nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.050
- Πόντοι
- 456
Συναγωνιστές, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο της μιλφογκίλφ Ειρήνης, με το ωραίο διαμέρισμα στην Πεύκη, ας μου το στείλει γιατί το έχασα..Ευχαριστώ..
Συναγωνιστές, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο της μιλφογκίλφ Ειρήνης, με το ωραίο διαμέρισμα στην Πεύκη, ας μου το στείλει γιατί το έχασα..Ευχαριστώ..
Γράψε κάτι παραπάνω από την εμπειρία σου, αξίζει;Συναγωνιστές, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο της μιλφογκίλφ Ειρήνης, με το ωραίο διαμέρισμα στην Πεύκη, ας μου το στείλει γιατί το έχασα..Ευχαριστώ..
Γράψε κάτι παραπάνω από την εμπειρία σου, αξίζει;
Έτσι είναι..Μόνο που έχει εύκολα και τα ακαποτα...Πάνω από 50, Ρωσίδα μάλλον(Σοβιετική τέλος πάντων)..Ψηλή νταρντάνα,βυζάρες σαν καρπούζια, χαβαλεδιάρα..
60 ζητάει για 2 πιστολιές, δίνει κώλο..Όχι για πιτσιρικάδες, παζαρέψτε την τιμή..
Εγω εχω παει καμποσες φορες και δεν το εχει προτεινει ποτε ουτε και εγω φυσικα;μηπως ειναι αστικος μυθος;Έτσι είναι..Μόνο που έχει εύκολα και τα ακαποτα...
Αστικός μύθος δεν είναι γιατί μου έχει τύχει. Στο παρελθόν την έχω πάρει πολλές φορές γιατί όντως βγάζει γούστα για τους bbw lovers και την κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν το προτείνει η ίδια το ακαποτο. Εκεί όμως που μου έπαιρνε τσιμπούκα και ήμουν έτοιμος να την γαμησω, της λέω για ψαρεμα...Να στον χώσω χωρίς προφυλακτικό? Η απάντηση της ήταν ότι "επειδή σε ξέρω καιρό μπες χωρίς καποτα... ". Εννοείται ότι ξενέρωσα, της έχυσα το στόμα και έφυγα χωρίς να ρίξω το δεύτερο βόλι..Εγω εχω παει καμποσες φορες και δεν το εχει προτεινει ποτε ουτε και εγω φυσικα;μηπως ειναι αστικος μυθος;
Ωραίοοοο το κορίτσιΚουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Σωστός!!!Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Ειχα παει σε αυτην πριν 4 μηνες περιπου οταν ειχε χωρο στο Μεταξουργειο.Ειναι οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες και εχει οντως βυζαρες.Δηλωνει 30 χρονων .Εγω πιστευω οτι ειναι λιγο μεγαλυτερη.Χοντρη δεν δεν ειναι απλα εχει πολυ μεγαλα βυζια αλλα ειναι πολυ κοντη σε υψος.Εχει μετριο προσωπο.Ελευθερο στοματικο δεν μου εκανε παροτι ημουν ολοκαθαρος.Ειναι ξεπετα.Το δωρακι της ειναι 60€ για μια εκτονωση.Σου δινει χρονο μεχρι να χυσεις.Μετα το χυσιμο τελος.Για δευτερη εκτονωση ζηταει 100€.Αν και εχει πλουσια προσοντα,το επιπεδο υπηρεσιων της ειναι χαμηλο για τα χρηματα που ζηταει.Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.Οι βυζάρες είναι αληθινές? Έχει πάει κανείς ?ΕΛΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΜΟΥ 6995711572 - Thelo Sex
Σε περιμένω στο δικό μου χώρο να περάσουμε μοναδικά.Είμαι η Στέλλα, εάν σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου έλα να χωθείς μέσα στις πλούσιεςthelosex.eu
Μόνο για αυτά τα βυζιά και το ότι δεν πιέζει στο χρόνο θα κάνω μια δοκιμή της επόμενες ημέρες,και με βολεύει και η καλλιθέα.θα επανέλθω με εντυπώσειςΕιχα παει σε αυτην πριν 4 μηνες περιπου οταν ειχε χωρο στο Μεταξουργειο.Ειναι οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες και εχει οντως βυζαρες.Δηλωνει 30 χρονων .Εγω πιστευω οτι ειναι λιγο μεγαλυτερη.Χοντρη δεν δεν ειναι απλα εχει πολυ μεγαλα βυζια αλλα ειναι πολυ κοντη σε υψος.Εχει μετριο προσωπο.Ελευθερο στοματικο δεν μου εκανε παροτι ημουν ολοκαθαρος.Ειναι ξεπετα.Το δωρακι της ειναι 60€ για μια εκτονωση.Σου δινει χρονο μεχρι να χυσεις.Μετα το χυσιμο τελος.Για δευτερη εκτονωση ζηταει 100€.Αν και εχει πλουσια προσοντα,το επιπεδο υπηρεσιων της ειναι χαμηλο για τα χρηματα που ζηταει.Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.
Είσαι πολύ δυνατός ρε παίχτη! Στείλε μου πμ αν μπορείς σε παρακαλώ.Κουβανεζα 21 χρόνων 5 μήνες στην Ελλάδα με δικό της χώρο στα Εξάρχεια .
Νορμάλ πρόγραμμα με βαθύ στοματικό 80€ μια ώρα 2 εκτονώσεις.
+40€ πρωκτικό.
Με την άδεια της η φωτογραφία.
Όποιος θέλει μήνυμα για το τηλέφωνο.
Να μοιράζεστε μην τις παντρεύεστε
Αν δεν είσαι για ειδικές αποστολές καλυτερα μην πας...Συναγωνιστές, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο της μιλφογκίλφ Ειρήνης, με το ωραίο διαμέρισμα στην Πεύκη, ας μου το στείλει γιατί το έχασα..Ευχαριστώ..
Εδώ είμαι αδερφέ, απλά κάνω μια παύση διαρκείας@kafearkoudas που είσαι??
Πες μου ότι δεν είναι του γούστου σου η μικρή κουβανεζα!!!!!!
Είπα και εγώ....τι έγινε ο φίλος ερωτεύτηκε!!!!!!Εδώ είμαι αδερφέ, απλά κάνω μια παύση διαρκείας