professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
Μέ τό συμπάθιο δηλαδης... Αλλά ας αναλάβει ο karipidis μέ τήν συγκεκριμένη περίπτωση..... Εγώ σηκώνω τά χέρια
....πες μου έναν λογαριασμό σου να σου βάλω ένα δωράκι γιατί από χθες μ όλο αυτό έχω φουλάρει σε μήνυματα και κλήσεις, που θέλουν τρελό γαμησι μαζί μου ΧΑΧΑΧΑΧΑ !Να δω που θα τα χώσω τόσα ραντεβού!Ναι.. Ότι πεις.. Τεσπα στην αρχή είχε φάση τώρα όμως ψιλό βαρέθηκα.. Τσάο..
φιλε μου εχω δικη μου κομμωτριαΜέ τό συμπάθιο δηλαδης... Αλλά ας αναλάβει ο karipidis μέ τήν συγκεκριμένη περίπτωση..... Εγώ σηκώνω τά χέρια
να πας να φτιαξεις τα νυχια σου ...δικια μας ειναι....πες μου έναν λογαριασμό σου να σου βάλω ένα δωράκι γιατί από χθες μ όλο αυτό έχω φουλάρει σε μήνυματα και κλήσεις, που θέλουν τρελό γαμησι μαζί μου ΧΑΧΑΧΑΧΑ !Να δω που θα τα χώσω τόσα ραντεβού!
Τρέχω τώρα ,γεια !!!!
Όχι κασέρι ρε αδελφέ παρμεζάνα πάει σε αυτό μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτή την ζωή!!!!Ρε μαλακα... μη χρησιμοποιείς δικές μου λέξεις, θα με πάρει και μένα η μπάλα και δε φταίω... εγώ είμαι ένας απλός θεατής... έχω κάνει ένα ωραίο σάντουιτς με προσούτο, ρόκα, κασέρι, ντομάτα από κήπο σε ένα ζαπατάκι φρέσκο, ζεστό ζεστό μόλις το πήρα.
Αν είναι από Θεσσαλονίκη ο τύπος @jormakka , όλα τα κίτρινα είναι κασέρια!!! Πόσο πιο απλό;;;;Όχι κασέρι ρε αδελφέ παρμεζάνα πάει σε αυτό μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτή την ζωή!!!!
Σωστό και αυτό,Αν είναι από Θεσσαλονίκη ο τύπος @jormakka , όλα τα κίτρινα είναι κασέρια!!! Πόσο πιο απλό;;;;
φρογκ Τσιαπατακι το λενε μωρε.. παντως εβαλες κομπλε υλικα μεσα.. ΚαλημεραΡε μαλακα... μη χρησιμοποιείς δικές μου λέξεις, θα με πάρει και μένα η μπάλα και δε φταίω... εγώ είμαι ένας απλός θεατής... έχω κάνει ένα ωραίο σάντουιτς με προσούτο, ρόκα, κασέρι, ντομάτα από κήπο σε ένα ζαπατάκι φρέσκο, ζεστό ζεστό μόλις το πήρα.
φρογκ Τσιαπατακι το λενε μωρε παντως εβαλες κομπλε υλικα μεσα.. Καλημερα
μπορει να βρεις σε ντελικατεσεν αλλα θα το πληρωσεις καλα. κ αλλη φορα βαλε μοτσαρελα. Ακου με της δουλειας ειμαιΡε συ το έχει η Εστία στο Λευκό και λέω μια μέρα δε γαμιεται θα φτιάξω δικό μου. Γαμησε, ψηνομαι να βρω και κανένα καλό ψαγμένο προσούτο τώρα, όχι από σούπερ.
μπορει να βρεις σε ντελικατεσεν αλλα θα το πληρωσεις καλα. κ αλλη φορα βαλε μοτσαρελα. Ακου με της δουλειας ειμαι
δεν το χρησιμοποιω αλλα ξερω οτι αν εχουν απο Ναπολη ειναι καλο. κ να λεει αργης ωριμανσης.. ξερεις το καλο το αφηνουν σε σκοτεινο χωρο 3-6 μηνες σκεπασμενο με χοντρο αλατι να "ψηθει". μεχρι εκει εχω γνωση φιλεΘα πάω σήμερα λογικά. Έχεις κάτι κατά νου να ζητήσω;
Τζο κουκλαρα μου μαναρα μου ζουζουναρα μου εσυ οποιοσ σε πειραξει εδω....πες μου έναν λογαριασμό σου να σου βάλω ένα δωράκι γιατί από χθες μ όλο αυτό έχω φουλάρει σε μήνυματα και κλήσεις, που θέλουν τρελό γαμησι μαζί μου ΧΑΧΑΧΑΧΑ !Να δω που θα τα χώσω τόσα ραντεβού!
Τρέχω τώρα ,γεια !!!!
αν μπορεις στειλε μου και εμενα το τηλ τησ κοπελα σε μνμ και θα σοθ στειλω και εγω εναν δυναμιτη μωρο αληθεια δεν ειμαι απο αυτους που δεν μιραζονταιΛοιπόν μετά από σχεδόν 20 μέρες που μοιράστηκα μαζί σας αυτό το κορίτσι έχω να πω τα εξής.
1 Έδωσα το τηλέφωνο της σε πάνω από 40 άτομα.
2 Κανένας από αυτά τα 40+ άτομα ΔΕΝ μοιράστηκε μαζί μου κάποιο άλλο (κρυφό)κορίτσι που έχει καβατζα.
3 Ρε παλικάρια μόνο ένας
(δεν λέω το name του χωρίς την άδεια του)
Μου έγραψε την εμπειρία του.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ???
Τι γίνεται με εσάς μου λέτε?
Δεν μοιράζεστε τις οποίες πληροφορίες έχετε ΔΕΝ μοιράζεστε ούτε την εμπειρία σας να ξέρουμε και οι υπόλοιποι???
Όσοι δοκιμάσατε κάντε τον κόπο να μου δώσετε info γυρίζω αύριο από επαρχία και λέω να την δοκιμάσω.
Άντε να δούμε ....
Εχει χτυπήσει και είναι εκτός.Παιδες η μαγια δουλευει ακομα;
Μοτσαρελα θελει και κατι να γλυστραει, λιγη πεστο σως, κατι τεσπαΌχι κασέρι ρε αδελφέ παρμεζάνα πάει σε αυτό μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτή την ζωή!!!!
Τσιρκο εισαι και φαινεσαι απο μονος σου γελοιε..Ανέφερα το όνομα της και πλάκωσε το τσίρκο medrano (θεός χωρεστο και αυτό)
Φιλε τραγελαφικές καταστάσεις
Και εσυ δινεις την εντυπωση οτι εισαι ηλιθιος, αλλα δεν το κανουμε και θεμα..Απάντηση : έχετε δώσει τέτοια εντύπωση. (τελεία)
Το να γαμιεσαι για χρήματα και να σαι τρελή δεν το λες και τύχη.. Αλλά οκ.. Άσε τον τρελό στη τρελα του λένε
Εσύ το σκάσεις από ίδρυμα κλωνε της Αγίας τετρας.....Ρε αυτή ειναι για ίδρυμα δε πάει καλά..