ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.208
- Πόντοι
- 5.006
μασατζιδικο στην καλλιθεα.
μασατζιδικο στην καλλιθεα.
ακροπολις μασαζ.
Εδώ
και εδώ
όπου ****** αφροδιτη.club
πατησιων στο υψος της γαλατσιου?...ρε καυλιαριδες....πριν απο μερες πηρα τηλεφωνο μια για να κανω κανενα κασκαντεριλικη και μου ειπαι οτι εχει το σπιτι της καπου πατισιων και γαλατσιου....και γαμω το αλζχαιμερ μου γαμω εχασα το τηλεφωνο της κυριας(γιατι απο το τηλεφωνο κυρια την ακουσα και μαλλων μεγαλοκυρια πρεπει να ειναι)και το ψαχνω γιατι με βολευει η περιοχη.....
Ξερει κανενας?
Το μόνο που μπορώ να ξέρω από τις φωτογραφίες, είναι λιγα τα 50€ που δίνει, ιδιαίτερα αν μένει και σε δυσπρόσιτη περιοχή!καλησπερα παιδια,ξερουμε τπτ για την κοπελια
Ελεεινη ελληνιδα με πολλές ιδιοτροποιες και ένα καψουλιΤο μόνο που μπορώ να ξέρω από τις φωτογραφίες, είναι λιγα τα 50€ που δίνει, ιδιαίτερα αν μένει και σε δυσπρόσιτη περιοχή!
ξερουμε τιποτα για την λεγαμενη.Την εχει παρει κανενας
Λοιπον....η φωτο της μαγκυ πολυ ωραια ειναι..αλλα να εχει χωρο,και να την πηδηξεις με ενα 50αρικο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!...παμε παρακατω..πρεπει να ειναι ο χωρος της ελενας,κοντα στην πλατεια κολιατσου.γεματουλα θεια,με βυζαρες..στο 50αρικο μια πιστολια.αυτα.ξέρεις μήπως κανείς κάτι για αυτή?
Λοιπον....η φωτο της μαγκυ πολυ ωραια ειναι..αλλα να εχει χωρο,και να την πηδηξεις με ενα 50αρικο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!...παμε παρακατω..πρεπει να ειναι ο χωρος της ελενας,κοντα στην πλατεια κολιατσου.γεματουλα θεια,με βυζαρες..στο 50αρικο μια πιστολια.αυτα.
αυτον τον κωλο?....αχχαχαχααχαχαχχααχαχαχχαχαχα.....παιχτη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!Πας δηλαδή γιαυτό το κωαλαράκι και πηδας μια γεματούλα θεία από ότι κατάλαβα θα παρω παντως αυριο τηλέφωνο να δω τι παίζει και θα ενημερώσω και συναγωνιστές.Αν μου πουν πως θα βρω αυτό τον κώλο φυσικά και θα πάω
Καλησπέρα ποιος φιλος θα μου πει τι υπαρχει αλλα και α ξιζει με 50ε 2 μπιστολιες....