kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.793
- Πόντοι
- 4.496
Για να ενισχύσεις την άποψή σου, καλό θα ήταν να αποσύρεις το χαρακτηρισμό για την εργαζόμενη, τη στιγμή που βλέπεις πως και η ίδια αντιδρά. Δεν είναι σωστό και δεν προσδίδει κύρος στην κριτική σου. Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να μην ασχοληθεί σχεδόν κανένας με το δάσος το οποίο είναι το σχόλιο του @Josex παρά να ασχοληθούν όλοι με το δέντρο που είναι ο χαρακτηρισμός σου στην κοπέλα (που δεν ξέρουμε καν αν εννοεί την ίδια)Γιατί είναι δύσκολο οι ηλιθιοι άνθρωποι να δεχτούν την άποψη κάποιου επειδή έρχεσαι σε αντίθεση με την δική τους άποψη;
Το ότι δεν δέχεστε την άποψη μου είναι δικό σας πρόβλημα όχι δικό μου..
Το φορουμ είναι ανοιχτό και ελεύθερο και ο κάθε ένας μπορεί να εκφέρει την γνώμη του και την άποψη του. Το φόρουμ δεν υπάρχει για να εκφερετε ΜΌΝΟ η άποψη σας..
Δεν σου αρέσει η άποψη μου; πρόβλημα σου.. Λυστο με τον εαυτό σου.. Με τα ψυχολογικά σου που έχεις εσύ και η άλλη όχι μαζί μου.. Πήγαινε στην θεματική ενότητα (λέμε τώρα) της τρελό τζοανας που έχει 1000+ σελίδες και αναλύστε το εκεί..
Λες και με ενδιαφέρει εμένα αν θα κάνει ένα ραντεβού τη μέρα η αν κάνει 1000, το ίδιο μου κάνει..
ΥΓ. Μου πρότεινες να την αγνοήσω.. Ε λοιπόν εσύ γιατί δεν με αγνοείς;; ηλιθιότητα στο μεγαλείο της ρε φίλε..