Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Είπα και εγώ....τι έγινε ο φίλος ερωτεύτηκε!!!!!!Εδώ είμαι αδερφέ, απλά κάνω μια παύση διαρκείας
Είπα και εγώ....τι έγινε ο φίλος ερωτεύτηκε!!!!!!Εδώ είμαι αδερφέ, απλά κάνω μια παύση διαρκείας
Δώσε info συναγωνιστή αν θες!Αν δεν είσαι για ειδικές αποστολές καλυτερα μην πας...
Για ποια λέμε ρε παιδιά; ΜπερδεύτηκαΘα παρεις το δευτερο, θα κανεις την καταδρομική και θα αναφερεις εδω, το ....πέρας της αποστολης
Αν θέλω μόνο πρωκτικό..να δώσω 40 ??.. χαχαχαΚουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Μάλλον θα φάς μπλόκ χαχαχαχα χαχαχαχαΑν θέλω μόνο πρωκτικό..να δώσω 40 ??.. χαχαχα
Δεν φτάνει που τις παντρεύεστε δεν μας λέτε και την εμπειρία σας από το ραντεβού...Κουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Δεν εχει παει ο φιλος. Απλα την βρηκε και μας ενημερωνει.Δεν φτάνει που τις παντρεύεστε δεν μας λέτε και την εμπειρία σας από το ραντεβού...
Βρε μη ντρέπεστε πείτε μας πώς περάσατε αν είναι καλή αν άξιζε τα λεφτά της....
Μια οικογένεια είμαστε!!!!
Γύφτο ρουμάνα πολλαΕιχα παει σε αυτην πριν 4 μηνες περιπου οταν ειχε χωρο στο Μεταξουργειο.Ειναι οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες και εχει οντως βυζαρες.Δηλωνει 30 χρονων .Εγω πιστευω οτι ειναι λιγο μεγαλυτερη.Χοντρη δεν δεν ειναι απλα εχει πολυ μεγαλα βυζια αλλα ειναι πολυ κοντη σε υψος.Εχει μετριο προσωπο.Ελευθερο στοματικο δεν μου εκανε παροτι ημουν ολοκαθαρος.Ειναι ξεπετα.Το δωρακι της ειναι 60€ για μια εκτονωση.Σου δινει χρονο μεχρι να χυσεις.Μετα το χυσιμο τελος.Για δευτερη εκτονωση ζηταει 100€.Αν και εχει πλουσια προσοντα,το επιπεδο υπηρεσιων της ειναι χαμηλο για τα χρηματα που ζηταει.Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.
Την ειχα παρει τηλεφωνο χθες ωστε να μαθω πληροφοριες.70€ η μια εκτονωση και 100€ οι δυο εκτονωσεις.Το προγραμμα περιλαμαβανει ελευθερα αγγιγματα,ελευθερο στοματικο ,σεξ σε ολες τι στασεις.Εγω σκεφτομαι να να παω καποια στιγμη.καλησπερα σε ολους
εχει δοκιμασει καποιος εχουμε καποια γνωμη???21 χρ ελληνιδα με χωρο δυκο μου. 699 7234866
Ελληνίδα τρυφερή συνοδός. Κάνω σεξ με φαντασία και όρεξη για ότι φαντάζεσαι. καυλιάρικο κορμί και πολύ όμορφο προσωπάκι. Αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είμαι εδώ για εσάς και θα εκπληρώσω με χαρά όλες τις φαντασιώσεις Αξιότιμοι Κύριοι Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να...kanesex.com
Εχετε πληροφοριες σχετικα με αυτην;Εχει καποιος πληροφοριες;
ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ 28 ΧΡΟΝΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΒΑΝΈΣΣΑ
Είμαι η Βανέσσα μια 28χρονη φλογερή Σέρβα που λατρεύω να ικανοποιώ τους άντρες με όλους τους τρόπους.Εχω δικό μου χώρο και σε περιμένω μαζί με την καυτή μου φίλη Σάρα για να τα κάνουμε όλα επί δύο. Βανέσσα 6971935894kanesex.com
Ότι είναι στο ΒόλοΕχετε πληροφοριες σχετικα με αυτην;
Αυτο το γνωριζω.Απλως τις προηγουμενες ημερες ηταν στην Αθηνα .Φαινεται ενδιαφερον κομματι.Ότι είναι στο Βόλο
αναφερεται στο 6386 sxολιο περι ...ουκρανεζας ...ΑνναΓια ποια λέμε ρε παιδιά; Μπερδεύτηκα
Από ....πρόσωπο τι λέει?Ναι.Οι φωτογραφιες της στο lovelist ανταποκρινονται πληρως με το σωμα της.Ο κωλος δεν ειναι τοσο καλος αλλα αξιζει για ενα γαμησι.
Συμπαθητικο προσωπο.Από ....πρόσωπο τι λέει?
Επίσκεψη πριν κανα μήνα. Χώρος σε παλιά πολυκατοικία κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Εξήντα τα 30", εκατό η ώρα, χωρίς πίσω πόρτα. Πρόσωπο λίγο πιο στρογγυλό από τις φωτογραφίες, σαν να έχει πάρει λίγα κιλάκια. Δεκτική και σε φιλιά, καλή συμμετοχή με μένα. Γενικά δεν τα κλαις τα λεφτά σου. Κάποια στιγμή θα την ξανά επισκεφτώ. Στον χώρο ήταν και άλλη μία κοπέλα που δυστυχώς δεν την είδα.Εχετε πληροφοριες σχετικα με αυτην;
μιλαμε γιια την κυρια?Συμπαθητικο προσωπο.
Χοντρή πολύ..τα βυζια στη φωτο παραπλανητικά..Δώσε info συναγωνιστή αν θες!
Ναι ρε παιδιά… Χριστός και η Παναγία! Νταρντανα είπε ένας προηγούμενος… ότι ναναι. Θεό χοντρή ειναι. Ούτε καμπύλες ούτε τίποτα. Όλη μια καμπύλη ειναι…Χοντρή πολύ..τα βυζια στη φωτο παραπλανητικά..
Φατσα μπαζο..
Πηγα πριν χρονιά. Πεύκη, διαμέρισμα κυριλέ αλλά όταν την είδα ξενέρωσα..ξανακατεβηκα καλα για καπότες κι έφυγα..