Συναντηση καπου στα μεσα Αυγουστου με την Καρολ Κινκυ. (δεν με αφηνει να βαλω λινκ, ειναι απο τις κυριες της ελλαδος)
Την ειχα ξαναδει πριν χρονια σε στουντιο, ειναι πολυ ομορφη για τα γουστα μου. Ψηλη, πρεπει να ειναι 1,75 οπως λεει, ομορφο προσωπο (παλια επαιζαν και φωτος-ισως καπου να ειναι ακομα διαθεσιμες), βυζαρες ενισχυμενες σκληρες αλλα ωραιες με ρωγαρα, κωλαρα και κυριως... ποδαρες!
Πηγα για στραπ ον, μια ωρα στα 100 στο χωρο της. Ο χωρος ειναι σε πολυ βολικο σημειο και ειναι ωραιος και διακριτικος.
Με περιμενε, συζητησαμε το προγραμμα, με εστειλε για μπανακι και μετα με εβαλε παλι στο δωματιο και αρχισαμε. Τον χωρο ειπε οτι τον μοιραζεται με τη Ντορα (τρανς) η οποια ισως και να ηταν εκει εκεινη την ωρα αλλα δεν ενοχλησε καθολου.
Αρχισαμε με δυνατη ποδολαγνεια, πηγα για αυτες τις ποδαρες.. οτι και να πω ειναι λιγο, πιστευω οτι ειναι ακριβως οπως μου αρεσουν. Νο 40, καλοσχηματισμενες, με πολλες φλεβες και γαμπες γυμνασμενες, ατριχες, σφιχτες. ΟΝΕΙΡΟ! Καναμε διαφορα, η κοπελα ηταν πολυ θετικη σε οτι ζητησα εκτος απο γλυφοκωλι, κατι που μου ειχε πει απο την αρχη. Μετα αρχισε να με ανοιγει με δαχτυλο και υστερα εβαλε το στραπ. Εβαλε ενα δικο της που ειχε το οποιο εχει πολυ καλο μεγεθος για πρωκτο. Με πηδηξε σε διαφορες στασεις με δυναμη και χωρις να δυσανασχετει που ζητουσα ιδιαιτερες στασεις. Οταν τελειωσα με σκουπισε και ξαπλωσε διπλα μου χωρις να αφησει τον πουτσο μου απο τα χερια και τα ποδια της. Με ξανακαυλωσε αλλα ηταν αργα και δεν το κυνηγησα για δευτερη πιστολια. Εκανε ενα ωραιο μασαζ, με ειχε κερασει και νερακι σφραγισμενο απο την αρχη και με ειχε κυριο, γενικα εβγαζε μια αισθηση οτι ειναι εκει για να μου κανει τα χατηρια.
Ικανοποιηθηκα πολυ απο αυτη τη συναντηση, θελω να επαναλαβω.
Ζητησα απο μοντς να ανοιξουν καρτελα, δεν ελαβα απαντηση οποτε την βαζω εδω. Αν ανοιχτει καρτελα θα την αντιγραψω κι εκει με βαθμολογιες.