δεν μπορει θα μου ερθει με τη μια , λοιπον ξεκιναωλιγο ακομα,αν σκεφτεις θα το βρεις....
το πρωτο γραμμα ειναι το π....δεν σου λεω αν ειναι ελληνικο η αγγλικο,για να σε δυσκολεψω.... θα φτιαξω ενα διπλο ζεστο λατε καραμελα , θα βαλω κατω το νημα να το σκαλισω και δεν μπορει θα μου ερθει με τη μια , λοιπον ξεκιναω
ωραιος...Για όσους ψάχνουν τη βυζαρού Στεφανία απ το πρώην Γ Σεπτ 99...
www.xe.gr/health/MASER|ad-305639025.html#]http://www.xe.gr/health/MASER|ad-305639025.html#[/url]
εκδίδετα σε ρετιρε Σόλωνος και Εμμ Μπενάκη γωνία...έχει και τσατσά τη μιλφογκιλφ Εύα, που ήταν και στο Γ Σεπτ 99. Είναι μια με 5,5άρια μαστάρια, εκδιδόταν παλιά ως Ελεονώρα με μια φίλη της σε διαμέρισμα στην Αγ. Μελετίου...της είχα ψεκάσει 2-3 φορές τις βυζάρες. Αποχώρησα γιατί έψαχνα κάτι καινουριο και επειδη δεν εχω λεφτά για πέταμα...
ο μουστακιας τρωει καλα....Ρε κερατάδες με καυλαντιζετε ε!!! Δε πειράζει το κορίτσι γαμιεται κ παλι, τυχεροί όσοι φάνε ζέστη σοκολατιτσα
..Για όσους ψάχνουν τη βυζαρού Στεφανία απ το πρώην Γ Σεπτ 99...
εκδίδεται σε ρετιρε Σόλωνος και Εμμ Μπενάκη γωνία...έχει και τσατσά τη μιλφογκιλφ Εύα, που ήταν και στο Γ Σεπτ 99. Αυτη είναι μια με 5,5άρια μαστάρια, εκδιδόταν παλιά ως Ελεονώρα με μια φίλη της σε διαμέρισμα στην Αγ. Μελετίου...της είχα ψεκάσει 2-3 φορές τις βυζάρες-τώρα δεν μπαίνει μέσα. Αποχώρησα γιατί έψαχνα κάτι καινουριο και επειδη δεν εχω λεφτά για πέταμα...
γιατί λεφτά για πέταμα anatol;; τόσο χάλια το 5άρι; 35ευρώ λεει
Νάντια Μιλφ και Στέλλα Αιγάλεω σε ξενοδοχείο, Μαρία Μολδαβή και Καρολίνα Βραζιλιάνα σε ξενοδοχείο αλλά και στον χώρο σου. Όλες 50 ευρώ με δύο πιστολίδια, η Βραζιλιάνα λέει +10 για το δεύτερο πιστόλι (δεν την έχω πάρει) αλλά στο τηλ με παζάρεμα μου το κατέβασε στα 50 για δύο άνευ μασάζ.
η φωτο ψευτικη.η συγκεκριμενη,βαζει αγγελιες,και εκτος αθηνων.πατρα,βολο,κτλ,κτλ,κτλ....καλησπέρα έχει τύχει κάποιος συναγωνιστής να έχει συνευρεθεί με την συγκεκριμένη??? σε δικό της χώρο Κυψέλη μου είπε
Τελικά η Καρολίνα Βραζιλιάνα τι λέει από εμφάνιση;
Για να μην έχετε απορία εφόσον γνωρίζετε το τηλέφωνο της πληκτρολογηστε το στη μηχανή αναζήτησης γνωστού κοινωνικού δικτύου και θα δείτε πως ειναιΤην ίδια απορία έχω κι εγώ
Για να μην έχετε απορία εφόσον γνωρίζετε το τηλέφωνο της πληκτρολογηστε το στη μηχανή αναζήτησης γνωστού κοινωνικού δικτύου και θα δείτε πως ειναι